Q-Meierienes podcast-logo

Q-Meierienes podcast

Business & Economics Podcasts

Podcast by Q-Meieriene

Podcast by Q-Meieriene

Location:

Norway

Description:

Podcast by Q-Meieriene

Language:

Norwegian


Episodes

Episode 8 - Direkte Fra International Food Contest I DK

11/19/2018
Denne spesialsendingen er tatt opp på et messesenter i Herning, Danmark under "International Food Contest" der Q-Meieriene stakk av med 19 medaljer. Lær mer om smaking, bedømming og ikke minst få et inntrykk av hva som beveger seg av trender der ute i Europa!

Duration:00:31:34

Episode 7 - kopiering, kvikk lunsj og Q-Matredderpris

11/6/2018
Vi er tilbake og oppsummerer hva vi har vært opptatt med. Stikkordene er kopiering, kvikk lunsj og Q-Matredderpris!

Duration:00:29:07

Episode 6 - Min Q

3/19/2018
MinQ-ide er en "idedatabase" der hvem som helst kan dele sin ide med oss i Q-Meieriene. Vi tar for oss noen av ideene og forteller hvordan vi jobber og lar oss inspirere av forbrukerne. Vi ringer også Dag, produktsjef for smaksatt melk og spør hvorfor han ikke synes bananmelk er noe å satse på.

Duration:00:19:33

Episode 5 - Nettmøte & Produktlanseringer

3/2/2018
Mads og Bent ringer Cedric, markedssjef for Skyr®. Vi diskuterer våre nye produkter som nettopp er sluppet løs i butikk og vi forteller litt om nettmøtene vi har hatt over 50 ganger. Og slapp av. Episoden er (egentlig) ikke 53 min lang. På slutten har vi limt inn lyd fra nettmøte vårt i slutten av februar der Q-forbrukerne kan komme med sine brutalt ærlige tilbakemeldinger på våre nyhetslanseringer.

Duration:00:53:34

Episode 4 - Sukkerkampen

2/26/2018
Vi i Q-Meieriene har skrevet under på en avtale der vi forplikter oss til å redusere tilsatt sukker. Du får vite mer om hva dette innebærer og du får høre hvordan statistikk ikke bør tolkes. Siden vi ikke er eksperter ringer vi vår egen ekspert, Ane Grønsberg. Ernæringseksperten vår!

Duration:00:15:20

Episode 3 - Skyr® Spesial

10/11/2017
Vi feirer at Island har tatt seg til Fotball-VM med Skyr® Spesial! Bent forteller om hvor Skyr kommer fra og hvordan han tok Skyr® tilbake til Norge. Vi har også truffet en vaskeekte islending som vi gratulerer med VM-kvalifiseringen. Hun forteller hva Skyr® er for henne. Mads bidrar mest med egne betraktninger. Har du tips til ting vi bør diskutere eller lage podcaster om? Send oss en melding på twitter @QBentM @madsliabo @qmeieriene

Duration:00:13:03

Episode 2 - Q - Podcast - Matsvinn

10/6/2017
Episode 2 var plutselig på luften! Denne gang går vi nærmere inn på vårt engasjement rundt #matsvinn og vår kampanje #ikkedårligetter Hvorfor i alle dager engasjerer vi oss i dette? Du hører også Anne Marie Schrøder fra Matvett og Mette Nygård Havre fra folkebevegelsen Spis Opp Maten.

Duration:00:11:00