Logo

AlbaRadio

  • 1
    Broadcast
  • 578
    Followers

STATION INFORMATION

More information

AlbaRadio është një radio nga më të veçantat dhe ka karakterin e sajë që nuk ngjan dhe nuk kopjon radiot tjera.Gjindet ne Zvicërr (Schweiz) Dietlikon ZH.Kontakti krijohet edhe për mesë faqes www.albaradio.ch dhe www.shqiptv.com
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete