Q-Meierienes podcast-logo

Q-Meierienes podcast

Business & Economics Podcasts >

More Information

Location:

Norway

Language:

Norwegian


Episodes

Episode 6 - Min Q

3/19/2018
More
MinQ-ide er en "idedatabase" der hvem som helst kan dele sin ide med oss i Q-Meieriene. Vi tar for oss noen av ideene og forteller hvordan vi jobber og lar oss inspirere av forbrukerne. Vi ringer også Dag, produktsjef for smaksatt melk og spør hvorfor han ikke synes bananmelk er noe å satse på.

Duration:00:19:33

Episode 5 - Nettmøte & Produktlanseringer

3/2/2018
More
Mads og Bent ringer Cedric, markedssjef for Skyr®. Vi diskuterer våre nye produkter som nettopp er sluppet løs i butikk og vi forteller litt om nettmøtene vi har hatt over 50 ganger. Og slapp av. Episoden er (egentlig) ikke 53 min lang. På slutten har vi limt inn lyd fra nettmøte vårt i slutten av februar der Q-forbrukerne kan komme med sine brutalt ærlige tilbakemeldinger på våre nyhetslanseringer.

Duration:00:53:34

Episode 4 - Sukkerkampen

2/26/2018
More
Vi i Q-Meieriene har skrevet under på en avtale der vi forplikter oss til å redusere tilsatt sukker. Du får vite mer om hva dette innebærer og du får høre hvordan statistikk ikke bør tolkes. Siden vi ikke er eksperter ringer vi vår egen ekspert, Ane Grønsberg. Ernæringseksperten vår!

Duration:00:15:20

Episode 3 - Skyr® Spesial

10/11/2017
More
Vi feirer at Island har tatt seg til Fotball-VM med Skyr® Spesial! Bent forteller om hvor Skyr kommer fra og hvordan han tok Skyr® tilbake til Norge. Vi har også truffet en vaskeekte islending som vi gratulerer med VM-kvalifiseringen. Hun forteller hva Skyr® er for henne. Mads bidrar mest med egne betraktninger. Har du tips til ting vi bør diskutere eller lage podcaster om? Send oss en melding på twitter @QBentM @madsliabo @qmeieriene

Duration:00:13:03