David Maasbach Podcast-logo

David Maasbach Podcast

Christian Contemporary >

More Information

Location:

Netherlands

Twitter:

@maasbach

Language:

Dutch


Episodes

Isaak en Rebekka

8/14/2018
More
'Isaak en Rebekka': Isaak was een man van God, net als zijn vader Abraham. Abraham wilde een goede vrouw voor zijn zoon. Daarom gaf hij zijn knecht de opdracht om een vrouw voor Isaak te vinden. Zijn knecht bad dat hij de vrouw voor Isaak zou vinden die God voor hem had. Vandaag moeten ook wij de partner vinden die God voor ons heeft. Het huwelijk van Isaak en Rebekka is een rolmodel waaruit wij veel lessen kunnen leren.

Duration:00:38:26

Abraham en Isaak

8/8/2018
More
od vroeg Abraham, zijn enige zoon waar de belofte van God op rustte om een groot volk te worden, te offeren. Waarom vroeg God hem dit? God wilde dat Abraham de kracht van het geloof zou zien als hij datgene zou offeren wat de Here hem vroeg. En omdat hij gehoorzaam was en God vertrouwde, kon God hem en zijn hele nageslacht zegenen! Hoe ver ben jij bereid te gaan?

Duration:00:35:46

Sta op, houd stand en wees trouw.

7/25/2018
More
'Sta op, houd stand en wees trouw' Het moment kwam dat Abraham en Lot land uit moesten kiezen om te wonen, Lot koos zelf. Abraham bleef in Kanaän, de plaats die God hem gewezen had. Abraham hield stand. Hij bleef op de plek waar God hem geplaatst had. En God zegende hem! Laat deze boodschap je bemoedigen om te blijven op de plaats waar God je gesteld heeft. Wees trouw en houd stand!

Duration:00:40:46

Jezus wil jou genezen

7/11/2018
More
De Bijbel vertelt ons dat de ziekte kwam toen de zonde intrede deed in de wereld. Word je geconfronteerd met ziekte? Wees dan niet bang, houd vast aan je geloof in Jezus Christus en Zijn beloftes, Hij je niet zal verlaten! Jezus zegt dat de duivel alleen komt om te doden en te vernietigen. Maar Jezus is gekomen om leven en overvloed te geven!

Duration:00:44:35

Ik en mijn huis wij zullen de Here dienen

7/4/2018
More
God sloot een verbond met Jozua, die Mozes opvolgde als leider van Zijn volk. Als Jozua God volkomen gehoorzaamde, zou hij succesvol zijn. Niemand kon Jozua tegenhouden om het land in bezit te nemen. “Wees sterk en moedig”, zei God tegen Jozua. Hij zegt dit vandaag ook tegen jou en mij die verwikkeld zijn in de strijd tussen God - die elke mensenziel wil redden - en de boze, die elk mens kapot wil maken! Het is tijd dat Gods kinderen stoppen concessies te doen en Hem met het zwaard van de...

Duration:00:51:26

Al die afgoden in Nederland storen mij!

6/27/2018
More
Er zijn vandaag de dag een hoop zaken die men als afgod dient. Het heeft te maken met hoe men vandaag leeft. Waar komt dit vandaan en zijn we werkelijk zo vrij als we denken? Laten wij als Gods kinderen in vuur en vlam staan, onze stand innemen aangaande Gods Woord, Zijn wetten, principes en regels.

Duration:00:36:33