Bingewatchers-logo

Bingewatchers

Arts & Culture Podcasts

Bingewatchers - de podcast over series - met Charlene Heezen en Kevin Goes.

Bingewatchers - de podcast over series - met Charlene Heezen en Kevin Goes.

Location:

Netherlands

Description:

Bingewatchers - de podcast over series - met Charlene Heezen en Kevin Goes.

Language:

Dutch


Episodes

S2E43: 'The one where he says goodbye'

7/1/2021
Een bitterzoete aflevering van Bingewatchers. Want na twee podcast-loze weken, zijn Kevin en Charlene er weer, maar de boodschap die gebracht wordt, is niet zo leuk: Kevin gaat stoppen met Bingewatchers. Maar in deze aflevering blikken de twee terug op twee jaar podcasten en op alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:52:47

S2E42: 'Follow de SOA is rauw, kaolo echt en grappig'

6/10/2021
De nieuwe Videoland-serie Follow de SOA viel deze week in de smaak bij Kevin, al voelde hij zich soms wel een beetje pervers, omdat de acteurs echt heel jong zijn. Charlene keek Rebel van Disney+, maar was minder enthousiast. Ook nieuws over Star Wars, de eerste aflevering van Loki, Gert&Hermien en veel meer. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:52:06

S2E41: Welke tragikomedie moet je zien en welke kun je overslaan?

6/3/2021
In deze aflevering twee tragikomedies die te vinden zijn op Netflix: Master of None en The Kominsky Method. Beiden kwamen pas geleden met een derde seizoen, maar welke van deze twee moét je zien en welke mag je overslaan? Charlene geeft antwoord. Kevin keek hele andere series, namelijk Panic op Amazon Prime Video en The Bad Batch op Disney+. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:38:11

S2E40: 'In Halston wordt weer flink wat afgeketst'

5/31/2021
In deze aflevering: Charlene over Halston en de rauwe homoseks die daarin zit Kevin over Marvel's M.O.D.O.K. en Close Enough Alles over de streamingsoorlog The Pursuit of Love helemaal bekeken Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:35:44

S2E39: De beste series van deze eeuw, met Gudo en John van MovieInsiders

5/20/2021
Tijd voor een crossover: deze week zijn Gudo en John van de podcast MovieInsiders te gast bij Charlene en Kevin van Bingewatchers. En ze pakken het direct groots aan: ze tackelen de beste series van deze eeuw. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:00:45

S2E38: 'Serie met Lily James is Bridgerton-killer'

5/13/2021
Move over Bridgerton, The Pursuit of Love doet alles wat de Netflix-serie wil zijn, maar dan beter. Charlene keek de eerste aflevering en is onder de indruk van de serie met Lily James en Dominic West (weet je nog, van die spraakmakende affaire?). Kevin keek hele andere dingen, hij was blij met Star Wars-animatieserie The Bad Batch en werd een stuk minder vrolijk van superheldenepos Jupiter's Legacy. Luister nu! Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy...

Duration:00:44:31

S2E37: Sexify zal zeer controversieel zijn in het Katholieke Polen

5/6/2021
Een serie over het vrouwelijke orgasme, over homoseksualiteit, over losbandigheid en van God los raken. En dat in het Pools. Sexify van Netflix heeft het allemaal en Kevin genoot ervan. Dat en meer in deze nieuwe aflevering van Bingewatchers Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:47:21

S2E36: Shadow & Bone: eindelijk weer een echte Netflix-hit

4/29/2021
Het was even een tijdje wachten op een knaller, maar met Shadow & Bone heeft Netflix eindelijk weer een hit te pakken, vindt Kevin. Dat en meer in de nieuwste aflevering van Bingewatchers. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:42:45

S2E35: 'Lekker meegenieten met een enorm uit de hand gelopen vechtscheiding'

4/22/2021
In de nieuwste Bingewatchers vertelt Charlene hoe ze geniet van de ongemakkelijkheid van de NPO-serie 'Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden' en hoe ze van de ene verbazing in de andere valt bij de docuserie over André Hazes. Kevin keek The New Pope en de Italiaanse Netflix-original Zero. Daarnaast veel nieuws over onder meer Master of None, Sex and the City en How I met your Father. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:39:35

S2E34: 'Netflix, stop embarrassing me!'

4/15/2021
In deze aflevering hebben Charlene en Kevin het over de nieuwe Netflix-serie Dad stop embarrassing me, die weer tegenvalt. Ook hebben ze het over de docuserie Kleine Jongen, komt Shtisel voorbij en bespreken ze Them en High Fidelity. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:56:39

S2E33: 'Seventies stijl The Serpent is wat je aan doet bij een verkleedpartijtje!'

