Logo

RadioSELECT

  • 1
    Broadcast
  • 76
    Followers

Stations

  • Radio SELECT - aty ku flitet shqip aty jemi !

    RadioSELECT

Recommended Stations

Daily Schedule

TuneIn does not have lineup information for this date. Try visiting the station's website for more information.

STATION INFORMATION

More information

Radio "Select" - një emër që duhet fiksuar në kujtesë.
Ne jemi me ju kur ndjeheni të braktisur!
Me ne nuk e ndjeni peshën e vetmisë.

“SELECT“ është radio në internet, e themeluar më 2016 dhe transmeton 24 orë program.
Radio Select udhëhiqet nga një staf profesionistësh, me përvojë nga informatika dhe teknologjia.

Punojmë sipas motos: Të mos njohim kufij, të jemi shërbim të shqiptarëve.
“SELECT“ është radio e pavaur. Menaxhohet prej ekipit që nuk ka interesa personale, por publike.
Synimi ynë është të ofrojmë sa më shumë muzikë të këndshme shqiptare, në një vend.
Ku heshtin fjalët flet muzika me gjuhën shenjtore.
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete