musicaljournaal-logo

musicaljournaal

Arts & Culture Podcasts >

Dichter bij de musical!

Dichter bij de musical!
More Information

Location:

Netherlands

Description:

Dichter bij de musical!

Language:

Dutch

Contact:

0629520940


Episodes

Podcast series: Vajèn van den Bosch over ‘Paramour’

3/30/2019
More
Op 14 april 2019 gaat de Cirque du Soleil musical Paramour in première, in het Hamburgse Stage Entertainment Theater Neue Flora. De hoofdrol wordt gespeeld door onze eigen Vajèn van den Bosch, die als actrice Indigo naast Pasquale Aleardi als regisseur AJ en Anton Zetterholm als de pianist Joey speelt. In aanloop naar deze première publiceren we elke dag een … Meer → Het bericht Podcast series: Vajèn van den Bosch over ‘Paramour’ verscheen eerst op musicaljournaal.

Duration:00:00:26

Schrijversteam opvolger ‘Soldaat van Oranje’ compleet

6/29/2018
More
Tekstdichter Frans van Deursen en componist/muziekproducer Martijn Spierenburg completeren het schrijversteam van Nieuw Amsterdam – De Musical. Samen met schrijver Edwin de Vries en schrijver/regisseur Theu Boermans werken zij aan het verhaal over het ontstaan van New York. Het creatieve team heeft inmiddels een repetitie-klare versie van het script afgerond. Samen met dit team, tot wie ook weer decorontwerper Bernhard Hammer … Meer → Het bericht Schrijversteam opvolger ‘Soldaat van Oranje’...

Duration:00:00:34

White World, afstudeervoorstelling van Robin Coops

6/16/2011
More
Na eerdere voorstellingen in Maastricht vorige maand tijdens het Maastricht Toneelstadfestival was White World vanavond -16 juni- te zien in het Ostadetheater in Amsterdam. White World is de afstudeervoorstelling van Robin Coops (richting regie), die ook de muziek voor deze productie schreef. Een hagelwitte vloer, witte kostuums, witte speakers als decorstukken, wit licht in diverse nuances, het lijdt geen twijfel … Meer → Het bericht White World, afstudeervoorstelling van Robin Coops...

Bob Marley musical op komst

4/13/2011
More
De swingende roots rock reggae musicalproductie ‘Rastaman vibrations’ zal vanaf volgend voorjaar een theatertour maken door Nederland. Op 11 mei aanstaande is hiervan alvast een exclusieve preview te zien in theater Zuidplein te Rotterdam. Deze nieuwe Nederlandstalige musical is gebaseerd op onder meer de grootste hits van reggae legende Bob Marley. Het repertoire is een muzikale mix van reggae, rock, … Meer → Het bericht Bob Marley musical op komst verscheen eerst op musicaljournaal.

Duration:00:01:07

Eerste demo van Droomvlucht, de Musical

4/9/2011
More
Bij de perspresentatie van Ravelijn (de nieuwe attractie in De Efteling) werd ook nog een andere primeur gebracht, n.l. de eerste demo van Droomvlucht, de Musical. Uiteraard willen we dit onze lezers niet onthouden! Klik hier voor deze demo: Droomvlucht demo Verhaal De musical Droomvlucht vertelt het verhaal van Lila, een meisje dat zich vergeten voelt in het drukke bestaan … Meer → Het bericht Eerste demo van Droomvlucht, de Musical verscheen eerst op musicaljournaal.

Duration:00:01:32