Oktagonen-logo

Oktagonen

Arts & Culture Podcasts >

Oktagonen är en skräckföljetong i åtta avsnitt av Emanuel Blume.

Oktagonen är en skräckföljetong i åtta avsnitt av Emanuel Blume.
More Information

Location:

Sweden

Description:

Oktagonen är en skräckföljetong i åtta avsnitt av Emanuel Blume.

Language:

Swedish


Episodes

Oktagonen – Epilog

5/18/2019
More
Från ingenstans kommer här ett epilogavsnitt av Oktagonen. Många har haft frågor om vad som är sant och inte, om det kommer nån uppföljare och vad som händer nu. Här får några av frågorna svar. Hela Oktagonen finns nu som e-bok från Typ förlag, leta där e-böcker finns!

Duration:00:12:43

Oktagonen – Del 8: Systrar

2/20/2019
More
Här kommer åttonde och sista avsnittet av Oktagonen. Sara betraktar Cilla som en av sina närmaste vänner, trots att de inte träffats på flera år. Nu ska hon gifta sig och Sara är bjuden. På tåget träffar hon Agnes som också är på väg till bröllopet, men när de börjar prata kommer det fram saker om Cilla som får Sara att dra öronen åt sig. Förskräckliga saker. Sjuka saker. Är Agnes mytoman, eller är Cilla någon helt annan än Sara trott? Dagen för bröllopet är inne.

Duration:01:32:55

Oktagonen – Del 7: Orkidéer

2/13/2019
More
Dags för sjunde avsnittet av Oktagonen. En man drabbas av hjärtinfarkt på en konferensanläggning och faller död till golvet. På samma anläggning har världens främsta hjärtläkare samlats på en medicinkonferens, och en nordkoreansk läkare lyckas återuppliva honom. Men dagarna som följer börjar minnen dyka upp i mannens huvud. Minnen som inte är hans.

Duration:00:39:31

Oktagonen – Del 6: Pannan

2/6/2019
More
Här kommer sjätte avsnittet av Oktagonen! Direktören för ett fjärrvärmebolag ska snart gå i pension. Han har ägnat hela sitt liv åt att förbättra människors levnadsvillkor, ändå betraktas som en skurk av militanta miljöaktivister. Kvällen innan hans sista årsmöte sticker någon in ett hotbrev under dörren till hans kontor. Det finns en sabotör på värmeverket. Med skakande händer hämtar han sin fars pistol i en hemlig byrålåda och ger sig ut på terroristjakt.

Duration:00:38:36

Oktagonen – Del 5: Sovrumsfönstret

1/30/2019
More
Dags för femte avsnittet av Oktagonen! I en blogg berättar en anonym kvinna hur ett ungt par flyttar in i lägenheten på andra sidan innergården. De har inga gardiner. Kvinnan köper en kikare och blir alltmer besatt av att stirra in genom deras sovrumsfönster. Så en dag försvinner de spårlöst. Eller, gör de verkligen det?

Duration:00:37:23

Oktagonen – Del 4: Valrossen

1/23/2019
More
Fjärde delen av Oktagonen är här! Mikael forskar i ”urban legends” och snubblar över den gamla myten om att Paul McCartney skulle dött i en olycka 1966. För att inte världens största och mest lönsamma popband skulle splittras ska han enligt myten i all hemlighet ha ersatts av en dubbelgångare. Jakten på sanningen tar Mikael till London där han får reda på betydligt mer än han vågat hoppas på.

Duration:00:29:20

Oktagonen – Del 3: Prank

1/16/2019
More
Oktagonen har kommit fram till sitt tredje avsnitt! Jennifer leder det dolda kameran-liknande programmet ”Prank” i en kommersiell radiokanal. Där driver hon med intet ont anande människor till lyssnarnas förtjusning. Med tiden blir skämten allt grövre och ledningen på radiokanalen börjar bli bekymrad. Men Jennifer är övertygad om att inget kan gå fel.

Duration:00:30:48

Oktagonen – Del 2: Taggad

1/9/2019
More
Här kommer andra avsnittet i skräckföljetongen Oktagonen. Therese är en programmerare som sagt upp sig från jobbet efter en trasslig relation med en kollega. Som tillfällig sysselsättning tar hon jobb som fotogranskare för Facebook. Där granskar hon tusentals bilder varje dag, och upptäcker plötsligt ett skrämmande mönster. Foton anmäls som stötande utan någon uppenbar anledning. Snart är hon indragen i en världsomspännande konspirationsteori som leder henne ända till Facebook-grundaren...

Duration:00:40:56

Oktagonen – Del 1: Koma

1/2/2019
More
Premiär! Här kommer första avsnittet avsnittet av Oktagonen. Efter en mopedolycka står Robin vid sin flickvän Josefins sjukssäng ångerfull och förtvivlad. Josefin är svårt skadad och medvetslös och allt är Robins fel. Han har barrikaderat rummet och vill inte att någon ska störa dem. Då slår hon plötsligt upp ögonen.

Duration:00:37:12

Oktagonen – teaser

12/16/2018
More
Välkommmen, kära lyssnare. Jag heter Emanuel Blume, och den 2 januari släpps det första avsnittet i min nya skräckföljetong Oktagonen. I ett hemligt rum i källaren under ett sjukhus träffas varje vecka åtta personer, varav en berättar en spökhistoria. Det är som en hemlig klubb, kan man säga, och i varje avsnitt får vi höra en ny berättelse. Men vart tar folk vägen efter att de har berättat? Vad är det egentligen för en klubb? Och vem är kvinnan med den märkliga dialekten som leder...

Duration:00:01:38