Kommissionen Podcast-logo

Kommissionen Podcast

Comedy Podcasts >

More Information

Episodes

Afsnit 26: Finanslov og det bedste/værste ved 2017

12/14/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge tager vi en snak om regeringens finanslov og skatteforhandlinger, og så giver vi et bud på det bedste og det værste ved 2017.

Duration:00:48:45

Afsnit 25: Slagelse, partihoppere, Finanslov 2018 og udlændingestramninger

12/4/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge tager vi en kort snak om kommunalvalgets efterspil i bla Slagelse og så snakker vi om Finanslov 2018 og valget mellem udlændingestramninger eller topskattelettelser.

Duration:00:47:21

Afsnit 24: Socialdemokratisk sejr og kommunale kampe

11/22/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge tager vi en snak om kommunalvalget og en masse af de fede historier ude fra kommunerne. Vi får også lige taget en snak med Valdemar´s far og får vendt valgkampen i Middelfart.

Duration:00:55:22

Afsnit 23: Peter Aalbæk, Regionsvalgstest og Skægforbuds-gate

11/14/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge tager vi en snak om #metoo og Peter Aalbæk, en regionsvalgs-test på nettet og finder ud af hvem Valdemar skal stemme på. Vi snakker også DF forslaget om skægforbud og finder et værn mod clickbait.

Kommissionen SPECIAL: Lærerlockout, mørklægning og New Public Management

11/10/2017
More
Kommissionen SPECIAL: Valdemar i samtale med journalist og foredragsholder Peter Kofod. Vi går i dybden med lærerlockouten fra 2013 og snakker Finansministeriets magt, mørklægning, den danske model og en masse andet.

Afsnit 22: "Hvem skal jeg stemme på?", #paradisepapers og skattely

11/7/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge tager vi en kommunalvalgstest på nettet og finder ud af hvem Kasper skal stemme på. Vi snakker også #paradisepapers og finder en løsning på skattely.

Duration:00:47:53

Afsnit 21: Kommunalvalg og plakater, quiz og Kevin Spacey

11/2/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om kommunalvalget og hærværk mod valgplakater. Der er kendis-quiz og så snakker vi Kevin Spacey og sagen om hans overgreb på en 14 årig dreng.

Duration:00:53:35

Afsnit 20: Anna Mee, korruption og Internetsnyd på Ungdomsuddannelser

10/23/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om Anna Mee Allerslev og et skandale-bryllup og om undervisningsministerens forslag om overvågnng af gymnasieelever.

Duration:00:50:28

Afsnit 19: #METOO og seksuelle overgreb

10/17/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om den aktuelle #METOO kampagne og seksuelle overgreb.

Afsnit 18: Loyal to Familia og Katalansk selvstændighed

10/14/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om det aktuelle forslag om den betingede udvisning af Loyal to Familia-leder og om katalansk selvstændighed.

Afsnit 17: Burka, burka, burka

10/7/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om det aktuelle forslag om et burkaforbud.

Duration:00:52:57

Afsnit 16: Muhammedtegninger, Inger Støjberg, saudi arabiske kvinder og kommunalvalgs-quiz.

9/29/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om Muhammed-tegninger, Inger Støjberg og om saudi arabiske kvinder. Og så er der kommmunalvalgs-quiz.

Afsnit 15: Klimaproblemer og venstreorienterede osteklokker.

9/23/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om klimaforandringer og voldsomt vejr, både i udlandet og i Danmark, og så tager vi fat på debatten om venstrefløjens manglende forståelse for andre synspunkter.

Afsnit 14: Byggeri på Amager Fælled og Parallelsamfund

9/18/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om det omdiskuterede byggeri på Amager Fælled i København og så behandler vi udfordringerne med parallelsamfund.

Afsnit 13: Ulighed og Skattereform og lidt om Trump-stuff

8/31/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om ulighed, skattereform og Lamborghinier. Og så lidt om Trump-dumheder.

Afsnit 12: Mobning på nettet og Skattelettelser

8/28/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om cyber-bulling og internettets mobbekultur og om Liberal Alliance og skattelettelser.

Afsnit 11: Nazister i USA og Pride-optog

8/19/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om demonstrationen i Virginia, Trump og neo-nazistister og så handler det om Priden.

Afsnit 10: Prins Henrik, bandekrig og Danmarks Radio

8/10/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om Prins Henriks mediestorm, den eskalerede bandekonflikt og om DRs ansættelse af en "mangfoldighedskonsulent".

Afsnit 9: Agurketid, Religion i Folkeskolen og Obligatorisk Vaccination

8/3/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om medierne og sommerens "agurketid", undervisningsminsterens ønske om islamkritik i Folkeskolen og om et italiensk forslag om obligatorisk vaccination.

Afsnit 8: (feat: Sebastian Dorset) Rødhårede mobbeofre, Trump (igen) og politisk korrekthed

7/19/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Sebastian Dorset og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om "offer-kultur", endnu engang om Donald Trump og så om politisk korrekthed - eller mangel på samme.