Comedyklubben Smiling Table-logo

Comedyklubben Smiling Table

Comedy Podcasts >

More Information

Episodes

Hverdagen har indfundet sig

9/1/2017
More
Kasper og Brian har endelig fået åbnet comedyklubben takket være Hassel som til gengæld bare skal have opbevaret et par tasker hver uge i klubben. I dette sidste afsnit er selveste Mick Øgendahl på plakaten. Mick har dog taget lidt vel meget for sig af de flydende retter i backstagelokalet da han går på scenen. Det er blevet hverdag i Patong…

Duration:00:54:59

Husleje og to mystiske tasker

8/31/2017
More
Dagen er kommet hvor Brian Mørk skal optræde på comedyklubben. Men hvorfor er der kun et billede af Uffe Holm på plakaten? Brian Lykke får et opkald af Hassel, der vil have huslejen på 50.000 udbetalt. Brian har ikke tid til ’hyggesnak’, men Hassel er ikke lige sådan at slippe af med. Han giver Brian en chance for at slette gælden, hvis Brian bare lige tager sig af et par tasker..

Duration:00:54:59

DJ June

8/30/2017
More
Comedyklubben er langt om længe oppe at køre. Kasper vil gerne have en DJ tilkoblet klubben som kan spille lidt lounge musik efter showsene. Han har derfor DJ June til jobsamtale og inviteret Brian med. Brian skal desværre gå inden samtale for alvor kommer i gang. En samtale som udvikler sig i en overraskende retning.

Duration:00:54:59

Den store dag

8/29/2017
More
Endelig ser det ud til at lykkes. Smiling Table Comedy Klub åbner! Dagen starter på stranden hvor Kasper og Brian bader og hyggesnakker over en kold øl. Hyggesnakken bliver dog til alvor da Brian spørger Kasper om han har gjort det forbi med thai kvinden Nisa. Det har Kasper ikke og må få hjælp af receptionisterne på hotellet til at gøre det. Thoms dukker op om aftenen inden det første show og er alt andet end begejstret for Kaspers opførsel.

Duration:00:55:00

Big Buddha

8/28/2017
More
Efter en periode hvor Brian og Kasper har været på kant er de blevet enige om at mødes ved turistattraktionen Big Buddha og få det hele talt igennem. Der kommer sandheder på bordet og Kasper må gå til bekendelse om hans samarbejde med restauratøren Thomas. Og så presser Brian på for at få Kasper til at slutte hans forhold til thai kvinden Nisa.

Duration:00:55:00

Redningsmanden

8/25/2017
More
Tingene spidser til i Patong og især Brian er efterhånden en presset mand mens Kasper har gang i andre projekter. Comedy Klubben står stadig lukket og tom. Tingene bliver ikke bedre af at Brians manager Anders ringer med dårlig nyt. Brian ser kun én udvej tilbage og ringer til Hassel - den danske Mr. Wolf i Thailand. Kasper og Brian aftaler at mødes ved Big Buddha og få talt ud.

Duration:00:54:59

Business Meeting

8/24/2017
More
I bestræbelserne på at få orden på tingene og hurtigst muligt få åbnet comedy klubben holder Brian møde med business konsulenten Jonas. Kasper møder desværre ikke op så Brian må tage mødet alene. Jonas har mange gode input til forretningendelen af comedy klubben men også en hel del kritikpunkter.

Duration:00:55:00

Kaspers nebengesjæft

8/23/2017
More
Imens Brian har lagt alle kræfter i for at få åbnet clubben, så har Kasper, uden Brians vidende, valgt at tilbyde en firmaworkshop for restauratøren, Thomas, i dennes restaurant, Holger Danske. Det blir en uforglemmelig oplevelse for, eventbureauet, Impact, der i flere timer sveder sammen med Kasper.

Duration:00:55:00

Middag på Holger Danske og et godt tilbud

8/22/2017
More
Kasper og restauratøren Thomas holder møde og spiser middag på Thomas´ restaurant Holger Danske. Imens spiller Brian minigolf med nogle danske dykkere og får undervejs et mistænkeligt telefonopkald og et godt tilbud.

Duration:00:55:00

Shoppetur

8/21/2017
More
Kasper og Brian fordriver tiden med en shoppetur I Patongs store shoppingcenter Jungceylon. Kasper skal have t-shirts og Brian søger forgæves efter ordentlige hårplejeprodukter. Det bliver også til en omgang bilspil og airhockey inden Kasper og Brian kommer op og skændes over om de skal spise frokost eller ej.

