TheePodCast-logo

TheePodCast

Entertainment

In de Theepodcast bespreken de vrienden Mick Hummel en Colin Vos elke keer een ander thee-ma. De aflevering is afgelopen zodra de theepod leeg is.

In de Theepodcast bespreken de vrienden Mick Hummel en Colin Vos elke keer een ander thee-ma. De aflevering is afgelopen zodra de theepod leeg is.

Location:

Heerlen, Netherlands

Description:

In de Theepodcast bespreken de vrienden Mick Hummel en Colin Vos elke keer een ander thee-ma. De aflevering is afgelopen zodra de theepod leeg is.

Twitter:

@mickhummel

Language:

Dutch

Contact:

0636496463


Episodes

Aflevering 37: Hoe Goed Kennen Wij Elkaar?

9/2/2020
Je luistert al 36 afleveringen naar onze verhalen, dus deze 37e keer gaan we eens testen hoe goed wij elkaar, en hoe goed jij ons kent! We stellen elkaar vragen over onszelf, en de ander moet die beantwoorden. Speel vooral mee door de podcast op tijd te pauzeren! De antwoorden op de bonusvragen vind je op vriendvandeshow.nl/theepodcast waar je ook terecht kan als je een audiobericht wil sturen of ons financieel wil steunen. En wil je je abonneren op de Theepodcast in je favoriete app, of...

Duration:00:36:58

Aflevering 36: Vakantieverhalen

8/5/2020
Omdat we deze zomer door de coronacrisis niet (of in ieder geval een stuk minder ver) op vakantie kunnen, leek het ons een mooi moment om deze maand in de podcast wat mooie vakantieverhalen met je te delen. Onder andere over een schip waar je van gaat kotsen, een soloreis naar L.A. of Praag, Mexico, Egypte, Frankrijk, etc. Heb jij klachten/opmerkingen of wil je iets anders aan ons laten weten? Neem contact op via theepodcast.nl :)!

Duration:00:26:59

Aflevering 35: Radio 2020

7/1/2020
Deze maand blikken we terug op Mick's afstudeerproject "Radio 2020". In 2015 interviewde hij daarvoor o.a. Iwan Reuvekamp, Liedewij Hentenaar, en Perry Oerlemans. Nu het 5 jaar later is luisteren we met deze radioprofessionals de interviews van toen terug om te kijken of hun voorspellingen over het medium radio blijken te kloppen of niet. Wil je reageren op deze podcast, of heb je suggesties/opmerkingen of klachten? Laat het ons weten via theepodcast.nl!

Duration:00:51:48

Aflevering 34: De Kamer van Colin

6/3/2020
Twee maanden geleden namen we een kamertour op bij Mick in de kamer, en deze keer is het de beurt aan Colin. Wat doet Colin zoal op zijn zolderkamer, wat liggen er allemaal voor spullen, en wat zijn de verhalen daarachter? En we kijken ook nog even in het "kledingatelier"... Volgende maand zijn we er weer! Heb je nog suggesties, opmerkingen of klachten, of wil je een audioboodschap voor ons achterlaten? Neem contact met ons op via theepodcast.nl :)

Duration:00:21:57

Aflevering 33: Vrijheid

5/6/2020
Gisteren was het (voor de 75e keer) Bevrijdingsdag, en dat vonden wij een mooie aanleiding om het thee-ma "Vrijheid" eens te bespreken. Want dat ligt allemaal net even anders tijdens deze wereldwijde Corona-crisis. Welke soorten vrijheid zijn er, wat betekent dat, en hoe ervaren wij dat? Heb je vragen/klachten/andere opmerkingen? Die horen we graag van je! Neem contact met ons op via theepodcast.nl

Duration:00:23:12

Aflevering 32: De Kamer van Mick

4/1/2020
In deze aflevering zitten we in de slaapkamer van Mick. We bespreken deze plek, alles dat er te zien is, en wat Mick daar zoal doet. En het gaat ook nog even over een spektakel dat er binnenkort te beleven is... In een volgende podcast gaan we dit ook doen bij Colin op de kamer, heb je daarover, of over iets anders vragen opmerkingen of suggesties? Neem contact met ons op via theepodcast.nl

Duration:00:21:08

Aflevering 31: De Dood

3/4/2020
Het is misschien niet zo'n gezellig onderwerp, maar we gaan allemaal een keertje dood, en het is goed om het toch af en toe over dit onderwerp (waar dus een beetje een taboe op rust) te hebben. Zijn we bang voor de dood, hoe moet onze uitvaart eruit zien, en wat zijn onze ervaringen met de dood? Je hoort het in deze Theepodcast. Heb je vragen/opmerkingen/suggesties voor een volgende podcast? Neem contact met ons op via theepodcast.nl door een mail te sturen, of een audioberichtje in te...

Duration:00:19:20

Aflevering 30: Goede Voornemens

1/1/2020
Het is januari, dus we hebben allemaal weer goede voornemens voor het nieuwe jaar. Vorig jaar hadden wij het goede voornemen om te gaan sporten. Dus kochten we een abonnement bij de sportschool, en gingen we elke donderdag sporten! In deze podcast hoor je verschillende opnames die we in de loop van 2019 hebben gemaakt, en aan het einde weet je hoe het met dat goede voornemen is afgelopen na een jaar... Via theepodcast.nl kun je contact met ons opnemen, tot volgende maand!

Duration:00:20:16

Aflevering 29: Sinterklaas

12/4/2019
Jarenlang ging Colin met zijn eigen "Sint Show" door heel Zuid-Limburg om als zwarte piet de kinderen te vermaken. De laatste jaren was Mick daar als licht en geluid mannetje ook bij betrokken. Maar door dat aanhoudende gezeik rondom het Sinterklaasfeest is de lol er nu wel vanaf, vinden wij. In deze podcast bespreken we onze gedachtes over het Sinterklaasfeest anno 2019. Heb je aanmerkingen, klachten, of vragen voor ons? Of wil je je goede voornemens voor 2020 al met ons delen? Stuur een...

Duration:00:30:09

Aflevering 28: Drag Queens - Met Pieter Roberts

11/6/2019
We brachten Pieter Roberts, die soms ook als "Patty Pam Pam" door het leven gaat, met de auto van Amstenrade naar Amsterdam. Onderweg vertelde hij ons alles over het leven van een Drag Queen, zijn hoogtepunten en dieptepunten uit zijn leven en carrière, en wat er allemaal nodig is om van dit werk te kunnen leven. Heb jij vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact met ons op via theepodcast.nl Tot volgende maand!

Duration:00:43:52

Aflevering 27: Hoe ga je met blindheid om? - Met Roger Schepers

10/2/2019
Onze vriend en radio-collega Roger Schepers is al heel zijn leven blind. In deze aflevering van de Theepodcast legt hij ons uit hoe dat is, hoe hij met zijn blindheid omgaat in het dagelijks leven, en wat blind zijn voor gevolgen heeft. Heb jij vragen, tips of klachten? Stuur ons een berichtje via theepodcast.nl

Duration:00:18:39

Aflevering 26: Kim Holland

9/4/2019
Deze keer mochten we langs komen bij pornokoningin Kim Holland! Bij haar thuis in Den Haag hebben we het o.a. over haar carrière, over seks, de lezingen en therapiesessies die ze ook doet, de imitaties in de TV Kantine, en het geloof gehad. En wie weet zijn wij binnenkort in haar podcast te gast, want die is ze begonnen: Kim Holland Podcast, Hollandse praatjes vullen wel degelijk gaatjes. Heb je vragen, opmerkingen, klachten, of suggesties voor een volgend thee-ma? Neem contact met ons op...

Duration:00:33:01

Aflevering 25: De Ideale Computer

8/7/2019
Het is 2019, dus iedereen gebruikt inmiddels regelmatig een computer. Maar hoe kun je nou voor jouw persoonlijke behoeftes de ideale computer samenstellen? Dat bespreken we met Ruben Plugge, die daar als professioneel nerd flink wat over weet te vertellen. Heb jij nog opmerkingen, klachten, of tips voor ons? Neem contact op via theepodcast.nl Tot volgende maand!

Duration:00:16:19

Aflevering 24: Theepotten

7/3/2019
Tja. Want als je je podcast al ruim 2 jaar "de Theepodcast" noemt dan is het onvermijdelijk dat het een keer over theepotten moet gaan natuurlijk. We gingen langs bij museum "Continium" in Kerkrade, waar Serge Langeweg ons wat verhalen vertelde over een aantal theepotten uit hun collectie. Wil je ons een mailtje of een voice-message sturen? Dat kan via theepodcast.nl Tot volgende maand!

Duration:00:33:34

Aflevering 23: Filosofie Met Kinderen - Met Max!

6/5/2019
Wij vroegen ons af hoe iemand van 6 jaar naar wereldproblemen als klimaatverandering, oorlog en honger kijkt. Dus nodigden we deze keer Max uit in de podcast, en hadden we een goed gesprek met hem. We spraken over wat nou echt belangrijk is in de wereld, over familie, het leven van dieren in de bio-industrie, en... over karten. Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Neem contact met ons op via theepodcast.nl Tot volgende maand!

Duration:00:31:39

Aflevering 22: Sterke Verhalen

5/1/2019
In deze aflevering spelen we met elkaar en met jou een spelletje. We vertellen allebei een aantal "sterke verhalen" waarvan er ééntje gelogen is. En dan moeten we van elkaar raden welke dat dan is, en jij mag meeraden tijdens het luisteren. Heb jij een leuk thee-ma voor de volgende podcast, of heb je opmerkingen, klachten, of vragen? Neem contact met ons op via theepodcast.nl Tot volgende maand!

Duration:00:26:15

Aflevering 21: Een Liedje Maken

4/3/2019
Sinds 25 maart 2019 kunnen wij allebei zeggen dat we een eigen liedje hebben gemaakt. Voor Colin was dat "Alle Chocola Is Op" van Sint Show en FeestDJ Maarten, en Mick maakte samen met A Minor Problem het liedje "How To Write A Song?!". Hoe dat hele proces van niks naar een liedje precies ging, dat bespreken we nu in deze podcast. Heb je feedback voor ons, een idee voor een volgend "thee-ma" of wil je iets anders vragen? Stuur een mailtje via theepodcast.nl Tot volgende maand!

Duration:00:30:18

Aflevering 20: Klimaatverandering

3/6/2019
Toen we op een veel te warme dag voor de tijd van het jaar van een terrasje afkwamen en toevallig ons opnameapparaat bij ons hadden, besloten we deze spontane aflevering met het thee-ma "Klimaatverandering" op te nemen. Hopelijk zet het je een beetje aan het denken :) Vragen, opmerkingen, klachen, of suggesties mogen onze kant op gestuurd worden via theepodcast.nl Tot volgende maand!

Duration:00:14:40

Aflevering 19: De Middelbare School

2/6/2019
Met een tas vol oude agenda's, diploma's, proefwerken en andere herinneringen aan onze middelbare schooltijd bespreken we wat we zoal meegemaakt hebben in "de mooiste tijd van ons leven". Heb je opmerkingen, klachten of een suggestie voor een volgend "thee-ma" voor ons? Stuur dan even een mailtje via theepodcast.nl

Duration:00:27:27

Aflevering 19.2: De Middelbare School - Bonustrack

2/6/2019
We raakten in aflevering 19 niet binnen de tijd uitgepraat over de middelbare school, dus in deze bonustrack gaan we gewoon vrolijk een halfuur verder waar we gebleven waren!

Duration:00:30:40