Premier

  • 1
    Broadcast
  • 1.3K
    Followers
Now Playing:

Daily Schedule

TuneIn does not have lineup information for this date. Try visiting the station's website for more information.

STATION INFORMATION

More information

Vi vill nå hela Sverige med hopp och goda nyheter - och vara en resurs för hela Kyrkan - genom att förmedla budskapet om Jesus Kristus, i enlighet med Bibeln som Guds Ord och de historiska grundläggande trosbekännelserna för den Kristna tron.

Vår vision är att genom radio och andra medier vara en stark kristen röst som når hela landet; En röst som kan nå alla som söker hopp och mening - däribland människor som normalt sett inte går till en kyrka. En röst som genom budskapet om Jesus Kristus är en daglig källa av uppmuntran och inspiration som stärker tron - däribland människor som brukat gå till en kyrka eller kristen gemenskap regelbundet, men av olika anledningar inte längre gör det. En röst som planterar och står upp för kristna värderingar i samhället.

Premier sänder 24 timmar om dygnet och erbjuder ett växande innehåll av musik, program, nyheter, inslag och intervjuer. Radiostationen är ung och i sin uppstart - och därför i ständig utveckling - och har som mål att erbjuda en bred blandning av inspirerande musik, livsberättelser, andakter, bön och rådgivning, debatt, nyheter och samhällsbevakning utifrån kristna värderingar.
Logo
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete

Select 5 or more interests

0 selected