Duration:00:54:59

Mørk dag i Patong

8/18/2017
More
Brian Mørk er ankommet til Patong for at optræde på Comedyklubben Smiling Table. Det har Kasper og Brian simpelthen glemt og da klubben ikke er åbnet endnu har de lidt af et problem. Mest fordi Brian Mørk har brugt en masse penge, men også tid på at forberede showet i Thailand og ikke mindst på at diskutere kompensation. Men et maveonde gør at Brian Mørk må besøge det lille hus en del gange.

Duration:00:55:11

Hos Richard

8/17/2017
More
Kasper og Brian tar ud til Richard der har boet i Thailand i 27 år og næsten i lige sp lang tid har været godt med sin thai kone. Det bliver en hyggelig eftermiddag med rigelig alkohol og en tur i poolen. Om aftenen er der nyt testshow på Hilltop. Publikum er dog ikke videre begejstrede.

Duration:00:54:59

Hvor Kasper og Nisa spiller minigolf

8/16/2017
More
Efter Kasper har mødt thaipigen Nisa på en hyggetur til en lille ø inviterer Kasper hende ud og spille minigolf. Det bliver til en masse snak og grin undervejs og Nisa viser sig som en habil minigolfspiller. Kasper er imponeret.

Duration:00:54:59

På stranden

8/15/2017
More
Kasper og Brian er inviteret på hyggetur af restauratøren Thomas til en lille tropeø væk fra Patongs larm. Det er dog noget af en overraskelse for Kasper at Thomas har taget 3 thaipiger med på turen. Men der går dog ikke lang tid før Kasper ikke bare nyder stranden og de kolde øl men også det kvindelige selskab.

Duration:00:54:59

Showtime og bromance

8/14/2017
More
Det store testshow fyres af foran et feststemt publikum, der især i improdelen er parate med tilråb og inputs. Kasper får en snak med dykkerparret, Thomas og Sofie og så er der ægte bromance efter endnu en bytur.

Duration:00:56:56

Pattegris i Patong

8/11/2017
More
Det er en stor dag på Hilltop! Brian Lykke og Kasper Nielsen laver deres første testshow i Thailand. Kokken, Mr. Dik, laver helstegt pattegris, og rigtig mange fastboende danskere i området omkring Patong har valgt at købe billet. Kasper og Brian finpudser og sparrer. Der er lidt flere nerver på end normalt, men de forsøger at holde en god stemning.

Duration:00:55:00

Vi skylder ham ikke en skid

8/10/2017
More
Efter lidt afslapning og sprogudveksling med pigerne fra hotellets bar går Kasper op til Brian for at drøfte en ideen om et testshow hos Thomas. Det udvikler sig ikke helt, som Kasper havde forventet. Lidt senere på dagen beslutter de at takke ja tak til endnu en rundvisning i Patongs natteliv. John er tourguide igen.

Duration:00:55:00

Thomas kigger forbi

8/9/2017
More
Brian og Kasper er stødt ind i problemer mht. arbejdstilladelse og nye økonomiske udfordringer, hvilket de drøfter på hotellet med ejeren John og nogle af de faste gæster. Da restauratøren, Thomas, dukker op, viser han stor interesse i comedyprojektet og inviterer på et slag billard. Han vil gerne hjælpe, men vil de nødlidende have hjælp?

Duration:00:55:00

Jacuzzihygge

8/8/2017
More
Der tales moral i jacuzzien efter endnu en nat i Patongs natteliv. Og så skal det nye flotte, lokalt producerede banner inspiceres. Det er ikke helt uden skønhedsfejl. Kan Brian og Kasper leve med sloganet “The bast Comedy Club in Patong”? De falder i snak med John, Richard og Leifi, der bidrager med nyttig - men også foruroligende information i forhold til det at drive forretning i Thailand!

Duration:00:54:59

Strandtur

8/7/2017
More
Efter en heftig bytur på Bangla Road i Patong er det i den grad dagen derpå for Kasper Nielsen og Brian Lykke. Kasper er tynget af heftige tømmermænd, mens Brian er opsat på at bearbejde de natlige indtryk med en strandtur. Som det ofte er tilfældet, får Brian sin vilje efter lidt tovtrækkeri. Men er det mon en god ide at hive Kasper ud af hans comfortzone?

Duration:00:55:00