Karakter-logo

Karakter

Business & Economics Podcasts

I nysgerrig samtale går Rasmus Møller på opdagelse i et ekstraordinært menneskes karakter. Ønsket er at undervise – at vise det, der ligger under den offentlige fremtræden af store personligheder.

I nysgerrig samtale går Rasmus Møller på opdagelse i et ekstraordinært menneskes karakter. Ønsket er at undervise – at vise det, der ligger under den offentlige fremtræden af store personligheder.

Location:

Denmark

Description:

I nysgerrig samtale går Rasmus Møller på opdagelse i et ekstraordinært menneskes karakter. Ønsket er at undervise – at vise det, der ligger under den offentlige fremtræden af store personligheder.

Language:

Danish


Episodes

‘Karakter': Nikoline tager os med i maskinrummet bag hittet ‘Sut min klit'

10/24/2018
Nikoline er en af de mest interessante kunstnere og aktivister, vi har lige nu. Denne samtale går bagom det offentlige billede af den politiske rapper og undersøger, hvad det er for en kernekraft, som driver Nikoline. Hvordan er hun blevet rapper? Hvordan ser hendes arbejdsproces ud? Hvorfra stammer hendes dybe engagement i samfundet? Og hvordan laver man egentlig et hit, der går viralt (‘Sut min klit' er for tiden er nr. 1 på Spotify’s Viral 50)?

Duration:01:00:43

Nikoline tager os med i maskinrummet bag hittet ‘Sut min klit’

10/24/2018
Et kig ind bag fænomenet Nikoline, der rapper om politik, køn og økonomi, og i øjeblikket har et viralt hit med 'Sut min klit'.

Duration:00:46:32

‘Karakter': Kristian Hart-Hansen gik fra oprydder til iværksætter – Del 1

10/17/2018
Kristian Hart-Hansen er CEO i LEO Innovation Lab som han blev bedt om at grundlægge og sammen med sit team på kort tid har gjort til et af verdens førende. Samtalen kommer omkring historien om etableringen, Kristian Hart-Hansens overvejelser om hvordan ledelse af radikal innovation er forskellig fra hans tidligere lederjob i en traditionel koncern og omkring tanker om at arbejde på ydersiden af sin formåen.

Duration:01:08:51

Kristian Hart-Hansen gik fra oprydder til iværksætter – Del 1

10/17/2018
Kristian Schrøder Hart-Hansen er CEO i LEO Innovation Lab som han blev bedt om at grundlægge og sammen med sit team på kort tid har gjort til et af verdens førende.

Duration:01:08:50

Kristian Hart-Hansen gik fra oprydder til iværksætter – Del 2

10/10/2018
Rasmus fortsætter sin samtale med Kristian Schrøder Hart-Hansen, som er CEO i LEO Innovation Lab.

Duration:00:54:46

‘Karakter': Kristian Hart-Hansen gik fra oprydder til iværksætter – Del 2

10/10/2018
Kristian Schrøder Hart-Hansen er CEO og grundlægger i LEO Innovation Lab. På kort tid gjorde han firmaet til det førende indenfor digitale sundshedsapps. Samtalen kommer omkring historien om etableringen, Kristian Hart-Hansens overvejelser over hvordan ledelse af radikal innovation er forskellig fra hans tidligere lederjob i en traditionel koncern, og hans tanker om at arbejde til grænserne af sin formåen.

Duration:00:54:47

‘Karakter': Steen Jakobsen – Tørst efter at forstå gav topjob i banksektoren

10/3/2018
Steen Jakobsens job er at bidrage til at vi samfundsborgere kan træffe informerede beslutninger om vores pengesager. Steen Jakobsen er CIO i Saxo Bank og samtalen tager udgangspunkt i bankers rolle i et moderne samfund. Herfra udforsker vi, hvorfor det er helt afgørende at vi kan diskutere så alle bliver klogere, hvordan det at følge sin passion altid har omkostninger og hvor tørsten efter at forstå verden har bragt ham hen.

Duration:00:52:20

‘Karakter': Meta Louise Foldager vil skubbe til samfundet

9/26/2018
Som barn ville Meta Louise Foldager være skuespiller – indtil hun opdagede, det ikke er dem der laver filmene. Samtalen kommer omkring hvad fascinationen af film kommer af og de erfaringer som satte Meta Louise Foldager i stand til at skabe nogle af de mest succesrige mediefirmaer lige nu, og ekspandere internationalt. Samtalen runder også hvordan man håndterer at gå på grænsen af det mulige og håndtere risiko.

Duration:00:56:05

‘Karakter' med Jeppe Hedaa: "Måske er jeg uduelig. Men måske har jeg fat i fremtidens ledelse."

9/19/2018
Jeppe Hedaa er CEO for 7N, et agentfirma for de bedste it-projektledere. Samtalen kommer omkring den særlige ledelse, der skal til for at skabe et elitemiljø, og hvor Jeppe Hedaas egen inspiration kommer fra – og hvordan man holder sig ydmyg ved hele tiden at vælge ‘for store' opgaver, som man så må vokse med.

Duration:00:47:31

Jeppe Hedaa: “Måske er jeg uduelig. Men måske har jeg fat i fremtidens ledelse.”

9/19/2018
Jeppe Hedaa er 7N's ejer og CEO og reflekterer i podcasten over, hvilken ledelse der løfter de bedste it-projektledere i landet.

Duration:00:47:31

‘Karakter' med Christian Engell: "Et high-performance liv vil aldrig være mageligt"

9/12/2018
Kom med dybt ind i en high-performers mentalitet med Danmarks førende mental coach Christian Engell, partner i firmaet DoubleYou som arbejder med verdensklasseatleter inde for fodbold, tennis og OL disciplinerne. Christian Engell elsker det legefulde som indgang til verdensklasse men i denne samtale kommer alvoren frem og viser nye perspektiver på det at yde sit ypperligste.

Duration:00:57:33

Christian Engell: “Et high-performance liv vil aldrig være mageligt”

9/12/2018
Kom med dybt ind i en topatlets mentalitet med Danmarks førende mental coach Christian Engell, partner i firmaet DoubleYou.

Duration:00:57:32