Podcast - PorteRenee-logo

Podcast - PorteRenee

Business & Economics Podcasts

Verrijkt je leven

Verrijkt je leven

Location:

Netherlands

Description:

Verrijkt je leven

Language:

Dutch


Episodes

DEZE PODCAST DOET HET NIET MEER!

4/24/2020
Je kunt ons hier vinden: RSS: https://anchor.fm/s/12ba847c/podcast/rss Google Podcast Spotify Het bericht DEZE PODCAST DOET HET NIET MEER! verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:00:06

PODCAST: Money Mindset. Hoe ons helpt € 100.000 te sparen

4/19/2020
Money Mindset. Het is een beetje een lege term geworden, maar we gaan het er vandaag toch over hebben. Over hoe je volhoudt, hoe je focus krijgt en welke trucjes ons helpen. Ook bespreken we de keuze die je hebt wanneer je de verhalen van anderen hoort: ervan proberen te leren of het meteen afwijzen […] Het bericht PODCAST: Money Mindset. Hoe ons helpt € 100.000 te sparen verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:25:25

Alles over een buffer bij elkaar sparen

4/10/2020
Een PorteRenee podcast met een thema: buffer. Het belang van die buffer merken we in deze Corona-tijden wel. In deze podcast beantwoorden we al jullie vragen over dit onderwerp. Hoe hoog moet die buffer nou zijn? Hoe weersta je de verleiding om het allemaal uit te geven? En moeten we nou helemaal niks meer uitgeven […] Het bericht Alles over een buffer bij elkaar sparen verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:35:39

Waarom een plan voor je geld zo belangrijk is

4/2/2020
Wat leren wij van Corona? Een volger vroeg dat. Dus vertellen we in deze podcast over minder willen en hoe we uiteten gaan eigenlijk niet zo missen. Maar ook over hoe deze periode perfect kan zijn om te beginnen met sparen (als je natuurlijk financieel niet getrokken wordt) en waarom een plan voor je geld […] Het bericht Waarom een plan voor je geld zo belangrijk is verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:33:12

Podcast vol financiële succesverhalen van volgers

3/12/2020
Laat je je inspireren door de succesverhalen van anderen? Of roep je liever dat het stom is en helemaal niet kan om zoveel te besparen, te sparen, of af te lossen.. Daar hebben we het over in deze nieuwe podcast. Ik deel toffe succesverhalen van anderen en we beantwoorden vragen die jullie me stuurden via […] Het bericht Podcast vol financiële succesverhalen van volgers verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:29:50

Podcast: Ongevraagd geld-advies

3/6/2020
In deze podcast beantwoorden we weer veel van jullie vragen over geld. We hebben het over hello fresh, over budget voor leuke dingen en ongevraagd geld-advies. Ook komt Kasper zijn grootste financiële fout aan bod. Een tipje van de sluier: het was iets geels. Je kunt de podcast op deze pagina luisteren. Je vindt me ook […] Het bericht Podcast: Ongevraagd geld-advies verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:30:02

Podcast: Sparen vs besparen

2/27/2020
In deze podcast beantwoorden we veel van jullie vragen over geld. Iemand wil weten hoe onze uitgaven eruit zien. En ik deel openhartig de hele lijst. We hebben het over besparen vs sparen. Ik laat horen waar ik mijn geldinspiratie uithaal en Kasper deelt zijn afvalgeheim. Je kunt de podcast op deze pagina luisteren. Je vindt […] Het bericht Podcast: Sparen vs besparen verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:30:08

Sparen én nu lekker leven: hoe doe je dat?

2/20/2020
Altijd met korting met de trein. Is de Lidl gezonder dan Albert Heijn? En hoe combineer je sparen met het ‘fuck-it-we-leven-nu’-gevoel. Hierover en meer gaat het in deze PorteRenee-podcast Je kunt de podcast op deze pagina luisteren. Je kunt ‘m ook downloaden en later terug luisteren. Je vindt me ook op Spotify, TuneIn, YouTube en Google Podcast.Gebruik je een eigen podcast-app of […] Het bericht Sparen én nu lekker leven: hoe doe je dat? verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:36:59

Extra aflossen op je hypotheek en beginnen met beleggen

2/4/2020
Wat zeg je terug wanneer mensen zeggen dat extra aflossen op je hypotheek niet handig is? Een volger die veel eerder hypotheekvrij is dan aflosgoeroe Gerhard Hormann. Hoera voor haar! Verder: hoe begin je met beleggen? En hoeveel kun je per maand sparen? Allemaal in deze nieuwe PorteRenee-podcast. Je kunt de podcast op deze pagina luisteren. Je […] Het bericht Extra aflossen op je hypotheek en beginnen met beleggen verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:25:12

Nooit gespaard, waar begin je dan?

1/27/2020
Vers gescheiden en nooit geld gespaard. Waar begin je dan? We hebben het erover in deze podcast. Net als over hoe duur zwemles wel niet is, over het genot van extra aflossen op je hypotheek en het briljante verhaal van Marin en Leanne die zonder hypotheek een huis kochten. Het bericht Nooit gespaard, waar begin je dan? verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:30:49

Koopzegels likkend naar Disney

1/21/2020
We beginnen met een nies en eindigen met onze plannen voor de dag. Daartussen geven we een half uur lang antwoord op jullie vragen over geld. Over besparen, sparen, aflossen, opbouwen. We hebben het over spaarzegels en over studieschulden. Over Disneyland en spaartechnieken. Een nieuwe podcast van PorteRenee. Je kunt de podcast op deze pagina […] Het bericht Koopzegels likkend naar Disney verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:27:17

Podcast: als sparen niet opschiet

1/16/2020
Een nieuwe PorteRenee-podcast. Waarin Kasper & ik jullie vragen over money, money, money beantwoorden. Van schaamte voor je financiele keuzes, tot 50.000 euro sparen. En van hypotheekrenteopslag (say what?) tot afval scheiden. In deze podcast beantwoorden we een aantal vragen die lezers me stelden via Instagram en mail. Wil je jouw vragen ook beantwoord hebben […] Het bericht Podcast: als sparen niet opschiet verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:31:02

Podcast: Gênante bespaartip & zo ga je van kopen naar kijken

11/27/2019
Een nieuwe PorteRenee-podcast. Waarin Kasper & ik om klokslag 20.00 uur, wanneer de kinderen op bed liggen, met elkaar praten over geld. Van besparen tot beleggen, van koopverslaving tot ooit je hypotheek aflossen. In deze podcast beantwoorden we een aantal vragen die lezers me stelden via Instagram. Het bericht Podcast: Gênante bespaartip & zo ga je van kopen naar kijken verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:27:59

PorteRenee Podcast 4: Wat moet je nog doen voor pensioen?

6/8/2019
Eigenlijk zou ik iets aan mijn pensioen moeten doen. Dat roep ik al jaren. Maar waar begin ik? En hoe bouw je wat extra’s op als je in loondienst bent? Over pensioenen gaat het in deze vierde podcast. In deze podcast econoom Leontiene Treur van RaboResearch, de onderzoekersafdeling van de bank. Ze gaf me alle […] Het bericht PorteRenee Podcast 4: Wat moet je nog doen voor pensioen? verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:09:20

Hoe koop je nog een huis op deze bizarre woningmarkt?

5/18/2019
Las jij het ook onlangs? Jonge mensen komen ongeveer een ton tekort wanneer ze een huis willen kopen. Wow! In deze podcast zoeken we naar de oorzaken en vragen we: is er een oplossing? Een overspannen huizenmarkt (duur en weinig huizen) + strengere hypotheekregels = een probleem. In dit gesprek met Rabobank-onderzoeker en econoom Nic […] Het bericht Hoe koop je nog een huis op deze bizarre woningmarkt? verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:08:51

PorteReneePodcast 2: Sparen met (je) liefde

5/9/2019
Hoe bereik je samen met je partner financiële doelen? Ik krijg die vraag vaak. In deze blog en podcast vertellen mijn man en ik ons verhaal. Over hoe alles opeens zoveel makkelijker ging toen we er samen voor gingen. We geven ook tips hoe jij je lief aan boord krijgt. Want samen is het zoveel […] Het bericht PorteReneePodcast 2: Sparen met (je) liefde verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:31:56

Luister nu naar de eerste PorteRenee-podcast

5/4/2019
De eerste officiële PorteRenee-podcast. Hoera! Leuk als je meeluistert. En waar kan die eerste aflevering anders over gaan dan over sparen? In deze eerste podcast hebben we het over mijn favoriete onderwerp: sparen. Ik ga op zoek naar manieren van sparen die werken. Rabobank-onderzoeker en econoom Carlijn Prins weet daar alles van. Ze deed er […] Het bericht Luister nu naar de eerste PorteRenee-podcast verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:09:01

NIEUW: De PorteRenee Podcast

4/26/2019
Hoe kun je meer doen met je geld? Sparen? Besparen? Beleggen? Hoe pak je dat aan? Hoe doen andere mensen het? Mensen praten niet vaak of graag over geld. Ik wel en vraag in deze nieuwe podcast iedereen het hemd van het lijf. En ik vertel schaamteloos over mijn eigen geldkeuzes. Ik geloof: als we […] Het bericht NIEUW: De PorteRenee Podcast verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:00:51