Are you sunshine?-logo

Are you sunshine?

Comedy Podcasts >

Førsteelskeren Mathias Helt og hans entourage taler om stort og småt og altid fra bagbords point of view. Det er cocktailbærret i en cocktail, som allerede er for meget. Det er krymmel i pangfarver på en softice, som er for stor til at man kan holde den med én hånd.

Førsteelskeren Mathias Helt og hans entourage taler om stort og småt og altid fra bagbords point of view. Det er cocktailbærret i en cocktail, som allerede er for meget. Det er krymmel i pangfarver på en softice, som er for stor til at man kan holde den med én hånd.
More Information

Location:

Denmark

Description:

Førsteelskeren Mathias Helt og hans entourage taler om stort og småt og altid fra bagbords point of view. Det er cocktailbærret i en cocktail, som allerede er for meget. Det er krymmel i pangfarver på en softice, som er for stor til at man kan holde den med én hånd.

Language:

Danish


Episodes

Telefonfis (2)

9/28/2018
More
"Hej Mathias - det er mig. Du bliver nød til at komme ud på Bispebjerg med mit sygesikringsbevis. Jeg har brækket begge ben. Jeg mener det seriøst". Telefonfis kan gøres super sjovt, men det kan også gøres virkelig dumt og kedeligt. lyt selv med til sidst i denne time. Din vært er Mathias Helt og entouraget består af Martin Westi, Alexander Demsitz og Josias Juliussen.

Duration:00:55:01

Vild Med Svans (1)

9/28/2018
More
I dag har Mathias besøg af Martin Westi og Alexander Demsitz og Josias Juliussen fra podcasten Vild Med Svans. Det er på mange måder en skøn time. Du kan også glæde dig til at høre et fantastisk nummer fra kunstneren Pil. Hun har lavet en sang, der bliver vores alle sammen soundtrack til efteråret.

Duration:00:54:57

Hej Anders... (2)

9/21/2018
More
"Hej Anders... Du kaldte mig so, gav mig fuckfingeren og har lagt en ubehagelig besked på min telefonsvare." I denne time, beriger Anders Krøll vores liv med en skøn historie, om hvordan han igen har haft foden solidt placeret på livets gaspedal. Du kan også høre lytteren Joyce, komme til at afsløre noget, som vi ABSOLUT ikke må nævne i radioen. Mathias Helt er vært og entouraget består af Naja Helene Hertzum, Anders Krøll og Miss Special K.

Duration:00:55:00

ASMR (1)

9/21/2018
More
Hvis du ikke bryder dig om smaskelyde og tanken om børn der spiser honning på en upassende måde, så er denne time nok ikke noget for dig. Men hvis du der imod er vild med godt humør, mænd med læbestift og udefinerbare huller, så er du kommet til det helt rigtige sted. Mathias Helt er vært og entouraget består af Anders Krøll, Naja Helene Hertzum og Miss Special K.

Duration:00:54:59

Tillykke Magrethe (2)

9/14/2018
More
Der er selvfølgelig massere af rosé i glassene, sirligt håndskrevne breve og massere af godt humør på programmet. Mathias har også været i forsamlingshus til banko og været i selvskab med nogle utroligt udadvendte typer, som ikke havde lyst til at snakke. Hør om det kun er et danskerfænomen eller om det gør sig gældende for alle mennesker. Din vært er Mathias Helt og han har ærlig talt fødselsdag.

Duration:00:55:04

Tillykke Mathias (1)

9/14/2018
More
HURRA! Mathias Helt har fødselsdag og det skal selvfølgelig fejres, med masser af skønne mennesker og en ordentlig omgang rosé. Husk at tage din blodtryksmedicin - for det her, det bliver alt for meget. Entouraget har gaver med og Søs Fenger selvfølgelig gæst. Hun har også en gave med, som både er hjemmelavet og fra 1999.

Duration:00:55:01

Vild med Molly (2)

9/7/2018
More
"... og det er altid sådan at når det er de lyserøde balloner, så blev moderen rigtig glad og faderen blev rigtig sur og når det var de blå balloner der kom op af papkassen, så blev faderen rigtig glad - fordi så er det ham der har vundet - og moderen blev rigtig ked af det." Din vært er Mathias Helt og entrouraget består af Eva Eistrup, Nicholas Nybro og Moussa Mchangama.

Duration:00:54:59

Ny pige i klassen (1)

9/7/2018
More
"... hvis man sidder og kigge inde på Chattoulette, Mancam, Boyfriend.dk, så er det altså derfor det altid er fra kravebenet og op og så lige på!" Glæd dig til 55 minutters skøn energi og en pissefed måde at være på, når Mathias Helt samler entouraget til en omgang fredagsbar. Og så er det kommet en ny pige i klassen. Din vært er Mathias Helt og entrouaget består af Eva Eistrup, Nicholas Nybro og Moussa Mchangama.

Duration:00:54:53

Caspers brune "fredsring" (2)

8/31/2018
More
"Det lyder knaldhamrende kedeligt, men det jeg gør hver mandag ellers tirsdag når jeg handler dagligvarer - det er at jeg altid har en ordentlig omgang gulerødder og så skræller jeg dem ALLE SAMMEN på én gang, ned i nogle skønne luk-let-poser. Ikke ned i vand - for jeg gider ikke have sådan en dum Magretheskål fyldt med vand inde i mit køleskab." Din vært er Mathias Helt og entouraget består af Nicholas Nybro, Anders Krøll og Casper Sloth

Duration:00:55:01

Jeg sender live (1)

8/31/2018
More
"Der er ikke noget sted i verden, jeg hellere ville være end lige her, i Radio24syvs studie 1. Fordi hver fredag, på det her tidspunkt, der er jeg jo styrmand ved rorpinden, på skuden Er Du Sunshine? Ej det er irriterende at snakke på den måde, ik!" Mathias og entuoraget spår om fremtiden, hørespil og sender live på facebook. Din vært er Mathias Helt og entouraget består af Anders Krøll, Casper Sloth og Nicholas Nybro

Duration:00:54:58

Rihanna Mouskouri Benneweis (2)

8/24/2018
More
"... og der fandt jeg simpelthen et billede, der fik mig til at føle så mange ting inden i, som jeg sjældent har følt." Hør hvad det var det fik Chantal Al Arab til at føle en ordentlig omgang af utroligt sjældne følelser. Din vært er Mathias Helt og gæsterne er i dag Athena Lady, Chantal Al Arab og William Abrahamsen

Duration:00:55:00

Lav din egen rosé (1)

8/24/2018
More
"Måltidet som blev serveret i haven, med fuglesang for oven og isgrønt græs forneden, var sammensat af det som huset formåede. Tykke skiver skinke, svøbt om rå ærter, rå blomkål i karrymajonæse. Et par røgede sild med rå æggeblommer, en paté af kyllingelever. Et par snitter med bøftatar. Mathias Helt er din vært og gæsterne er i dag Athena Lady, Chantal Al Arab og William Abrahamsen

Duration:00:55:00

Bliver du aldrig træt af dig selv? (2)

8/18/2018
More
"Og nu til noget jeg egentlig ikke har lyst til, men vi skal gøre det, fordi den næste kandidat - vil jeg bare sige - skal holde sig SÅ langt væk fra mig, så det fatter man sket ikke. Og der er aldrig nogensinde nogen mennesker der overhovedet skal overveje at tage et billede af mig og ham mens vi står ved siden af hinanden ..." Din vært er Mathias Helt og entouraget består af Nicholas Nybro, Mikkel Radicke og Jumbo Jette.

Duration:00:55:02

Om CPH PRIDE(1)

8/17/2018
More
"Normalt så plejer jeg at vågne op, spise min egen vægt i flødeost og så lægger jeg en kraftig aften make-up". Hør hvordan Jumbo Jette gør sig klar til CPH PRIDE og hvad der sker i Røddinge, når Mette Bock holder hof. Din vært er Mathias Helt og entouraget består af Nicholas Nybro, Jumbo Jette og Mikkel Radicke.

Duration:00:55:02

Til Morten Brian (1)

8/10/2018
More
“Jeg har pakket 50% tøj og 50% medicin. Jeg har alt med, der kan købes for penge. Jeg har en næsespray, jeg har øjendråber, jeg har Strepsils, så har jeg noget der hedder Dayqill, jeg har Nyquill. Så har jeg to slag kvalmestillende…”. Din vært er Mathias Helt og entouraget består af William Abrahamsen, Chantal Al Arab og Athena lady.

Duration:00:55:00

Micki Cheng your mind (2)

8/3/2018
More
"Man skal jo ikke lægge sig ned i sengen, med dynen over hovedet og så sige "Jeg drømmer om at skrive en bogserie der bliver lige så stor som Harry Potter-bøgerne". Ved du hvad - så skal du rejse dig op fra sengen og gå hen til skrivemaskinen og så skal du se at komme i gang." Din vært er Mathias Helt og og hans gæster i dag er Micki Cheng, Nicholas Nybro og Chantal Al Arab.

Duration:00:54:57

Erotisk jade (1)

8/3/2018
More
"Vi er jo begge to meget glade for erotisk jade. Du skulle se hjemme på natbordet. Jeg har altid hele Prins Henriks samling af erotisk jade i min håndtaske. I stedet for peberspray, hvis man går igennem parken om natten." Mathias Helt stemmer s'et i sommer og byder op til fredagsbar. Glæd dig til at høre Micki Cheng, Chantal Al Arab og Nicholas Nybro i skøn forening.

Duration:00:55:01

Mit kæreste eje (2)

7/27/2018
More
"Der findes et program på TV2 ØST der hedder "Mit Kæreste Eje" og det elsker jeg dét program. Det holder jeg meget af. Jamen hvad der ikke findes af menneskelig udtryk. Vi kan altså ikke alle sammen være skabt i Guds billede, fordi så ser han mærkelig ud. Der får man jo virkelig at se, at kroppen er mangfoldig!" Mathias Helt er stadig på pletten og hans tre gæster er stadig Martin Westi, Moussa Mchangama og Miss Special K.

Duration:00:54:52

Skovl, vinkel, bregne (1)

7/27/2018
More
"Jeg kan godt lide massere af alkohol. Jeg ved ikke så meget om det, men til gengæld har jeg været stiv utroligt mange gange." Der er vin på programmet i dagens Er Du Sunshine? Poul Pilgaard fra Flaskens Ånd har håndplukket et skønt udvalg af forskellige vine, som Mathias og hans gæster skal smage. Din vært er Mathias Helt og gæsterne er i dag Moussa Mchangama, Martin Westi og Miss Special K.

Duration:00:54:54

Nytårstale v. Mathias Helt (2)

7/20/2018
More
"... Men hvis nu alligevel, at nogen en gang i fremtiden skulle blive i tvivl, så lade mig lige slå fast at: Din far(Vi kan jo kalde ham Preben), som slog din mor og drak alle penge op og som du i øvrigt aldrig nogensinde har haft et forhold til, fordi han tog afsted til Thailand med din børneopsparing inden du overhovedet var blevet født – IKKE behøver at blive inviteret med til din nye mands ekskones børns konfirmation." Din vært er Mathias Helt og hans gæster er Miss Special K og Kenneth...

Duration:00:54:59