Jokela & Saarinen-logo

Jokela & Saarinen

Comedy

Vauhtikaksikko Julianna Jokela ja Niko Saarinen pitävät huolen, että studiossa voi tapahtua mitä tahansa. Tämä podcast on lastattu yllätyksillä, ilmiöillä ja vahvoilla mielipiteillä. JOKELA & SAARINEN kokoaa perjantaisin yhteen NRJ:n aamun viikon levottomimmat läpät ja vaarallisimmat puheenaiheet. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Location:

United States

Genres:

Comedy

Description:

Vauhtikaksikko Julianna Jokela ja Niko Saarinen pitävät huolen, että studiossa voi tapahtua mitä tahansa. Tämä podcast on lastattu yllätyksillä, ilmiöillä ja vahvoilla mielipiteillä. JOKELA & SAARINEN kokoaa perjantaisin yhteen NRJ:n aamun viikon levottomimmat läpät ja vaarallisimmat puheenaiheet. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Language:

Finnish


Episodes
Ask host to enable sharing for playback control

Pikkutuhmia kuvia ja löysiä vekottimia!

7/12/2024
Kevätkauden viimeisessä Jokela & Saarisessa ihmetellään löysiä vekottimia ja gerbiilejä pikkuhousuissa! Loman kunniaksi Niko ja Julianna lupaavat jakaa pikkutuhmia kuvia. Liekkö kaksikko saa etsiä uudet työpaikat loman päätteeksi, kun kuvat lähtevät leviämään? Julianna on joutunut h*lvetin kiukkuisen hyökkäyksen kohteeksi ja Niko on saanut suoraa palautetta hänen kuvaustaidoistaan, kun kuvissa on vilkkunut niin miehen takapuoli, kuin Juliannan rintavarustus. Niko suivaantui Juliannan kesälomasuunnitelmista ja alkoi etsimään itselleen kesämökkiä! Julianna on pyytänyt eräältä näyttelijältä lyhyttä synttäritervehdystä, mutta hintalappu onkin ollut odotettua suurempi. Nikokin on paukuttanut aikanaan synttärionnitteluja eteenpäin satasten edestä! Toimiiko siemenneste ihon hoidossa ja mitä tarkoittaa someilmiöksi noussut paukuttelukävely? Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10 jälleen elokuussa!

Duration:00:56:43

Ask host to enable sharing for playback control

Viraalit seksivinkit ja lääke onnellisuuteen!

7/5/2024
NRJ:n studiossa alkaa olemaan pystiä, pystin perään, kun Julianna on palkittu vuoden positiivisimmaksi Porilaiseksi, josta tunnustukseksi on tullut kiertopalkinto. Juliannan ja Nikon imurit ovat tehneet pirullisia temppuja ja universumilta on pyydetty jälleen johdatusta. Nyt manifestoidaan jopa laukeamisen hetkellä! Härski seksivinkki on villinnyt maailman ja NRJ:n Aamu kertoo, mitä virheitä ei kannata tehdä sängyssä. Niko on syyllistynyt yhteen virheeseen juuri viime viikolla, testannut viraali-ilmiötä ja tehnyt jälleen uuden seksipaljastuksen. Julianna on saanut yllättävän treffikutsun Instagramissa, tietenkin englannin kielellä. Treffien toteutuessa olisi turvauduttu kehonkieleen. Lääke onnettomaan olotilaan on lötynyt! Niko on käyttänyt kyseistä lääkettä ihan työpaikallakin. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:00:57:48

Ask host to enable sharing for playback control

Ilmap*llunnuolennan MM, pimpanpulla ja aikuisten lyhytelokuvat!

6/28/2024
Niko ja Julianna ovat saaneet kutsun Paimioon, jossa lipitellään menemään MM-tasolla. Roolit ovat vaihtuneet, kun Niko on pöyristynyt Juliannan rintaliivien äärellä. Oudot riippuvuudet parisuhteessa saavat Nikon muistelemaan lapsuutensa herkkua pimpanpullia. Juliannan täti on hämmentänyt käytöksellään koko Jokelan sukua, kun hänellä on alkanut Hot Girl Summer. NRJ:n Aamu muistelee lapsuutensa kesäleirejä, niiden discoja ja sieltä löytyneitä lyhyitä suhteita. Tulevatko hautakivet kokemaan radikaalin muutoksen? Julianna ja Niko alkavat valitsemaan jo parhaimpia otoksia omiin digitaalisiin hautakiviinsä. Niko paljastaa salaisen kykynsä ja kertoo miettivänsä todella usein miltä tuntuisi harrastaa sitä kauneinta vastaantulijan kanssa. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:00:59:47

Ask host to enable sharing for playback control

Rikoksen varjostama tatuointi ja pökäleitä poreissa!

6/21/2024
Niko ja Julianna aikovat viettää viimeistä festarijuhannusta sinkkuina ennen tulevia juhannuksia pariskuntana metsässä. Julianna on kokenut yllätyksiä festariviikonloppuna, boksereiden ja Tiktokkien muodossa, ja saanut pyyntöjä kansainvälisiltä supertähdiltä. Julianna on päässyt suunnittelemaan myös tatuoinnin, johon liittyy kuitenkin yksi valhe, sillä kuuntelija on lavastanut Juliannan rikokseen. Niko on pelannut aikoinaan niin paljon, että hänellä on kulunut tonneja ja lopputuloksena ollut jätesäkillisiä pehmoleluja. Nikon rippileirillä rööki on sauhunnut ja Juliannan ripari on johtanut sairaalapetiin. Julianna on esittänyt kysymyksen universumille ja toivotut symbolit ovat tulleet saman tien vastaan. Tarina poreiden testauksesta on kääntynyt pökäleiksi uimahallin lattialla. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:00:59:26

Ask host to enable sharing for playback control

Vakuutettuja sukukalleuksia ja vaalisalaisuuksia!

6/14/2024
Niko on äänestänyt eurovaaleissa ehdokasta, jonka kanssa hän on yhtynyt, ja Julianna epäilee saman henkilön lähestyneen myös häntä. NRJ:n Aamussa on löydetty iskurepliikki, jolla lohkeaa aina. Juhannuksen suosituin juomapeli on löytynyt klassikkobiisin ääreltä. Kaksikko on tutkinut maailman kalleimpia vakuutettuja kiveksiä. Minkä kehutun kehonalueensa Niko vakuuttaisi? Tällä viikolla Porin paholainen ei tullut töihin klo 6, joten Niko laittoi Juliannan tiukan paikan eteen, jossa panoksena oli aamujuontajan pestin jatko! Uutinen suomalaisen raikulipojan ja Cristiano Ronaldon yhdennäköisyydestä saa Juliannan suivaantumaan. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:01:01:58

Ask host to enable sharing for playback control

Oprah, Tiger ja Alaston Suomi!

6/7/2024
NRJ:n Aamussa on tällä viikolla nautittu Hollywood-julkkisten hotellibileistä, iäkkään mediamogulin hääonnesta ja Nikon ruokavinkeistä. Niko on nimennyt itsensä Suomen Oprahiksi ja Juliannan golf menestyksensä myötä Tiger Woodsiksi. Mikä on deittailun uusi muoti-ilmiö? Julianna on kauhistunut Nikon pornahtavista kuvista ja kohdannut perinteisen kielimuurin, joka on vienyt hänet varastelun tielle. Tupperware-kutsut palauttavat Nikon muistoissaan vanhojen bisnestensä pariin. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:00:57:23

Ask host to enable sharing for playback control

Suomen kielen klamydia ja ysärin lemmikih*lvetti!

5/31/2024
Jälleen kerran NRJ:n Aamussa on tapeltu suomenkielisten sanojen ja sanontojen lausumisesta. Agricolakin kääntyy jo haudassaan! Julianna kiihottaa kansaa asumiskustannusten äärellä ja Niko kostuu jo pelkästä autossa istumisesta. Tarkkasilmäiset juorupoliisit ovat bonganneet uuden mahdollisen julkkisparin ja juorunkohteen nimi muuntautuu Nikon suussa aivan uusiin sfääreihin. Karkailevat eläimet vievät kaksikon takaisin ysärin lemmikkimuistoihin ja pakkosoitossa oltiin hyvin hengellisissä tunnelmissa! Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:00:57:14

Ask host to enable sharing for playback control

Pikkarit kaupan ja tuoksut satulassa!

5/24/2024
Viikon mittaan NRJ:n aamussa vauhtikaksikko Jokela & Saarinen on tarjonnut kurkistuksen omaan elämäänsä: Julianna on viettänyt railakasta viikonloppua ja Niko on puolestaan hankkinut sähköpyörän. Liekö Nikolle ja Juliannalle vielä näyttelijänura jonain päivä aukeaisi? Kaksikko päätti myös laittaa käytetyt pikkuhousunsa myyntiin ja kauppa kävi kuin häkä! Pakkosoitossa Emilialle tarjottiin palstaa siirtolapuutarhasta, mutta hieman hieman erikoisin saatesanoin. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:01:06:35

Ask host to enable sharing for playback control

Anti-sex bed ja alennusta hautajaisiin!

