Ekspres Radio Strumica

Now Playing:

Recommended Stations

Daily Lineup

TuneIn does not have lineup information for this date. Try visiting the station's website for more information.

STATION INFORMATION

More information

Досега Експрес радио има соработувано со голем број на организации. На конкурсите од Советот за радиодифузија досега има изработено голем број на емисии. Експрес радио е членка и на Македонскиот институт за медиуми, преку кои вработените во Експрес радио имаат можност за присуство на голем број на семинари.
Loading
100
Cancel
Done

Are you sure you want to delete this?

Cancel Delete

Select 5 or more interests

0 {0} selected
;