Recensionspodden-logo

Recensionspodden

Comedy >

I recensionspodden recenserar okändingarna Palle och Pjoltas nutiden, dåtiden, framtiden och otiden - och alla dess tomtar och troll.

I recensionspodden recenserar okändingarna Palle och Pjoltas nutiden, dåtiden, framtiden och otiden - och alla dess tomtar och troll.
More Information

Location:

Stockholm, Sweden

Description:

I recensionspodden recenserar okändingarna Palle och Pjoltas nutiden, dåtiden, framtiden och otiden - och alla dess tomtar och troll.

Twitter:

@rpodden

Language:

Swedish


Episodes

Avsnitt 46 - Frukost & arenanamn

3/16/2018
More
Avsnitt 46 - Frukost & arenanamn I jubileumsavsnittet nummer 46 (i ordning) av RecensionsPodden så går Pjoltas upp tidigt och recenserar dagens viktigaste mål, självändamålet. Näää frukosten såklart!! Hur intar Victor Orbán sin morgonlunch och ingår det kaffe i en traditionell japansk frukost är två frågor vi antagligen inte får svar på i detta avsnitt men mycket annat gaggas det om i sedvanlig ordning. Palle & Pjoltas önskar God gröt till er alla!

Duration:00:43:14

Avsnitt 45 - Ord som inte finns & Pjoltas presenter

3/8/2018
More
Säsong två av humorpodcasten Recensionspodden är här! Efter ett längre uppehåll är de två helt okända ovännerna, Palle & Pjoltas otvivelaktigt tillbaka. I detta första avsnitt (nummer 45 i ordningen) så funderar Palle över om han är bortskämd utav Pjoltas eller om det egentligen är Pjoltas som försöker muta Palle till att umgås... alternativt försöker Pjoltas att pika Palle att duscha lite oftare! Pjoltas listar ord som inte finns men som borde finnas... eller? Skriv gärna ris och ros och...

Duration:00:34:59

Avsnitt 44 - Tåghonnörer & all the Mandelas

10/12/2017
More
I det hyllade jubileumsavsnittet nummer 44 slår Palle och Pjoltas kontroversiellt fast att politiker är människor.. efter det följer helt naturligt recensionen ”Politikers olika sätt att ljuga på”. Det blir samtal om roliga hattar och huruvida SJ-personalen gör honnör eller inte. Vidare slår Palle ett slag för att säga upp sig från jobbet och Pjoltas svingar som vanligt åt alla håll och kanter. Ett avsnitt inte helt olikt men ändå helt unikt sett till sina 43 föregångare. Krister Fuglesang...

Duration:00:52:39

Avsnitt 43 - Krascher & offentlig stretching

9/2/2017
More
I avsnitt 43 är Palle liten och snörvlig. Han är sjuk och har bråkat med nästan alla. Men han lyckas hålla sams med Pjoltas som lägger sig strategiskt på samma låga nivå i framstupa sidoläge. I avsnitt 43 recenseras guld- respektive pruttkorn från vardagen. God lyssning!

Duration:00:50:45

Avsnitt 42 - D-Flex & Förtältskomplex

8/13/2017
More
I avsnitt 42 så får vi höra bland mycket annat snabbrecensioner om bortglömt pisk och smisk och nykräkta koftor. Pjoltas, likt en ficktjuv hugger tag i turistgrupper och recenserar i detta avsnitt vägens valrossar dvs. husvagnsturismen. Och vart ligger Nävekvarn någonsin? God lyssning! // Palle & Pjoltas

Duration:00:59:26

Avsnitt 41 - Plattskallar & konsten att signalera hemgång

7/17/2017
More
I succéavsnittet 41 av RecensionsPodden så sätter Palle tänderna i en global... eller plattal(?) konspirationsteori som fångar Pjoltas intresse på ett ganska obehagligt sätt. Vilken fras passar bäst när du lämnar kalaset och har en död noshörning verkligen vunnit Premier league? Svaren får du här. Typ. God lyssning och följ RecensionsPodden på Instagram och Facebook.

Duration:00:58:31

Avsnitt 40 - Fågelpip(p) & OCD-aura

6/23/2017
More
I Jubileumsavsnitt 40 recenseras en hel del nyupptäckter. Pjoltas recenserar bl.a en nyfunnen konstform och lyfter det bästa ur sin personliga misär. Palle poddar från ett sovrumsgolv likt en småsminkad 90-talsindiemusiker och kommer bl.a fram till att han kommer ligga jäkligt risigt till den dagen robotarna sätter ned sina plåtfötter och vänder sig mot oss människor. God lyssning!

Duration:00:52:48

Avsnitt 37 - Big Jinder & Juckapalm i blykruka

4/12/2017
More
RecensionsPodden presenterar ett härligt avsnitt där b.la Palles inte helt friska vardagsfunderingar dissekeras. Ja, och apropå inte frisk. Pjoltas drar historier om vaniljsåsförkylningar och tankar om Big Jinder. Så tar vi upp klurigheterna med presenter i alla dessa former. God lyssning! Följ ReecensionsPodden på Instagram och Facebook för härligt mervärde.

Duration:00:57:22

Avsnitt 36 - Förra året & mukbang med GW

1/29/2017
More
I Avsnitt 36 så recenserar vi ond- och godbitarna som hände under år 2016. Vad var årets mysterium, årets konsert, årets plagiat, årets sämsta låtval och de här nya orden vi fick förra året? Behövs dom? Detta och mer såklart. RecensionsPodden är en podcast/humorpodcast där okändisarna Palle och Pjoltas recenserar allt. För allt kan recenseras. Följ gärna RecensionsPodden på Instagram och Facebook. God lyssning!

Duration:00:48:24

Avsnitt 20 - Brännbock & Vinförbud

12/20/2015
More
I avsnitt 20 så recenserar Palle den första och lite tråkiga gruppen i "På Spåret" och garderar sig även med att granska olika försvarssorter. Pjoltas recenserar fenomenet "lyckade misslyckanden" och vurmar bland annat för den brinnande bocken i Gävle. Följ RecensionsPodden på Facebook och Instagram. God Lyssning!

Avsnitt 10 - Knasch & Referenskramar (Gäst: Linus Mattsson)

8/26/2015
More
I avsnitt 10 recenseras allt från gymmets tysta normer till ljudliga reflexer som håller dig vaken…eller? Palle Fuling förklarar sin kärlek till grupparbeten och hela avsnittet har berikats med en gästrecensent: StandUp-succén och YouTube-fenomenet Linus Mattsson.

Duration:00:51:51

Avsnitt 8 - Lejonkungen & Tandfén

8/5/2015
More
Vem är det som hälsar på i början av avsnittet? Vad är den egentliga kostnaden för att fälla ett kändislejon? Och det här med att gå till tandläkaren.. Vad tycker vi om det egentligen? RecensionsPodden Recenserar allt - För att allt går att recensera.

Avsnitt 7 - Kanelparfym & Mr. Mose Backe

7/28/2015
More
Avsnitt 7 bjuder på såväl sommarprat som två goa recensioner. Tänd en brasa, sjunk ner i din favoritsaccosäck och slå på RecensionsPodden. Carpe Diem Damn it!

Avsnitt 5 - Guds hand & Gäddhäng

6/18/2015
More
Okändisarna Palle och Pjoltas recenserar allt. För allt går att recensera. I detta avsnitt så tar vi tag i.... Lyssna så får du höra.

Duration:06:19:43

Avsnitt 3 - Stockholm Marathon & Den snygga i Saltkråkan

6/1/2015
More
Recensionspodden recenserar allt - för att allt går att recensera. I avsnitt 3 så granskas bla. Ett beslut, Aftonbladets nätbilaga och kan man sexa ihjäl en gädda?

Duration:07:32:32

Avsnitt 1 - DVD & Surrogatyoga

5/20/2015
More
Premiäravsnittet av RecensionsPodden. Podcasten där allt kan recenseras för.. just det. Allt kan recenseras. Okändisarna Palle och Pjoltas guidar dig och sätter betyg på allt mellan himmel och jord. Välkommen!

Duration:06:16:27

Avsnitt 2 - Missförstånd & Fastersmord

5/19/2015
More
I recensionspodden recenserar okändingarna Palle och Pjoltas nutiden, dåtiden, framtiden och otiden - och alla dess tomtar och troll. I detta avsnitt: Råttor, Missförstånd och ett unket mord.

Duration:00:26:20

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads