Podcast-logo

Podcast

Entertainment >

More Information

Location:

Romania

Language:

Romanian


Episodes

#metoo

11/23/2017
More
Știm. E un podcast mai lung decât cele de până acum DAR NU-I AȘA CĂ VĂ BUCURAȚI CĂ NE-AM ÎNTORS?! Normal că vă bucurați, mai ales că am revenit nu oricum, ci cu o temă despre care s-ar putea face măcar 5 podcasturi la fel de lungi ca ăsta. Am stat de vorbă cu Nicoleta, Andreea și Teodora (terapeute cu experiență) despre #MeToo, despre relații abuzive, despre psihologia victimei și soluții pentru toate astea și am ajuns la concluzia că e e mai ușor să vorbim deschis despre acest subiect la...

Duration:01:37:26

Episodul 2 - Glume, Internet

10/13/2016
More
Băi, voi știați că noi am stat la studio până la 22:30 să înregistrăm episodul ăsta pentru voi? Nu știați. Vă spunem acum: am stat până la 22:30 să înregistrăm episodul ăsta pentru voi. Am stat cu Gabriel Dumitriu, care ne-a povestit despre cum e să ai succes la fete cu glumele de pe internet, deci știm că va asculta toată lumea. P.S. Accent? Ce accent?

Duration:01:19:32

Episodul 1 (Sezonul 2) - Pisiki, rufe și feminism. Mai mult Pisiki.

10/5/2016
More
Hei. Salut. Ce mai faceți? Ei, nu trebuie să ne răspundeți neapărat, dar ar fi frumos, de dragul pisikilor, și pentru că NE PASĂ. Acestea fiind spuse, am revenit! Pisicile sunt aici să salveze internetul și să ne facă celebri în social media. A venit Cătălina pe la noi, am vorbit despre pisici, rufe, feminism, Mircea Cărtărescu și manele. Da, ați citit bine: feminism. Cu alte cuvinte, Wineot is back, yay, pup. nb: Cuvântul „pisici” nu este folosit aici ca un eufemism.

Duration:01:15:57

Episodul 5 - Despre Tinder

7/12/2016
More
Acest episod e mai mult pentru Cosmin, pentru că era foarte curios ce fac fetele pe Tinder de obicei. Cumva nu contează dacă-l ascultați sau nu, pentru că oricum noi am înregistrat mai mult pentru el. Concluzia la care am ajuns e că nu avem nici o concluzie, în afară de faptul că femeile nu știu ce vor, dar știți deja legile universului, nu le re-scriem aici. Îi mulțumim Alexandrei pentru că a fost cealaltă voce frumoasă a podcastului de astăzi, și pentru că ne-a lămurit care-i treaba pe...

Duration:01:01:38

Episodul 3 - Gay în Iași/România

6/29/2016
More
În episodul 3, Simina și Cosmin stau de vorbă cu un alt Cosmin despre cum este să fii gay în România (în Iași, mai exact). Despre problemele comunității LGBTQ din România, Pride Parade și alte subiecte interesante. În episodul acesta, Simina vorbește, din păcate, ceva mai puțin, dar vocea ei este în continuare frumoasă. Așteptăm ca de obicei zecile de comentarii care să confirme asta. E o ediție ceva mai scurtă, dar veselă. That's what she said.