Storfräsarpodden-logo

Storfräsarpodden

Business & Economics Podcasts

Peder & Mackan pratar. Ibland har vi sköna gäster, ibland inte. Ibland säger vi vettiga saker, oftast inte. storfrasarpodden@gmail.com Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden.

Peder & Mackan pratar. Ibland har vi sköna gäster, ibland inte. Ibland säger vi vettiga saker, oftast inte. storfrasarpodden@gmail.com Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden.

Location:

United States

Description:

Peder & Mackan pratar. Ibland har vi sköna gäster, ibland inte. Ibland säger vi vettiga saker, oftast inte. storfrasarpodden@gmail.com Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden.

Language:

English


Episodes

#144 Martin Key - superdesigner

1/14/2021
#144 Vi träffar svensken som levererar kläder till Världseliten! Martin Key tillverkar och säljer skräddarsydda jackor och skor till kunder runt om i hela Världen. Bland kunderna finns storstjärnor som… Ja ni får lyssna! Han berättar om hur det är att vara entreprenör, vad som är viktigt och vad som är oviktigt. Eller han försöker iallafall, vi avbryter ibland. In och lyssna! PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy...

Duration:00:49:55

#143 Nytt år - nya möjligheter!

1/8/2021
#143 Årets första podcast! Peder blir förbannad på en sladdande Subaruförare. Mackan måste gå ner nåt kilo bara i ansiktet och en plogbil gör ett dåligt jobb... Men vi blickar även bakåt på 2020 och framåt på 2021. Vi avslöjar också vinnaren i The Watch Stand - tävlingen. PRENUMERERA och SUPPORTA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:51:37

#142 Årets sista podd

12/30/2020
#142 Årets sista podd! Vi pratar om julen, om Peders pappas Volvo som ska gå till en behövande familj, om Mackans oväntade köincident och massor annat superviktigt! Huvudämnet? Det finns säkert där någonstans... PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:39:26

#141 Amar Singh - algoritmkungen

12/25/2020
#141 Vi sitter på Amars kontor ett knytnävsslag från Stureplan. Har du pratat om en ny bil med en kompis? Dyker det upp reklam om den bilen i din telefon bara en liten stund efteråt? Då är det nog Amars företag som ligger bakom... Plus hur rik kan man bli på att sälja ställ för klockor? Jätterik tydligen! Amar tipsar om hur du drar ihop din första miljon på en förmiddag. In och lyssna! PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for...

Duration:00:49:34

#140 Kristoffer Appelquist

12/17/2020
# 140 Vi är hemma hos komikern och programledaren Kristoffer Appelquist och pratar allvar. Vem tycker han är Sveriges bästa komiker? Hatar han motorbåtar? Tycker han att Peder är en researcher av rang? Vi pratar även om vad han lägger alla sina pengar på! PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:57:03

#139 Bentley Continental GT Cab

12/10/2020
#139 Vi sitter i Bentley-kontoret och blickar ut över Gärdet i Stockholm. Folk springer runt i T-shirts och nån man i skägg kramar en annan man. Kärlek är i luften. Julen närmar sig och Peder är inte bjuden på någon jullunch. Vi funderar på att dra ihop en kräftskiva och Peder har köpt den dyraste julklappen någonsin! Ett underbart avsnitt där vi missar huvudämnet med en millimeter! SUPPORTA STORFRÄSARPODDEN! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See...

Duration:00:49:42

#138 Jonas efter rättegången.

12/3/2020
#138 Jonas Friberg är tillbaka i podden! Jonas som gav sig på de som hotade hans flickvän och stal deras bil. Men han blev själv åtalad. Nu är Rättegången avslutad - vad blev det för straff? Hur gick det med bilarna? Hur mår familjen? Är det en fru eller flickvän? PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:53:27

#137 sluta ljug!

11/28/2020
#137 Peder är trött på folk som ljuger utan att det får konsekvenser. Mackan är trött på att vara konflikträdd. Peder har kommit på världens bästa diet och Mackan har stukat foten i en hjältehistoria. Vi kommer även på en barnbokstitel: "Bobbo Bajsar." Ni fattar: ett fullsmockat avsnitt! PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:54:51

#136 Du har en finne på näsan!

11/19/2020
#136 Peder vill ha en extra fin kant vid sin uppfart, Verisure är på besök hos Mackan, kan man säga till någon att de har en finne på näsan? ALLT detta och mycket mer såklart, i detta FULLSMETADE avsnitt av Storfräsarpodden. PRENUMERERA Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:44:21

#135 Mackan sitter i karantän!

11/12/2020
#135 Fullspäckat avsnitt! Mackans familj har fått Corona, USA har fått en ny President, och Peder har druckit skumpa. Det och mycket mer! PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:52:10

#134 Peder är förbannad på Normaliseringen!

11/5/2020
#134 Peder är förbannad på normaliseringen som sker av allt. Porr, aborter, dejting och fan och hans moster. Mackan har fått en jobbig fettfläck på sina byxor. Bodil snarkar. Plus massor av annat. Supporta i Acastappen. Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:46:02

#133 Halloween

10/30/2020
# 133 Vems flickvän heter Bodil? Mackan har varit hos frisören, en story ni INTE får missa...... Hur har Peders Sober October gått? Nytt MEGAÄVENTYR är på G! Vem har plånbok och pannben nog för att haka på? PRENUMERERA. Kram Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:45:08

#132 Fredagsmys

10/23/2020
Fredagsspecial! Allt ni behöver veta inför helgen. Hur går det med Peders Sober October? Varför köper Mackan damskor? Vilken motorcykel ska Peder köpa? Köpte han båten förra veckan? Har Mackan en hjärntumör? Detta och mycket mer. In och lyssna! PRENUMERERA! Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:39:49

#131 Goliatspindeln

10/15/2020
#131 Nytränade sitter vi i Q8-kontoret och pratar om spindlar, träning och grytor. Själva huvudämnet missar vi med en ytterst liten marginal. Men så kan det gå på höstkanten. SUPPORTA Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:41:52

#130 Erik från Showroom by Riddermark

10/8/2020
#130 Vi träffar Erik från Showroom by Riddermark som på Barndagen budade hem att vara med i ett avsnitt. De är även med som stor sponsor åt Barndagen, så det här är snälla människor! Vi pratar om vilka bilar som är onödiga, vad ska man köpa för cool bil och vilken bilsort skulle oss? Sen pratar vi ju om annat också... IN och lyssna. Glöm inte att trycka på SUPPORT. Kram Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out...

Duration:01:00:56

#129 Klockavsnittet

10/1/2020
Vi träffar Sveriges exklusivaste klockhandlare! Petter som driver Bo Bergren Urhandel talar om vilken klocka du ska köpa, vilken du INTE ska köpa, vilka märken som är bäst, vilka som är sämst, och sen den stora frågan: vad i hela fridens namn köper man dyra klockor för? Allt detta och mycket mer! Vi kan även ha missat huvudämnet. Typiskt SUPPORTA i Acastappen kram Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:01:02:20

#128 Johan Jureskog

9/25/2020
#128 Vi är på restaurang AG och träffar ägaren Johan Jureskog. Grillar, såser, hamburgare åt McDonalds, TV-program, Rolfs Kök... han har många stekpannor på spisen den här karln. Trevlig är han också! Vi pratar klockor, kött och Corona. Vi blir även inbjudna till Sveriges hemliga golfmecka, den privata klubben Svartinge. Glöm inte att SUPPORTA. Kram Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:58:45

#127 Frågestund

9/18/2020
#127 Vi är tillbaka! Efter teknikstrul och ett försenat sommarlov är vi nu på banan igen. Q8 kontoret gör Peder svettig och Mackan är orolig för en golftävling. Vi svarar på massor av era frågor men som vanligt missar vi själva huvudämnet med bara några få millimeter... In och supporta! Kram Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:57:08

#126 Niklas Ekstedt - hemmaslagen och smörslungad.

8/24/2020
#126 Vi kliver in på Resturang Ekstedt och träffar Niklas. Alltså Niklas Ekstedt. Han visar sig vara supertrevlig och en jävel på skateboard. Vi försöker få honom att snacka skit om andra kockar, men av rädsla för att bli dödad av Per Moberg så struntar han i det... Sen pratar vi ju om massor av annat. In och lyssna! Tryck spå Supportknappen. Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:57:44

#125 Den sista vilan

8/19/2020
#125 Det tar en stund, men självklart kommer vi till dagens Huvudämne: Döden. Peders mamma har lämnat oss och vi pratar om döden. Kan man ge nåt bra råd till någon som inte varit med om någon nära anhörig som har gått bort? Hur kan man vara en Storfräsare mot sina anhöriga? Support till showen http://supporter.acast.com/storfrasarpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Duration:00:39:27