Top Gold

Now Playing:

Daily Lineup

TuneIn does not have lineup information for this date. Try visiting the station's website for more information.

STATION INFORMATION

More information

Top Gold Radio filloi transmetimin e saj on air me 01 Tetor 1999.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me transmetim 24 oresh.Muzika nuk ka nje ndarje te vecante,pervec faktit se kenget dhe melodite jane cmuar dhe afirmuar me pare. Kryesisht perdoret muzike para viteve 2000,ose ndryshe nje perzgjedhje e me te mires nder vite.
Loading
100
Cancel
Done

Are you sure you want to delete this?

Cancel Delete

Select 5 or more interests

0 {0} selected
;