Logo

Radio Pendimi

  • 1
    Broadcast
  • 17.7K
    Followers

Stations

  • Radio E Cila Ua Qeteson Zemrat

    Radio Pendimi

Daily Schedule

TuneIn does not have lineup information for this date. Try visiting the station's website for more information.

STATION INFORMATION

More information

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës. Këtë gjë, Radio Pendimi e bën nëpërmjet materialeve të saja edukative, mësimore dhe analizave të ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete