Logo

Sportsko Radio

  • 1
    Broadcast
  • 2.2K
    Followers

Stations

  • Skopje, Macedonia

    Sportsko Radio

Recommended Stations

Daily Schedule

TuneIn does not have lineup information for this date. Try visiting the station's website for more information.

STATION INFORMATION

More information

Го преточи искуството и начинот на спортско информирање на нова фреквенција, 90.3 фм, збогатувајќи и унапредувајќи ја програмата со нови содржини и постојано присуство на македонските спортисти, клубови и испортски работници во тековната дневна програма.
Loading
Cancel
Done 100

Are you sure that you want to delete this?

Cancel Delete