5/17/2024
Julianna on nimetty ehdolle vuoden positiivisimmaksi porilaiseksi ja Nikon viikonloppubileet ovat päättyneet p*skaisesti! Vauhtikaksikon studiossa on vieraillut ufotutkija Heikki Kulju, Viikon pakkosoitossa Timolta kysellään, olisiko hän valmis tarjoamaan hieman erikoisempaa jumppaohjausta. Studiossa on myös jaettu halauksia ja estetty urheilijoita lempimästä! Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:01:17:34

Ask host to enable sharing for playback control

Onnelan Roope ja kondomin historia!

5/10/2024
Parhaita paloja NRJ:n aamun vauhtikaksikon keväältä! Jokela & Saarinen on ehtinyt pohtimaan kevään mittaan muun muassa kondomin historiaa ja kanojen lisääntymistä. Julianna on tunnustanut keksineensä lapsena itselleen mielikuvituspoikaystävän ja Nikon ystävä on satuillut omistavansa rusakon. WTF-momentissa on kuultu tarina kippoon kusemisesta rahaa vastaan. Kumpi vauhtikaksikosta on joutunut kiistaan tupakan pummijan kanssa? Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:01:09:02

Ask host to enable sharing for playback control

Rivoja treffitarinoita ja miljonäärielämää!

5/3/2024
NRJ:n aamun vauhtikaksikko Jokela & Saarinen on viihdyttänyt viikon mittaan kuulijoita mm. rivoilla treffitarinoilla sekä faktoilla peniksensä pudottavista eläimistä. Käärijä vieraili NRJ:n studiossa muistelemassa mm. Ruicrock-keikkaansa, jossa myös Käärijän ja vauhtikaksikon tiet kohtasivat ensimmäistä kertaa! Nikolla oli vappuna miesseuraa, ja Julianna kertoi olevansa valmis vankilaan, jos vain voisi viettää hetken miljonäärielämää! Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:01:04:27

Ask host to enable sharing for playback control

Karpanen ja vahinkopieru!

4/26/2024
NRJ:n aamussa on viikon mittaan kuultu tunnustuksia vahinkopieruista, ja saatu vinkkejä ruokanurkkauksessa! Pakkosoitossa Jessicalta tiedusteltiin valmiuksia monipuolisiin työtehtäviin uudessa pestissä. Niko on joutunut kolariin, joten humalainen raportti onnettomuuspaikalta on kuultu lähetyksessä. Salamarakastuminen on saanut nuoren Saarisen muuttamaan nopeasti yhteen kumppaninsa kanssa. Tekeekö Juliannan Ghost Girls -yhtye vielä paluun? Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:01:08:27

Ask host to enable sharing for playback control

Etä-dominointia ja kohupuhelu!

4/19/2024
Vuoden radio-ohjelmaksi äänestetty NRJ:n aamu sai vieraakseen uskollisia faneja heti maanantai-aamuna! Aamun vauhtikaksikko on käynyt myös läpi voiton tuomia tuntemuksia. Viikon pakkosoitossa koettiin kiusallinen tilanne, kun poikaystävänsä toimesta pilapuheluun ilmoitettu henkilö joutui pesemään viikonlopun jälkipyykkiä. Olisitko valmis tienaamaan rahaa etä-dominoimalla? Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:01:07:58

Ask host to enable sharing for playback control

Tamagotchin syntymä ja kuolema sekä törkeitä kysymyksiä!

4/12/2024
NRJ:n aamussa on esitetty törkeitä kysymyksiä Gaselleille ja Elastiselle, sekä seurattu Nikon Tamagotchin elinkaarta. Pakkosoitossa Nina haistoi nopeasti palaneen käryä, kun soittelijan ääni kuulosti jokseenkin tutulta. Juliannaa pränkättiin Nikon ja Tuottaja-Nean toimesta oikein kunnolla, mikä aiheutti tunteiden kuumenemista studiossa! Kaikkien tulisi ottaa oppia miesten tervehdyksistä. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:01:10:09

Ask host to enable sharing for playback control

Merenneitoleikkejä ja kakkapussi!

4/5/2024
NRJ:n aamussa on jälleen muisteltu vanhoja, kun Niko kertoi yllättävästä kakkahädästään, joka päättyi muovipussiin kakkaamiseen. Julianna puolestaan muisteli työpaikkahassuttelujaan ja tunnusti saaneensa sakon. Pikkuhousukeskustelu ei ota laantuakseen, sillä Niko kertoi, millaiset alusvaatteet on todellinen turn off. Pakkosoitossa uimahallin puolesta jouduttiin muistuttamaan, etteivät merenneitoleikit sovi terapia-altaaseen. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:00:57:26

Ask host to enable sharing for playback control

Porilainen seksinukke ja viinanhimo!

3/29/2024
NRJ:n aamussa kuultiin muun muassa kertomus Juliannan epäonnisesta viikonlopusta, joka tuli hyvin kalliiksi. Vauhtikaksikon rusketuksetkaan eivät ole aina menneet putkeen. Ihmisten käyttäytyminen somessa ja nettikirppiksillä on lietsonut raivoa! Kaksikko on myös pohtinut, että saako työpaikalla käyttää stringejä, vai olisiko parempi olla kokonaan ilman pöksyjä. Niko tunnusti vikitelleensä miehiä viinanhimossa, ja porilainen seksinukke on saanut lähtöpassit! Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:01:01:09

Ask host to enable sharing for playback control

Kalsareiden haistelua ja yöllinen shitshow!

3/22/2024
NRJ:n aamussa on kuultu muun muassa Juliannan yöllisestä shitshow'sta, johon liittyi vahvasti koira, ripuli ja sänky. Niko tunnusti haistelevansa omia kalsareitaan, mutta hän voisi myös ottaa käyttöönsä käytetyt alusvaatteet. Studiossa vieraili ravintola Backaksen yrittäjä Lauri Kaivoluoto, joka loihti vauhtikaksikolle herkullisen aamiaisen. Pakkosoitossa pränkkääjä joutuikin pränkätyksi, kun Sari arvasi heti, mistä on kyse kun sairaalasta soiteltiin kadonneiden oksennuspussien perään. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:01:12:52

Ask host to enable sharing for playback control

Kielikylpy à la Saarinen ja ihmis-suomenhevonen!

3/15/2024
NRJ:n aamussa on viikon mittaan tunnustettu rikoksia ja muisteltu pieleen menneitä deittejä! Nikon kielikylvyn avulla pitäisi selvitä jokaisessa maailmankolkassa, mutta Julianna ei pakkosoitossa saanut ohjelmanumerolleen paikkaa hevosmessuilta. Ei, vaikka suomenhevos-Juliannalle olisi kelvannut hieman vaatimattomampikin karsinapaikka. Tuottaja-Nea onnistui jekuttamaan vauhtikaksikkoa. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:00:56:57

Ask host to enable sharing for playback control

Nikon kakkaa ja Juliannan red flageja!

3/8/2024
NRJ:n aamussa on jälleen päästelty p*skaa joka tuutista, jonka seurauksena Niko on päätynyt esittelemään omaa jöötiään niin Juliannalle kuin IG-seuraajille! Julianna on herättänyt keskustelua kertomalla omista red flageistaan sekä innostaan selvittää kumppaniehdokkaan horoskooppimerkki. Pakkosoitossa Pirkanmaan second hand -liitto oli saanut ilmoituksen, jonka mukaan kirpputorilla olisi syntynyt kahnausta. Studiossa vieraili myös Jyri, joka nähdään ajoittain kadulla seepraksi pukeutuneena. Jyri kertoikin haastattelussa, mistä oikein lateksifetississä on kyse ja kuinka lähipiirissä asiaan on suhtauduttu. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:01:04:56

Ask host to enable sharing for playback control

P*skaa satulassa ja kalkkunaa pikkareissa!

3/1/2024
NRJ:n aamussa on kuultu jälleen tarinoita toisensa perään! Mustasukkaisuus on saanut muun muassa Nikon ystävän hyppäämään ulos liikkuvasta autosta. Kuinka pitkä oikein on maailman pisin käärme, ja mitä itsepalvelusolariumeissa oikein tapahtuu? Julianna on oppinut kantapään kautta, että koirat eivät hikoile! Pakkosoitossa Tinder-Janette yritti saada ronskimpaa kuvaa itsestään kahvipaketin kylkeen. Jos tämä ei sammuttanut janoasi, kuuntele NRJ:n Aamun Levottomimmat maanantaista perjantaihin Podplayssa ja livenä joka arkiaamu NRJ:n taajuudella klo 6-10!

Duration:00:57:48