Recensionspodden-logo

Recensionspodden

Comedy >

I recensionspodden recenserar okändingarna Palle och Pjoltas nutiden, dåtiden, framtiden och otiden - och alla dess tomtar och troll.

I recensionspodden recenserar okändingarna Palle och Pjoltas nutiden, dåtiden, framtiden och otiden - och alla dess tomtar och troll.
More Information

Location:

Stockholm, Sweden

Description:

I recensionspodden recenserar okändingarna Palle och Pjoltas nutiden, dåtiden, framtiden och otiden - och alla dess tomtar och troll.

Twitter:

@rpodden

Language:

Swedish


Episodes

Bonusspår - Amandas sommarprat 2019

8/13/2019
More
Bonusspår- Amandas sommarprat 2019 RecensionsPoddens ständiga praktikant, även känd som poddens lilla mörker - Amanda är först ut som sommarpratare 2019. God lyssning och följ @recensionspodden i sociala medier för hänga med mer än dom som inte hänger med.

Duration:00:10:28

Avsnitt 57 - Olika zombies & ledigheter

5/26/2019
More
I podcasten Recensionspoddens avsnitt numero 57 så lyfter Palle, Pjoltas och Amanda bl.a ämnen som: Hur man kan dricka en bebis och vilka nya högtider vi gärna skulle vilja ha. Palle recenserar vårens alla ledigheter och Amanda hugger tag i både zombies och kungahusens hemligheter. Pjoltas då, tänker du? Ja, han brummar på, osammanhängande och sluddrigt. Som det ska vara. God lyssning!

Duration:00:38:19

Avsnitt 56 - Luftens hjältar & finska barnfödarhöfter

4/8/2019
More
Pjoltas recension om sånt han inte klarar av (nej, det betyder inte att avsnittet är 1000 timmar långt) varvas med härliga tips om smutsiga flygplanstankar, olivoljor och hur man går över vägen med Amandas mamma. Även utlovas en hel del avslöjanden om hemliga knappar och vad man absolut inte ska göra när man flyger. Följ @recensionspodden i sociala medier och tipsa gärna en vän. God lyssning!

Duration:00:49:05

Avsnitt 55 - Trafik för alla & grottbjörkar

2/21/2019
More
Avsnitt 55 - Hur kollektiv är en kollektivtrafik och har någon någonsin sett en grottbjörk? Ja, det är några av de viktiga frågorna vi ställer oss i avsnitt 55. Amanda har ätit brunch och har troligtvis låst in Palle på toaletten. Pjoltas skryter om sitt konsekvenstänk och är bitter för att han inte jobbar med tanter i Japan. God lyssning och glöm inte att följa @recensionspodden i sociala medier!

Duration:01:00:47

Avsnitt 54 - Drömavsnittet

2/2/2019
More
Avsnitt 54 handlar om när Pjoltas är som bäst, dvs. i sovande tillstånd. Amanda bjuder på något som egentligen kostar skjortan och så får vi bl.a svar på vad människor egentligen tycker om att höra på andras drömmar. God lyssning!

Duration:00:44:38

Avsnitt 53 - Rim & krubb(a)

12/22/2018
More
Avsnitt 53 av RecensionsPodden bjuder på rimstuga. Amanda och Pjoltas gräver bland inskickade önskningar på rim och försöker det bästa de kan... ja, det blir inte alltid som man tänkt sig. Så recenseras julbordets bästa och vice versa. Häll upp ett glas mumma och och mys ner dig framför din podcast-spelare. Årets julavsnitt av RecensionsPodden är här.

Duration:01:00:14

Avsnitt 52 - Stockholmare och elektrikernas favoritkrydda

12/12/2018
More
Palle är tillbaka och med en härlig svartsjuk baktanke tillrättavisar han... förlåt... recenserar han något som Pjoltas och Amanda har haft ”fel” om - standarder. Julkryddan kanel och nya fördomar om stockholmare recenseras även i detta avsnitt nummer 52 av RecensionsPodden. God lyssning och glöm ej att prenumerera på RecensionsPodden!

Duration:00:44:34

Bonusspår - Pjoltas sommarprat 2018

12/5/2018
More
Bonusavsnitt - Pjoltas sommarprat. På begäran av RecensionsPoddens lyssnare så släpper vi nu Pjoltas sommarprat om bl.a internationella kontakter, en viktig resa och Stockholm innerstads fiskmiljö. God lyssning!

Duration:00:11:14

Avsnitt 51 - Brev från mamma & köphets

11/25/2018
More
Avsnitt 51 - Brev från mamma & köphets Det är julstämning i studion men ändå så utlovas en recension av vårens bästa bakverk. Amanda recenserar köphetsen kring Black Friday och Pjoltas ärver 600.000$ dollar av en prins i Afrika. Följ gärna RecensionsPodden på Instagram och Facebook. God lyssning!

Duration:00:38:23

Avsnitt 50 - Restaurangnamn & att stå stilla

11/13/2018
More
I avsnitt 50 av RecensionsPodden så går Pjoltas och Amanda lös på olika restaurangnamn runt om i världen och så recenseras handlingen, tillståndet och känslan 'att stå stilla'. Avsnittet förgylls även med fakta från "Hårvård" University, tankar om heroinister på Cirkus Scott och intro-bloopers till den tyska nationalsången. God lyssning!

Duration:00:56:25

Avsnitt 49 - Överraskningar & början på burgare

9/10/2018
More
Pjoltas tar pulsen på Amanda som gör debut i RecensionsPodden. Med en gnutta ondska och härlig ärlighet recenseras bl.a överraskningar och Stockholms absolut bästa hamburgare - vego som kötto. Sist men inte minst så vill vi be byn Sandviken och landet Japan om ursäkt. God lyssning!

Duration:00:51:47

Avsnitt 48 - Pjoltas sommarprat & sjuuka djur del 1

7/22/2018
More
Pjoltas sommarpratar. Sommarpratet handlar om ett högst oväntat möte och hur det påverkade hans liv (minst sagt). Palle Fuling startar igång en recensionsserie om sjuuka djur. Inte djur som har drabbats av sjukdom utan är helt sjuukt tuffa djur med roliga beteenden som behöver uppmärksammas och och inte minst recenseras. God lyssning!

Duration:00:40:53

Avsnitt 47 - Förändringar & ett långt eftersnack

6/17/2018
More
Mycket har hänt och mycket kommer att hända. I avsnitt 47, a.k.a avsnitt S03E01, ligger recensionsfokuset på förändring och Palles lilla bubbla till liv. RecensionsPoddarna Palle och Pjoltas bjuder också på nästan 15 min extramaterial som är lika pedagogiskt som ett hårt slag mot tinningen.

Duration:00:56:01

Avsnitt 46 - Frukost & arenanamn

3/16/2018
More
Avsnitt 46 - Frukost & arenanamn I jubileumsavsnittet nummer 46 (i ordning) av RecensionsPodden så går Pjoltas upp tidigt och recenserar dagens viktigaste mål, självändamålet. Näää frukosten såklart!! Hur intar Victor Orbán sin morgonlunch och ingår det kaffe i en traditionell japansk frukost är två frågor vi antagligen inte får svar på i detta avsnitt men mycket annat gaggas det om i sedvanlig ordning. Palle & Pjoltas önskar God gröt till er alla!

Duration:00:43:14

Avsnitt 45 - Ord som inte finns & Pjoltas presenter

3/8/2018
More
Säsong två av humorpodcasten Recensionspodden är här! Efter ett längre uppehåll är de två helt okända ovännerna, Palle & Pjoltas otvivelaktigt tillbaka. I detta första avsnitt (nummer 45 i ordningen) så funderar Palle över om han är bortskämd utav Pjoltas eller om det egentligen är Pjoltas som försöker muta Palle till att umgås... alternativt försöker Pjoltas att pika Palle att duscha lite oftare! Pjoltas listar ord som inte finns men som borde finnas... eller? Skriv gärna ris och ros och...

Duration:00:34:59

Avsnitt 44 - Tåghonnörer & all the Mandelas

10/12/2017
More
I det hyllade jubileumsavsnittet nummer 44 slår Palle och Pjoltas kontroversiellt fast att politiker är människor.. efter det följer helt naturligt recensionen ”Politikers olika sätt att ljuga på”. Det blir samtal om roliga hattar och huruvida SJ-personalen gör honnör eller inte. Vidare slår Palle ett slag för att säga upp sig från jobbet och Pjoltas svingar som vanligt åt alla håll och kanter. Ett avsnitt inte helt olikt men ändå helt unikt sett till sina 43 föregångare. Krister Fuglesang...

Duration:00:52:39

Avsnitt 43 - Krascher & offentlig stretching

9/2/2017
More
I avsnitt 43 är Palle liten och snörvlig. Han är sjuk och har bråkat med nästan alla. Men han lyckas hålla sams med Pjoltas som lägger sig strategiskt på samma låga nivå i framstupa sidoläge. I avsnitt 43 recenseras guld- respektive pruttkorn från vardagen. God lyssning!

Duration:00:50:45

Avsnitt 42 - D-Flex & Förtältskomplex

8/13/2017
More
I avsnitt 42 så får vi höra bland mycket annat snabbrecensioner om bortglömt pisk och smisk och nykräkta koftor. Pjoltas, likt en ficktjuv hugger tag i turistgrupper och recenserar i detta avsnitt vägens valrossar dvs. husvagnsturismen. Och vart ligger Nävekvarn någonsin? God lyssning! // Palle & Pjoltas

Duration:00:59:26

Avsnitt 41 - Plattskallar & konsten att signalera hemgång

7/17/2017
More
I succéavsnittet 41 av RecensionsPodden så sätter Palle tänderna i en global... eller plattal(?) konspirationsteori som fångar Pjoltas intresse på ett ganska obehagligt sätt. Vilken fras passar bäst när du lämnar kalaset och har en död noshörning verkligen vunnit Premier league? Svaren får du här. Typ. God lyssning och följ RecensionsPodden på Instagram och Facebook.

Duration:00:58:31

Avsnitt 40 - Fågelpip(p) & OCD-aura

6/23/2017
More
I Jubileumsavsnitt 40 recenseras en hel del nyupptäckter. Pjoltas recenserar bl.a en nyfunnen konstform och lyfter det bästa ur sin personliga misär. Palle poddar från ett sovrumsgolv likt en småsminkad 90-talsindiemusiker och kommer bl.a fram till att han kommer ligga jäkligt risigt till den dagen robotarna sätter ned sina plåtfötter och vänder sig mot oss människor. God lyssning!

Duration:00:52:48