4/8/2021
Deze week in Bingewatchers: Charlene keek Netflix-hit The Serpent en was minder te spreken over de seventies stijl dan wat ze overal leest. Kevin maakt de tussenbalans op van de tweede Disney+-serie van Marvel The Falcon & The Winter Soldier, Charlene werd verrast door Resident Alien van Ziggo Movies & Series en Kevin blikt vooruit op het eerste seizoen van The Nevers. Verder aandacht voor The Young Pope (Netflix), een docu over Kanye West, de verhalen rondom Regé-Jean Page en nog veel meer....

Duration:00:42:49

S2E32: 'Heel veel zin in serie over Pim Fortuyn'

3/31/2021
In deze aflevering bespreken Kevin en Charlene veel series, waaronder de aankondiging dat Jeroen Spitzenberger Pim Fortuyn gaat spelen in een serie van AVROTROS over de vermoorde politicus. Daarnaast bespreken ze Better Call Saul, Aquarius, Invincible en nog veel meer. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:57:58

S2E31: De kwestie Bilal Wahib en twee series over prostituees

3/25/2021
In de nieuwste Bingewatchers gaan Kevin en Charlene dieper in op de kwestie Bilal Wahib, die afgelopen week eigenhandig zijn carriere om zeep geholpen heeft door iets achterlijks te doen op Instagram. Verder bespreken Charlene en Kevin zowel Red Light van de NPO als Sky Rojo van Netflix. Beide series gaan over prostitutie, maar daar houdt de vergelijking verder op. Ook komen Trecx, Country Comfort, Drive to Survive en nog veel meer voorbij. Support the show: https://krant.nl See...

Duration:00:50:37

S2E30: Rooie oortjes met de meest stomende en hete series

3/18/2021
Niet voor kleine kinderen, deze aflevering! Want Charlene en Kevin hebben het deze keer over de heetste series aller tijden. Van welke series kom je in de mood, in welke serie ziet je tussen de borsten door de verhaallijn niet meer en wat vonden wij echt heel sexy? Je hoort het in deze special. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:46:17

S2E29: De grootste kindsterren van TV aller tijden

3/11/2021
In deze special praten Kevin en Charlene over kindsterren. Van Screech tot Miley Cyrus en van Michael J. Fox tot Ryan Gosling. Een hele waslijst aan sterren, van groot naar klein en van wereldberoemd nu tot afgedankt ergens in een hoekje. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:00:52

S2E28: 'Disney+ liegt tegen haar klanten'

2/25/2021
In deze nieuwe aflevering van Bingewatchers alles over het nieuwe aanbod op Disney+, sinds deze week STAR is toegevoegd aan het assortiment. Kevin en Charlene bespreken de nieuwe series, met onder meer Solar Opposites. Ook in deze aflevering: Tribes of Europe van Netflix, Soulmates van Amazon Prime Video en Jamie: in de Vaes lane van Discovery+. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:45:29

S2E27: 'Het valt allemaal een beetje tegen op serie gebied'

2/18/2021
Geen droogte, maar een paar series die niet helemaal je van het zijn. Deze week bespreken Kevin en Charlene de series Firefly Lane, The Vanishing at Cecil Hotel, The Crew en 3 Caminos en niet gooit echt enorme hoge ogen. Maar niet getreurd: er komt een hele hoop moois aan en er zijn een paar bijzondere nieuwsberichten waarover Kevin en Charlene zich kunnen verheugen. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:40:04

S2E26: ‘Documentaire Framing Britney is stempel The New York Times-onwaardig'

2/11/2021
Veel te doen deze week rondom de documentaire Framing Britney van The New York Times en daarom keken Kevin en Charlene allebei de documentaire. Wat zij er van vonden, hoor je in deze aflevering. Verder: nieuws over Marilyn Manson, Gina Carano, the powerpuff girls en worden Hache en The Uncanny Counter besproken. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:49:17

S2E25: 'Hoezo kijk jij dit, met je baard en je pils?'

2/4/2021
Een nieuwe aflevering van Bingewatchers, en Kevin en Charlene hebben een hele hoop gezien! In deze aflevering alles over Dix Pour Cent (Netlfix), A Discovery of Witches (Videoland), Bling Empire (Netflix), Fate: The Winx Saga (Netflix) en Star Trek: Lower Decks (Amazon). Daarnaast nieuws over The Golden Globes, Screech en Disney+ Star. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:37:00

S2E24: 'Schrik bij crew Mocro Maffia zat er goed in na brandende bus'

1/28/2021
In deze aflevering een speciale gast: regisseur Bobby Boermans. Hij is één van de regisseurs van het derde seizoen van Mocro Maffia, waarvan het derde seizoen vanaf vrijdag te zien is op Videoland. Kevin en Charlene praten met hem over regisseren in corona-tijd, over een brandende bus op de set, over omgaan met excentrieke acteurs, over de werkelijkheid die veel harder is dan fictie en over andere projecten. Luister nu! Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for...

Duration:00:52:18