Logo

Postol Radio

  • 1
    Broadcast
  • 2
    Followers

Stations

  • Macedonia

    Postol Radio

Recommended Stations

Daily Schedule

TuneIn does not have lineup information for this date. Try visiting the station's website for more information.

STATION INFORMATION

More information

Возбудливо, забавно музичко дружење секој вторник и четврток
од 20 до 02 часот, вие во ова време имате можност да ги испратите вашите
музички желби, честитки и поздрави. Продолжете да не слушате и да уживате.
Постол Радио е интернет радио основано од Андреј Постоловски во 2014
година. Регистрирано е на страната listen2myradio.com. Им се
заблагодаруваме за понудата. Емитувањето се врши преку сервер во Велика
Британија.
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete