Podcast - PorteRenee-logo

Podcast - PorteRenee

Business & Economics Podcasts >

Money matters

Money matters
More Information

Location:

Netherlands

Description:

Money matters

Language:

Dutch


Episodes

Koopzegels likkend naar Disney

1/21/2020
More
We beginnen met een nies en eindigen met onze plannen voor de dag. Daartussen geven we een half uur lang antwoord op jullie vragen over geld. Over besparen, sparen, aflossen, opbouwen. We hebben het over spaarzegels en over studieschulden. Over Disneyland en spaartechnieken. Een nieuwe podcast van PorteRenee. Je kunt de podcast op deze pagina […] Het bericht Koopzegels likkend naar Disney verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:27:17

Podcast: als sparen niet opschiet

1/16/2020
More
Een nieuwe PorteRenee-podcast. Waarin Kasper & ik jullie vragen over money, money, money beantwoorden. Van schaamte voor je financiele keuzes, tot 50.000 euro sparen. En van hypotheekrenteopslag (say what?) tot afval scheiden. In deze podcast beantwoorden we een aantal vragen die lezers me stelden via Instagram en mail. Wil je jouw vragen ook beantwoord hebben […] Het bericht Podcast: als sparen niet opschiet verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:31:02

Podcast: Gênante bespaartip & zo ga je van kopen naar kijken

11/27/2019
More
Een nieuwe PorteRenee-podcast. Waarin Kasper & ik om klokslag 20.00 uur, wanneer de kinderen op bed liggen, met elkaar praten over geld. Van besparen tot beleggen, van koopverslaving tot ooit je hypotheek aflossen. In deze podcast beantwoorden we een aantal vragen die lezers me stelden via Instagram. Het bericht Podcast: Gênante bespaartip & zo ga je van kopen naar kijken verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:27:59

PorteRenee Podcast 4: Wat moet je nog doen voor pensioen?

6/8/2019
More
Eigenlijk zou ik iets aan mijn pensioen moeten doen. Dat roep ik al jaren. Maar waar begin ik? En hoe bouw je wat extra’s op als je in loondienst bent? Over pensioenen gaat het in deze vierde podcast. In deze podcast econoom Leontiene Treur van RaboResearch, de onderzoekersafdeling van de bank. Ze gaf me alle […] Het bericht PorteRenee Podcast 4: Wat moet je nog doen voor pensioen? verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:09:20

Hoe koop je nog een huis op deze bizarre woningmarkt?

5/18/2019
More
Las jij het ook onlangs? Jonge mensen komen ongeveer een ton tekort wanneer ze een huis willen kopen. Wow! In deze podcast zoeken we naar de oorzaken en vragen we: is er een oplossing? Een overspannen huizenmarkt (duur en weinig huizen) + strengere hypotheekregels = een probleem. In dit gesprek met Rabobank-onderzoeker en econoom Nic […] Het bericht Hoe koop je nog een huis op deze bizarre woningmarkt? verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:08:51

PorteReneePodcast 2: Sparen met (je) liefde

5/9/2019
More
Hoe bereik je samen met je partner financiële doelen? Ik krijg die vraag vaak. In deze blog en podcast vertellen mijn man en ik ons verhaal. Over hoe alles opeens zoveel makkelijker ging toen we er samen voor gingen. We geven ook tips hoe jij je lief aan boord krijgt. Want samen is het zoveel […] Het bericht PorteReneePodcast 2: Sparen met (je) liefde verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:31:56

Luister nu naar de eerste PorteRenee-podcast

5/4/2019
More
De eerste officiële PorteRenee-podcast. Hoera! Leuk als je meeluistert. En waar kan die eerste aflevering anders over gaan dan over sparen? In deze eerste podcast hebben we het over mijn favoriete onderwerp: sparen. Ik ga op zoek naar manieren van sparen die werken. Rabobank-onderzoeker en econoom Carlijn Prins weet daar alles van. Ze deed er […] Het bericht Luister nu naar de eerste PorteRenee-podcast verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:09:01

NIEUW: De PorteRenee Podcast

4/26/2019
More
Hoe kun je meer doen met je geld? Sparen? Besparen? Beleggen? Hoe pak je dat aan? Hoe doen andere mensen het? Mensen praten niet vaak of graag over geld. Ik wel en vraag in deze nieuwe podcast iedereen het hemd van het lijf. En ik vertel schaamteloos over mijn eigen geldkeuzes. Ik geloof: als we […] Het bericht NIEUW: De PorteRenee Podcast verscheen eerst op PorteRenee.

Duration:00:00:51