David Maasbach Podcast-logo

David Maasbach Podcast

Christian Contemporary >

More Information

Location:

Netherlands

Twitter:

@maasbach

Language:

Dutch


Episodes

Plotseling

5/30/2018
More
Er komt een dag, dan zullen allen die in Christus gestorven zijn en zij die in Hem leven, in een oogwenk opgenomen worden en rondom Zijn troon staan. Elke dag kan de dag zijn dat Hij terugkomt. Ben jij gereed voor de dag dat Jezus terugkomt?

Duration:00:35:17

De basis van een goede verhouding met God

5/16/2018
More
Een belangrijke basis in de opvoeding van kinderen is een goede verhouding met God. Deze geestelijke erfenis geef je door aan je kinderen, maar waarom is die geestelijke erfenis zo belangrijk? Ook deelt David Maasbach een persoonlijk hoofdstuk uit zijn leven.

Duration:00:54:18

Jezus, bron van alle leven

5/9/2018
More
e Bijbel zegt dat iedereen zal sterven, maar het belangrijkste is: ben je behouden? Jezus heeft je het eeuwige leven belooft als je in Hem gelooft. Je zal dan niet sterven tot in de eeuwigheid maar met Hem leven want Hij ís het leven.

Duration:00:30:28

Verwacht een wonder

5/3/2018
More
De Bijbel zegt in het boek van Mattheüs: “Bidt, en u zult ontvangen.” Dit is een belofte die God gegeven heeft, en schept verwachting. God is niet veranderd en doet vandaag nog steeds wonderen! Daar waar geen verwachting of geloof is, kan God geen wonderen doen. Als je bent begonnen met bidden, stop dan niet met verwachten. Blijf vandaag een wonder van God verwachten!

Duration:00:43:09

Genezing in het licht van de Bijbel

4/26/2018
More
Heb je weleens het gevoel dat je bidt, maar dat het lijkt of je gebed onbeantwoord blijft? God hoort je geroep! Maar het is de zonde die ons gescheiden houdt. Jezus kwam voor jou om je te genezen, te bevrijden, en te redden!

Duration:00:39:22