Millionærklubben-logo

Millionærklubben

Business & Economics Podcasts

Den bedste investering er den tid, du lytter Se tidligere videooptagelser fra Millionærklubben live her https://www.euroinvestor.dk/nyheder/podcast

Location:

Denmark

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter Se tidligere videooptagelser fra Millionærklubben live her https://www.euroinvestor.dk/nyheder/podcast

Language:

English


Episodes
Ask host to enable sharing for playback control

Hvem tør - og bør - du lytte til?

7/23/2024
Det vrimler med “aktieorakler”, og særligt online er det let af finde et hav af mennesker, der - muligvis og nogle gange i bedste mening - forsøger at give gode råd om investering og aktier. Men hvad skal man lytte til, og hvad bør bare gå ind ad det ene øre og ud ad det andet? Millionærklubben ser på sagen sammen med tidligere porteføljeforvalter i klubben, Philip Gunst og indehaver af Markettimer, Hans-Henrik Nielsen. Begge giver de deres bedste bud på, hvordan nye investorer går til sagen uden at blive bondefanget af nettets umiddelbare fortræffeligheder. Vært: Bodil Johanne Gantzel. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:42

Ask host to enable sharing for playback control

Biden er ude - hvad siger markederne?

7/22/2024
Usikkerhed er pr. definition gift for finansmarkeder og usikkerhed er, hvad der - i hvert fald på den korte bane - præger det amerikanske præsidentvalg. Men hvordan tager markederne imod gårsdagens udmelding fra Biden om et snarligt farvel og tak? Millionærklubben ser på sagen og debatterer, om der overhovedet eksisterer realistiske metoder for vurdering af geopolitiske risici, når man investerer. Dagens panel består af chefanalytiker i Svenssen & Tudborg, Lau Svenssen, samt selvstændig finanskommentator og bestyrelsesmedlem Steen Jakobsen. Vært: Bodil Johanne Gantzel. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:25

Ask host to enable sharing for playback control

Investorerne flygter - men hvorhen?

7/19/2024
Der er usikkerhed på aktiemarkederne, og investorerne har ugen igennem trukket følehornene til sig - i hvert fald i de store, toneangivende indeks. Spørgsmålet er, hvor pengene så løber hen. Millionærklubben tager debatten og svarer på lytterspørgsmål med aktieanalytiker Lau Svenssen og investeringsstrateg Lars Skovgaard fra Danske Bank. Vært: Bodil Johanne Gantzel. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:16

Ask host to enable sharing for playback control

Ny indenfor investeringer? Sådan slipper du med mindst i skat

7/18/2024
Man får næsten lyst til at holde fingrene væk. For aktiemarkedet onsdag var knald rødt. Flere indeks havde deres værste dag i år - eller endda i årevis. Den næste times tid her i Millionærklubben zoomer vi derfor ind på, hvad der fik markederne til at vælte i går. Og så skal vi også tale om noget helt andet: nemlig skat. Vi skal se på, hvordan man kan tilrettelægge sine investeringer, så man betaler mindst muligt i skat af sine gevinster. Dén samtale er især tiltænkt nybegyndere, der overvejer at begive sig ud i investeringsverdenen. Dagens panel er Philip Gunst, tidligere porteføljeforvalter i Millionærklubben og nu strategy manager i DSV samt Camilla Schjølin, privatøkonom i pensionskassen PFA. Vært: Signe Terp See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:17

Ask host to enable sharing for playback control

Sektorrotation og vilde udsving

7/17/2024
Pengene flyder tilsyneladende lystigt fra det ene segment til det andet i disse dage, men er det holdbart? Millionærklubben tjekker tendensen og undersøger, om der er mere at komme efter i bl.a. de mindre amerikanske aktier. I studiet debatteres også handelsplatforme og sammensætning af porteføljen frem mod det amerikanske præsidentvalg i november. Dagens panel er CEO Joakim Brüchmann fra Pluto Markets og chefanalytiker Lau Svenssen fra Svenssen & Tudborg. Vært: Bodil Johanne Gantzel. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:28

Ask host to enable sharing for playback control

Regnskabsanalyse for begyndere

7/16/2024
Hvad skal investorerne egentlig med kvartalsregnskaber, og hvordan læser man dem overhoveder? Millionærklubben spørger aktieanalytiker André Thormann fra Danske Bank og gæstevært, Philip Gunst, tidl. forvalter i klubben og nuværende strategy manager i DSV. Hør også, hvilken aktie Philip satser alt på her og nu. Vært: Bodil Johanne Gantzel. Du kan blandt andet høre om: BurberryCarlsbergGameStopPepsicoColonial CoalBlackRockSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:11

Ask host to enable sharing for playback control

Ny sæson - nye muligheder

7/15/2024
Millionærklubben er tilbage efter en velfortjent sommerferie, tørstende efter bedre vejr og nye investeringsmuligheder. I dagens afsnit vender vi de seneste ugers hæsblæsende begivenheder på finansmarkederne, kigger frem mod den kommende regnskabssæson og resten af 2024. Med i studiet er Oskar Barner Bernhardtsen, investeringsstrateg i Saxo Bank og Lau Svenssen, chefanalytiker hos Svenssen & Tudborg og fast porteføljeforvalter i klubben. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:23

Ask host to enable sharing for playback control

Sidste chance inden ferie: Spørg løs!

6/28/2024
Sommerferien banker på døren liiiige om lidt, men Millionærklubben tager en sidste tur i manegen, inden vi trækker stikket i to uger. Som sædvanligt på fredage er dagsordenen lytterspørgsmål, og bag mikrofonerne står Michelle Nørgaard, senioraktiestrateg i Jyske Bank, Lau Svenssen fra Svenssen og Tudborg samt Michael West Hybholt fra Regulær Invest. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:20

Ask host to enable sharing for playback control

Det næste store investeringstema?

6/27/2024
Kunstig intelligens og fedme har i den grad stjålet opmærksomheden hos investorerne i 2024. Men måske kan en tredje dagsorden komme ind og fylde på investorernes nethinder. Det mener dagens gæst i Millionærklubben, chef for investeringsstrategi i Saxo Bank, Peter Garnry, der er i studiet sammen med Michelle Nørgaard, senior aktiestrateg i Jyske Bank & Lars Persson, teknisk analytiker fra Aktierådet og porteføljeforvalter her i klubben. På programmet er også præsidentvalget i USA, og en række interessante regnskaber. Vært: Adam Geil See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:53:50

Ask host to enable sharing for playback control

Fedme, bobler og råvarer

6/26/2024
Hvad karakteriserer en investeringsboble, og er der advarselstegn før den sprænger? Millionærklubben ser på sagen med chefanalytiker Tom Bundgaard fra Expana og teknisk analytiker Lars Persson fra Aktierådet i studiet. Med på telefonen er også chefanalytiker Lau Svenssen fra Svenssen & Tudborg om sidste nyt fra Zealand Pharma. Vært: Bodil Johanne Gantzel. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:31

Ask host to enable sharing for playback control

Høje priser - forbigående eller den nye virkelighed

6/25/2024
I mange år kæmpede de store økonomier for bare minimum af inflation, men man skal som bekendt passe på med, hvad man ønsker sig - i dag kæmper de nærmere for det modsatte. Millionærklubben tager fat om inflationen og debatterer, hvad der skal til for at få den ned på de berømte 2 pct., og om det overhovedet er realistisk inden for en overskuelig fremtid. Panelet, der består af økonom Lars Christensen fra The Market Monetarist og chefanalytiker Lau Svenssen fra Svenssen & Tudborg, ser desuden på, hvad en langstrakt inflationsvirkelighed betyder for aktierne. Vært: Bodil Johanne Gantzel. Producer: Kasper Riising Du kan høre mere om blandt andre: Novo NordiskMcDonaldsNorthern DrillingFerrariSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:12

Ask host to enable sharing for playback control

Opjustering og vaklende markeder

6/24/2024
Det går godt hos ALK - så godt, at selskabet serverer en opjustering af forventningerne til årets resultat. Millionærklubben ser på udmeldingen og vurderer aktien set i det lys. I studiet debatterer panelet også den ny iværksætterstrategi, og så er der fokus på fokus - hvilken betydning har det overhovedet for aktiekursudviklingen, om medier eller meningsdannere retter blikket relativt entydigt mod udvalgte aktier. Panelet består af Lau Svenssen fra Svenssen & Tudborg, Per Hansen fra Nordnet og Mikael Bak fra Dansk Aktionærforening. Vært: Bodil Johanne Gantzel See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:16

Ask host to enable sharing for playback control

Aktiedebat med lytterne

6/21/2024
Tog torsdag hul på første skridt i en længere aktienedtur, eller er det snarere tid til ‘buy the dip’? Millionærklubben tager temperaturen på dagens markeder og svarer på lytterspørgsmål med Lau Svenssen og Lars Persson i studiet. Vært: Bodil Johanne Gantzel. Afvikler: Kasper Riising See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:03

Ask host to enable sharing for playback control

Millionærklubben Ekslusiv : Forvalterne sætter ord på vinder- og taberaktierne del 2

6/20/2024
De har ikke bare holdninger, meninger og klare overbevisninger om markedernes gøren og laden - de lægger faktisk også hånden på kogepladen dag ud og dag ind i Millionærklubbens aktiekonkurrence. Nu gør vi status her ca. 6 måneder inde i 2024 og beder dem stå til ansvar for de valg, de tog, da året startede. Du kan høre holdet bag Millionærklubben i et helt særligt underholdende eksklusiv-arrangement, der gerne tager fat, hvor det gør ondt, men samtidig også lader porteføljeforvalterne få den hyldest, de eventuelt måtte have fortjent i forhold til det afkast, de har skabt. Kort sagt: Det er tid til at gøre halvårsstatus i 2024-konkurrencen. Debatten styres af Millionærklubbens vært, Bodil Johanne Gantzel, og i panelet kan du møde det faste hold bestående af: Lau Svenssen, chefanalytiker hos Svenssen & Tudborg. Lars Persson, tekniske analytiker hos Aktierådet. Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital. Michelle Nørgaard, senior aktiestrateg hos Jyske Bank. Anders Bæk, civilingeniør, forfatter og privat investor med særligt fokus på teknologi og AI. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:46:14

Ask host to enable sharing for playback control

Millionærklubben Ekslusiv : Forvalterne sætter ord på deres vinder- og taberaktier del 1

6/20/2024
De har ikke bare holdninger, meninger og klare overbevisninger om markedernes gøren og laden - de lægger faktisk også hånden på kogepladen dag ud og dag ind i Millionærklubbens aktiekonkurrence. Nu gør vi status her ca. 6 måneder inde i 2024 og beder dem stå til ansvar for de valg, de tog, da året startede. Du kan høre holdet bag Millionærklubben i et helt særligt underholdende eksklusiv-arrangement, der gerne tager fat, hvor det gør ondt, men samtidig også lader porteføljeforvalterne få den hyldest, de eventuelt måtte have fortjent i forhold til det afkast, de har skabt. Kort sagt: Det er tid til at gøre halvårsstatus i 2024-konkurrencen. Debatten styres af Millionærklubbens vært, Bodil Johanne Gantzel, og i panelet kan du møde det faste hold bestående af: Lau Svenssen, chefanalytiker hos Svenssen & Tudborg. Lars Persson, tekniske analytiker hos Aktierådet. Michael Friis Jørgensen, aktiechef hos HC Andersen Capital. Michelle Nørgaard, senior aktiestrateg hos Jyske Bank. Anders Bæk, civilingeniør, forfatter og privat investor med særligt fokus på teknologi og AI. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:46:06

Ask host to enable sharing for playback control

På jagt efter værdifuld vækst

6/20/2024
Et selskab, der formår at udvide og skabe vækst i sin forretning, vil typisk også levere værdi og afkast til sine investorer. Men hvornår betaler man for meget for det, og hvordan spotter man de gode vækstselskaber? Det er temaet i dagens udgave af Millionærklubben, hvor vi har besøg af Mads Peter Søndergaard fra Maj Invest Vækstaktier. Med i studiet er også senior aktiestrateg i Jyske Bank, Michelle Nørgaard, samt teknisk analytiker fra Aktierådet og porteføljeforvalter i Millionærklubben Lars Persson. Vært: Adam Geil See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:53:56

Ask host to enable sharing for playback control

De store blev større

6/19/2024
Nyt navn på sejsskamlen i går, da Nvidia overhalede alt og alle og indtog titlen som verdens mest værdifulde selskab. Og det var da også kun et spørgsmål om tid, vil nogle sikkert mene, mens andre synes at være bekymrede for den noget hurtige og heftige optur, som selskabet har været igennem de seneste par år. Millionærklubben tager analysebrillen på og vurderer, om opturen er holdbar, om den kan fortsætte, eller om der er andre aktier, der står for tur i sektoren. I studiet er Danske Banks investeringsstrateg, Lars Skovgaard, desuden klar med sidste nyt om bankens sektorvalg, og aktiechef fra HC Andersen Capital, Michael Friis Jørgensen, sætter lys på dagens marked og aktuelle finansnyheder. Vært: Bodil Johanne Gantzel. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:15

Ask host to enable sharing for playback control

På jagt efter aktiemarkedets ledetråde

6/18/2024
Hvad skal man som investor styre efter mellem to regnskabssæsoner? Millionærklubben tager debatten med de to erfarne markedsdeltagere, Lau Svenssen og Helge Larsen, og undersøger, hvad de holder øje med, mens de venter på nye regnskabstal. Hør også, hvor de pt. ville satse nye penge, hvis de skulle placere dem i markedet. Vært: Bodil Johanne Gantzel Du kan høre mere om blandt andre NovonesisGenmabAdvance Gas HoldingsDorian LPGDFDSFrontlineTormD/S NordenVestasØrstedSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:06

Ask host to enable sharing for playback control

Franske forskrækkelser og et nyt sats på AI

6/17/2024
Nogle investorer er begyndt at øjne muligheden for AI-gevinster ved at investere i en helt særlig aktielomme, der historisk har været lidt kedelig. Men dén aktielomme ser vi nærmere på i dagens udsendelse, hvor vi også kigger mod hårdtprøvede franske aktier og ikke mindst et helt særligt tilbud, som her til morgen er landet hos alle Topdanmarks aktionærer. Dagens panel er Nordeas chefstrateg Josephine Cetti og Millionærklubbens egen Lau Svenssen. Vært: Signe Terp Du kan høre mere om blandt andre TopdanmarkTrygAlm. BrandTormTsakosMicrosoftVertiseitRheinmetallContientalSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:52:17

Ask host to enable sharing for playback control

Står aktiemarkedet foran en skillevej?

6/14/2024
Mens amerikansk økonomi synes at være et godstog, der bare buldrede afsted, er farten mere træg i både Europa og Kina - så hvor efterlader det aktiemarkedet? Millionærklubben ser på global økonomi og diskuterer, om aktierne risikerer at løbe tør for energi, eller om vi også i anden halvdel af året kan forvente pæne afkast. I panelet: Økonom Steen Jacobsen, seniorstrateg Simon B. Kristiansen fra Nordea og økonomisk redaktør på Berlingske, Ulrik Bie. Vært: Bodil Johanne Gantzel. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:54:18