Logo

Radio 5fm

  • 1
    Broadcast
  • 1.6K
    Followers

Stations

  • Мој живот. Мое радио.

    Radio 5fm

STATION INFORMATION

More information

Радио 5 ФМ е терестријално радио, чиј програмски сервис е форматиран како „Говорно - музичко радио со претежно забавен општ формат. Радио 5 ФМ во етерот постои од 20.02.2001 година. 5 ФМ зрачи во Велес, на фреквенција 107.1 MHz и функционира како локално радио. Се слуша и на www.5fm.mk
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete