Klemtoon Media Business Podcast-logo

Klemtoon Media Business Podcast

Business & Economics >

More Information

Location:

Netherlands

Language:

Dutch


Episodes

#7 Verkopen is geen trucje: het is de verbinding die ertoe doet - met Jacqueline Moleman

10/15/2017
More
Jacqueline heeft al heel wat ondernemers geholpen om blijvend succesvol te zijn. In deze podcast geeft ze een supersimpele tip. Als je die tip vandaag nog toepast ga je per direct meer verdienen. Zo gemakkelijk kan het dus zijn. Ze vertelt ook over haar Verbindend Zakendoen-methode en hoe ze een deel van het jaar werkt vanuit het heerlijke Spanje.

Duration:00:18:52

Storytelling Festival De Kring en Tongerlohuys

8/23/2017
More
Een jaar geleden zijn Schouwburg De Kring, het Tongerlohuys en CultuurCompaan samengevoegd. Op 8 juli 2017 is dit gevierd met het Storytelling Festival waar veel leuke verhalen werden gemaakt, verteld én gedeeld.

Duration:00:16:37

#5 Maatschappelijke Beursvloer Roosendaal

5/6/2017
More
In april '17 vond de 3e Maatschappelijke Beursvloer plaats georganiseerd door de Roosendaalse Uitdaging in samenwerking met de ondernemers van het Goede Doelen Ontbijt (GDO netwerk).

Duration:00:24:58

#3 Zichtbaarheid - jouw beleving van het leven laten zien - met Ismène Elbers

2/7/2017
More
Music, theater en mood dat zijn de hoofdbestanddelen van Issy Productions, het bedrijf van Ismène Elbers. In deze podcast praat ik met haar over creativiteit, passie, valkuilen, doorzettingsvermogen en ondernemen met gevoel. “Als jij dat onderbuikgevoel krijgt in goede of in slechte zin : vertrouw er maar op”.

Duration:00:19:36

#2 Zichtbaarheid - voor élke ondernemer van essentieel belang - met Chantal van Spaendonck

1/22/2017
More
Chantal van Spaendonck is directeur van het Care Innovation Center en werkt als projectleider voor Starterscentra West Brabant. In onze Klemtoon Media Business Podcast praten we met haar over (startende) ondernemers, het Huis van Morgen en lelijke eendjes. En ze geeft ook gelijk wat adviezen waar elke ondernemer wat aan heeft!

Duration:00:13:24