Logo

Radio Kosova e Lirë

  • 1
    Broadcast
  • 10.8K
    Followers
Now Playing:

Recommended Stations

Daily Schedule

TuneIn does not have lineup information for this date. Try visiting the station's website for more information.

STATION INFORMATION

More information

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në një mbledhje të mbajtur, më 13 nëntor të vitit 1998.
Ekipin e parë të gazetarëve dhe të teknikëve të Radios e kanë përbërë: Ahmet Qeriqi, Nezir Myrtaj, Martin Çuni, Nusret Pllana, Habib Zogaj, Fatmir Dugolli, Valdet Hoti dhe Rizah Berisha.
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete