Hverdagens Vogtere-logo

Hverdagens Vogtere

Comedy Podcasts >

More Information

Episodes

“Det offentlige rum!” - Den tiende optagelse

5/5/2018
More
I denne tiende optagelse har vi fået besøg af Jørgen! Vi taler i bedstefars lov om fænomenet stilleområder, og hvor stille de egentligt er 🔇. Vi taler også om oprydning af hinandens skrald🚮, samt om danskeres opførsel i det offentlige rum!☝🏼 Dagens Quizz er forberedt af Magnus, og Benjamin skal forsøge at udligne til 5-5 i sæsonens sidste. Det bliver en Quizz om bl.a. moderne og gammeldags slang!

Duration:01:02:34

"Samtal nu!" - Den niende optagelse

4/20/2018
More
I denne optagelse taler vi i Hverdagens Vogtere, om folk der vender ryggen til andre ✋🏼, flinke kunder i butikker og telefonservices 🤗 og brugen af telefoner, når man er i socialt samvær med andre 📱. Dagens Quizz er forberedt af Benjamin, og Magnus skal forsøge at komme foran fra den nuværende stilling 4-4. Det er en af de spændende Quizzer, og den bærer da også præg af sommervejret i det ganske danske land!

Duration:01:02:29

"Misofoni og de lyder der" - Den ottende optagelse

4/8/2018
More
I Den Ottende Optagelse er Benjamin og Magnus atter alene i studiet. I dag taler vi om den ikke-anerkendte diagnose "misofoni", vi taler om kontakten til gamle venner og til slut om gadesælgere/facere der står tilplasteret i det danske bybillede. Dagens Quizz er forberedt af Magnus, og Benjamin skal forsøge at få vendt en samlet 4-3 føring til Magnus til en udligning. Det er en af de spændende Quizzer, tør vi godt love!

Duration:01:13:44

"Ryk tilbage i bussen!" - Den syvende optagelse

3/23/2018
More
I Den syvende optagelse har vi fået besøg af Daniel! Sammen med Daniel taler vi om roommates og -ies (bemærkelsesværdige) vaner. Vi taler om gode formidlere og til slut om menneskers hensyntagen i den offentlige traffik (eller manglen på samme). Quizz'en er i dag forberedt af Benjamin, og Magnus får derfor igen hjælp fra gæsten i jagten mod en oprejsning fra to nederlag i træk!

Duration:01:14:05

Børnenes tarv - Den sjette optagelse

3/10/2018
More
I denne sjette optagelse taler vi i bedstefars lov om forældre, der lægger billeder af sine børn på internettet til verdens skue, om forældres glæde og stolthed over sit nyfødte barn (eller børn), og til slut taler vi om de mennesker, der ikke vasker sine hænder efter et toiletbesøg. Quizz'en, som er forberedt af Magnus, lægger i slipstrømmen af emnet om forældre der poster billeder af sine børn. Mon Benjamin kan klare den?

Duration:00:54:25

Den femte optagelse

2/23/2018
More
I Den femte optagelse taler vi om cykelister der fylder på cykelstierne, Prins Henriks død og begravelse, samt om mennesker der møder syge op på arbejde! Quizz'en giver fine indsigter i statussen på ligestillingen mellem kønnene. Det giver mening, for i dette afsnit skal Magnus SAMMEN med Marikka deltage i en quiz forberedt af Benjamin!

Duration:01:00:49

Den tredje optagelse

1/26/2018
More
I denne tredje optagelse kaster vi os ud i samtaler om den kendte danske køkultur, vi vender indsamlingen til bageren fra Tingbjerg og mobiltelefoners tilstedeværelse til musikalske arrangementer. Slutligt har Benjamin forberedt en quizz om kriminaliteten i danmark, i tal.

Duration:01:02:53

Den anden optagelse

1/12/2018
More
Om folk der går langsomt, forventnings glæde ved nytårsaften og kunder i butikker der ikke smider kø-nummeret ud. Og til slut en quizz om hvad danskerne hader, og hvad svenskerne beundre danskerne mest for!

Duration:01:08:39

Den første optagelse

12/23/2017
More
Om folk der ikke siger tak, butiksmedarbejderes hjælpsomhed og en quizz om traditioner.

Duration:01:08:32