Logo

Radio Spiros

  • 1
    Broadcast
  • 1.8K
    Followers

STATION INFORMATION

More information

Suntem un mic grup de prieteni care s-au gândit sa va scape de singuratate, plictiseala si izolare. Ne-am gândit ca întemeierea acestui site si implicit acestui mic post de radio ce tinde sa se dezvolte din ce în ce mai mult sa alungam din viata voastra plictiseala si monotonia.
Aici asculti cea mai buna muzica, discuti cu oameni care stiu sa traiasca, stiu sa iubeasca, stiu sa se imprieteneasca si mai stiu o multime de alte lucruri pe care abia asteapta sa ti le impartaseasca.
Aici vorbim si traim liber, radem si glumim, ne simtim bine, uitam de grijile cotidiene. Suntem ca o mica comunitate unde ne descarcam sufletul, ne ascultam unii pe ceilalti, ne ajutam cu o vorba buna si cautam solutii la orice problema.
Am ales ca „medicament” al tuturor problemelor noastre : muzica. Cu totii iubim muzica si o consideram un bun prieten. Ne regasim in ea. Cand suntem obositi, ascultam muzica si ne relaxam, cand suntem fericiti si avem acea stare de euforie, ascultam muzica, c-am in orice fel de situatie .. asta ne-a facut sa credem ca muzica este cel mai bun „tratament” pentru orice fel de afectiune a sufletului.
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete