Logo

Radio Vati

  • 1
    Broadcast
  • 3.2K
    Followers

Stations

  • The Key Of Your Success

    Radio Vati

STATION INFORMATION

More information

Ви благодариме на вашата приврзаност и ви порачуваме да земете учество во креирањето на нашата програма со тоа што ќе ни ги соопштите вашите фаворити или ќе давате ваши сугестии без разли14.04.2011 mbush plot 17 vite
veprim dhe si rezultat i entuziazmit me të cilin kemi punuar jemi të
dëshmuar për suksesin që kemi aritur mes popullatës shqiptare në vend.
Arritëm që valet 88.4 fm stereo të bëhen mik i sinqert i cdo shtepie, dhe
cdo qytetari shqiptar. Ndërkaq sektori i marketingut u bë partner serioz, i
sinqertë dhe professional i Agjensioneve të Marketingut dhe kompanive më të
mëdha (të cilat përbëjnë 95 % të hapësirës reklamuese në Radio Vat).

ка на што се однесуваат.
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete