Logo

Radio Bora

  • 1
    Broadcast
  • 109
    Followers

Stations

  • Radio Bora, Live nga Diaspora

    Radio Bora

Recommended Stations

Daily Schedule

TuneIn does not have lineup information for this date. Try visiting the station's website for more information.

STATION INFORMATION

More information

Radio Bora Është ueb radio shqip në internet online nga Diaspora, e cila transmeton 24 orë muzikë të zgjedhur shqip të të gjitha zhanreve, por edhe këngë të huaja me vlerë. Kjo radio, sot e asaj dite, shërben si një medium dhe mjet i fuqishëm informimi e argëtimi. Jo vetëm për Diasporen, por për të gjithë shqiptarët kurdo dhe kudo që gjenden në trevat shqiptare dhe gjetiu karshi vendeve të botës.
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete