Storfräsarpodden-logo

Storfräsarpodden

Business & Economics Podcasts

Peder & Mackan pratar. Ibland har vi sköna gäster, ibland inte. Ibland säger vi vettiga saker, oftast inte. storfrasarpodden@gmail.com Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden.

Peder & Mackan pratar. Ibland har vi sköna gäster, ibland inte. Ibland säger vi vettiga saker, oftast inte. storfrasarpodden@gmail.com Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden.

Location:

United States

Description:

Peder & Mackan pratar. Ibland har vi sköna gäster, ibland inte. Ibland säger vi vettiga saker, oftast inte. storfrasarpodden@gmail.com Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden.

Language:

English


Episodes

#155 Peder och den lilla smärtan

4/6/2021
#155 Vi är hos Gamido Tattoo och Peder ska fixa till sin tatuering. Det gör ont. Vi pratar med ägaren om konstiga tatueringar och om unga människor som täcker ärr. Under tiden får Peder ondare och ondare... In och lyssna!! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:38:52

#154 Dagen efter ölprovningen...

3/30/2021
#154 Nyvakna efter en hård ölprovning så tar vi oss an tuffa ämnen som: Justin Bieber, småväxta frisörer och hur man stoppar trafiken i Stockholm... Självklart så äter Peder en rostad smörgås under halva avsnittet... Prenumerera. Kram Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:42:33

#153 Pontus Gårdinger - snygg OCH duktig!

3/23/2021
#153 Vi möter Pontus Gårdinger. Fotomodellen som tog en kurs på SVT, blev Hallåa och sen programledare för massor av TV-program som tex Melodifestivalen och Jeopardy! Nu är han chef över Mästarnas Mästare och tillbaka som programledare för Duellen på TV3. Han har även vunnit en miljon. Ni fattar: en man med hjärna OCH utseende OCH tur! Vi är inte avundssjuka alls... Kram Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out...

Duration:01:01:07

#152 Den platta gäddan

3/13/2021
#152 Peder berättar otäcka historier om en åra och en gädda! Mackan har nästan krockat med en buss, två gånger! Peders fingrar är redan köldskadade inför skoteräventyret och vi kommer fram till att ormar efter en stund är lite töntiga. Sen har vi ju ett huvudämne... PRENUMERERA. Kram Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:42:44

#151 Myrkotten och Moccamasterproblemet!

3/4/2021
#151 Vi är hemma hos Mackan och det bjuds på en buffé av härliga drycker! Moccamasterproblem, sönderspritade gymmaskiner och en önskan om en inställd resa är såklart inte nära själva Huvudämnet. Lyssna och Prenumerera! Kram Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:43:54

#150 Sonosmannen har fått sin dom!

2/26/2021
#150 Vi har såklart ett: Huvudämne!: Sonosmannen är dömd! Mackan överraskar Peder med informationen att rättegången mot Sonosmannen är klar! Dessutom ska Peder försöka hantera sin första oplanerade helg sen andra Världskriget komma på vad han ska göra det närmaste året. Mackan ska äta kött iallafall. Vi funderar på att lansera en dryck. Det och mycket mer! Prenumerera. Kram Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out...

Duration:00:37:51

#1 Tokan - Bilbyggare

2/19/2021
#149 Vi träffar hjärnan och konstruktören av Peders nya bil - Tokan. Han spenderar dagarna med att bygga om redan svindyra bilar! Han berättar hur det går till, varför han gör det och hur det är att ha Peder som kund... Supporta och Prenumerera!! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:48:31

#148 Brevlådan från helvetet

2/12/2021
#148 Peders pappa har backat in i världens hårdaste brevlåda. Mackan är snorig framför en överdimensionerad fläkt, och Peder ska på fest med folk han eventuellt hatar... Sen har vi ett huvudämne också. Glöm inte att supporta podden! Kram Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:39:17

#147 SAS

2/5/2021
Peder får psykbryt på SAS! Måttet är rågat för Peder. Vi dyker nästan direkt in på Huvudämnet: Flygbolaget SAS har fått bägaren att rinna över. Han berättar om varför och säger massa fula ord. Sen blir han glad igen. Mackan är sur för att hans barn kastar snöbollar också. In och lyssna! PRENUMERERA och SUPPORTA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:51:40

#146 Får man tjäna pengar på sina barn?

1/29/2021
#146 Vi sitter i Q8-kontoret och Peder är genomsvettig av massa PWO. Men det hindrar honom inte från att dricka mer såklart och bli skitsur på alla träningsprofiler som lägger ut visdomsord på nätet. Mackans son ska åka till fjällen. Eller? Mackan väntar också på nya Lecab-bilen och undrar om det är ok att tjäna pengar på sina barn. Huvudämnet? Vi minns lnte, In och lyssna! Supporta i Acast-appen. Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for...

Duration:00:46:46

#145 Hans Fahlén - språkgeni & TV-man

1/22/2021
#145 Vi åker hem till Storfräsaren Hans Fahlén, TV-mannen som har rest jorden runt ett antal varv, som vill bli dödad av en Tasmansk pungdjävul och som kanske har Sveriges behagligaste Speakerröst! Han avslöjar detaljer om Mackans början på TV-branschen och skryter om hur han slog sin bror i EM i puckelpist!... bland annat. PRENUMERERA! (supporta via Acast) Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:55:18

#144 Martin Key - superdesigner

1/14/2021
#144 Vi träffar svensken som levererar kläder till Världseliten! Martin Key tillverkar och säljer skräddarsydda jackor och skor till kunder runt om i hela Världen. Bland kunderna finns storstjärnor som… Ja ni får lyssna! Han berättar om hur det är att vara entreprenör, vad som är viktigt och vad som är oviktigt. Eller han försöker iallafall, vi avbryter ibland. In och lyssna! PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy...

Duration:00:49:55

#143 Nytt år - nya möjligheter!

1/8/2021
#143 Årets första podcast! Peder blir förbannad på en sladdande Subaruförare. Mackan måste gå ner nåt kilo bara i ansiktet och en plogbil gör ett dåligt jobb... Men vi blickar även bakåt på 2020 och framåt på 2021. Vi avslöjar också vinnaren i The Watch Stand - tävlingen. PRENUMERERA och SUPPORTA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:51:37

#142 Årets sista podd

12/30/2020
#142 Årets sista podd! Vi pratar om julen, om Peders pappas Volvo som ska gå till en behövande familj, om Mackans oväntade köincident och massor annat superviktigt! Huvudämnet? Det finns säkert där någonstans... PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:39:26

#141 Amar Singh - algoritmkungen

12/25/2020
#141 Vi sitter på Amars kontor ett knytnävsslag från Stureplan. Har du pratat om en ny bil med en kompis? Dyker det upp reklam om den bilen i din telefon bara en liten stund efteråt? Då är det nog Amars företag som ligger bakom... Plus hur rik kan man bli på att sälja ställ för klockor? Jätterik tydligen! Amar tipsar om hur du drar ihop din första miljon på en förmiddag. In och lyssna! PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for...

Duration:00:49:34

#140 Kristoffer Appelquist

12/17/2020
# 140 Vi är hemma hos komikern och programledaren Kristoffer Appelquist och pratar allvar. Vem tycker han är Sveriges bästa komiker? Hatar han motorbåtar? Tycker han att Peder är en researcher av rang? Vi pratar även om vad han lägger alla sina pengar på! PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:57:03

#139 Bentley Continental GT Cab

12/10/2020
#139 Vi sitter i Bentley-kontoret och blickar ut över Gärdet i Stockholm. Folk springer runt i T-shirts och nån man i skägg kramar en annan man. Kärlek är i luften. Julen närmar sig och Peder är inte bjuden på någon jullunch. Vi funderar på att dra ihop en kräftskiva och Peder har köpt den dyraste julklappen någonsin! Ett underbart avsnitt där vi missar huvudämnet med en millimeter! SUPPORTA STORFRÄSARPODDEN! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See...

Duration:00:49:42

#138 Jonas efter rättegången.

12/3/2020
#138 Jonas Friberg är tillbaka i podden! Jonas som gav sig på de som hotade hans flickvän och stal deras bil. Men han blev själv åtalad. Nu är Rättegången avslutad - vad blev det för straff? Hur gick det med bilarna? Hur mår familjen? Är det en fru eller flickvän? PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:53:27

#137 sluta ljug!

11/28/2020
#137 Peder är trött på folk som ljuger utan att det får konsekvenser. Mackan är trött på att vara konflikträdd. Peder har kommit på världens bästa diet och Mackan har stukat foten i en hjältehistoria. Vi kommer även på en barnbokstitel: "Bobbo Bajsar." Ni fattar: ett fullsmockat avsnitt! PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:54:51

#136 Du har en finne på näsan!

11/19/2020
#136 Peder vill ha en extra fin kant vid sin uppfart, Verisure är på besök hos Mackan, kan man säga till någon att de har en finne på näsan? ALLT detta och mycket mer såklart, i detta FULLSMETADE avsnitt av Storfräsarpodden. PRENUMERERA Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:44:21