Groot Nieuws Podcast-logo

Groot Nieuws Podcast

Christian Talk >

More Information

Location:

Netherlands

Twitter:

@1008AM

Language:

Dutch


Episodes

Bij Jorieke Ron van der Spoel over geestelijke strijd

3/28/2018
More
Ron van der Spoel op Groot Nieuws Radio over zijn ervaringen met engelen en demonen en hoe we daar mee te maken hebben, ook hier in Nederland. "We zijn in de kerk heel praktisch bezig met Jezus te volgen, maar Jezus zegt: 'Als je mij volgt, moet je strijden met de duivel'." Bij Jorieke is elke maandag t/m donderdag van 10 tot 12 uur te beluisteren op Groot Nieuws Radio (www.grootnieuwsradio.nl/bijjorieke).

Duration:00:58:38

Bij Jorieke Otto De Bruijne over Openbaring

3/17/2018
More
Jorieke Fredrikze was onlangs in het atelier van kunstenaar Otto de Bruijne om met hem te praten over zijn kunstwerk over het Bijbelboek Openbaring. Maar het gesprek ging over veel meer dat dat. Otto vertelde over de levenskunst, het relativeren en waarom het volgens Otto zo belangrijj is om te blijven 'spelen'. Hoe ziet Otto de tijd waarin wij leven en welke lessen haalt hij uit Openbaring?

Duration:00:49:41

Bij Jorieke Arie De Rover over 'Leven na de genadeklap'

3/7/2018
More
'Leven na de genadeklap' is het boek dat Arie de Rover liever niet had willen schrijven, maar toch kwam het er. Het thema genade heeft hem diep getroffen en nog wekelijks krijgt hij reacties op het boek. Op maandag 19 februari 2018 was Arie te gast Bij Jorieke op Groot Nieuws Radio om over dit thema te praten: "De essentie van wat genade met je doet is dat je je zekerheid niet meer haalt uit je omstandigheden, maar in de intimiteit met God."

Duration:00:53:59

Oprichter Evert ten Ham over 10 jr Groot Nieuws Radio

12/2/2017
More
Op vrijdag 1 december 2017 was het precies 10 jaar geleden dat de eerste programma's te horen waren op Groot Nieuws Radio. Mede-oprichter Evert ten Ham was in 2007 de eerste presentator die te horen was op Groot Nieuws Radio. Hij maakte programma's als Koffie en Wens. 10 jaar later blikt hij in Sandwich samen met Nando Kok terug.

Duration:01:06:41

Bij Jorieke Henk Binnendijk deel 3

9/22/2017
More
Deze zomer sprak Jorieke 3 uur lang met evangelist en schrijver Henk Binnendijk in zijn tuinhuis in Rijnsburg. Henk Binnendijk neemt ons in zijn boek 'Het Meesterwerk van God' mee door het Bijbelboek Openbaring. Het gesprek werd in drie delen uitgezonden in Bij Jorieke. Deel 3 gaat over geestelijke strijd in het leven van een christen. Hoe heeft Henk Binnendijk dat ervaren?

Duration:00:50:13

Bij Jorieke Henk Binnendijk deel 1

9/22/2017
More
Deze zomer sprak Jorieke 3 uur lang met evangelist en schrijver Henk Binnendijk in zijn tuinhuis in Rijnsburg. Henk Binnendijk neemt ons in zijn boek 'Het Meesterwerk van God' mee door het Bijbelboek Openbaring. Het gesprek werd in drie delen uitgezonden in Bij Jorieke. Deel 1 gaat over overgave en totale afhankelijkheid van God. Ook vertelde Henk Binnendijk over God ervaren in de stilte.

Duration:00:44:18

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads