Kommissionen Podcast-logo

Kommissionen Podcast

Comedy Podcasts >

More Information

Episodes

Afsnit 26: Finanslov og det bedste/værste ved 2017

12/14/2017
More
Medvirkende: Sofie Flykt, Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge tager vi en snak om regeringens finanslov og skatteforhandlinger, og så giver vi et bud på det bedste og det værste ved 2017.

Duration:00:48:45

Afsnit 14: Byggeri på Amager Fælled og Parallelsamfund

9/18/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om det omdiskuterede byggeri på Amager Fælled i København og så behandler vi udfordringerne med parallelsamfund.

Afsnit 13: Ulighed og Skattereform og lidt om Trump-stuff

8/31/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om ulighed, skattereform og Lamborghinier. Og så lidt om Trump-dumheder.

Afsnit 12: Mobning på nettet og Skattelettelser

8/28/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om cyber-bulling og internettets mobbekultur og om Liberal Alliance og skattelettelser.

Afsnit 11: Nazister i USA og Pride-optog

8/19/2017
More
Medvirkende: Kasper Le Fevre, Molly Thornhill og Valdemar Pustelnik. Kommissionen tager fat på ugens største politiske dilemmaer. I denne uge handler det om demonstrationen i Virginia, Trump og neo-nazistister og så handler det om Priden.