Logo

ALSAT TV

  • 5
    Broadcasts
  • 39
    Followers

STATION INFORMATION

More information

Sinjali i transmetimit të Televizionit Albanian Screen shtrihet në të gjithë Europën, pa pagesë, dhe ka një mbulim të të gjithë zonës Europe-Afrikë Veriore dhe Azinë Përendimore me sinjal satelitor 24 orë që prej vitit 2003 në kordinatat e mëposhtme:
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete