TheePodCast-logo

TheePodCast

Entertainment >

More Information

Location:

Netherlands

Twitter:

@mickhummel

Language:

Dutch

Contact:

0636496463


Episodes

Aflevering 14: Online Radio Awards

9/5/2018
More
We waren bij de allereerste editie van de Online Radio Awards in Hilversum, en spraken daar onder andere met Michiel Veenstra, de online radio ambassadeur, Jantien van Tol van de Talpa Radio Campus, Erik de Zwart die de awardshow presenteerde en we hadden ook nog ons "moment of fame" op New Business Radio... Heb je nog vragen, opmerkingen, klachten of tips? Neem contact met ons op via theepodcast.nl :)

Duration:00:20:17

Aflevering 13: Onze Vakantie

9/5/2018
More
In de vorige aflevering hoorde je onze avonturen in Disneyland Parijs, in deze aflevering hoor je wat we tijdens die vakantie in Parijs nog meer gedaan hebben. Hoe was het op de camping, en wat vonden we van de bloedhitte bij het beklimmen van de trappen naar de Sacre Coeur? Vragen, opmerkingen of tips? Neem contact op via theepodcast.nl :)

Duration:00:12:42

Aflevering 12: Disneyland Parijs

7/31/2018
More
Colin en Mick waren samen met Janou en Marco een paar dagen naar Disneyland Parijs. Hoe het was (bloedheet), welke attracties we gedaan hebben, en een paar nuttige tips voor als je ook die kant op gaat hoor je in deze podcast. Feedback kan zoals altijd gemaild worden via theepodcast.nl en volgende maand hoor je in aflevering 13 hoe de rest van onze vakantie in Parijs was. Tot dan!

Duration:00:22:43

Aflevering 1: Platte Pannenkoeken

8/13/2017
More
In deze Theepodcast hebben we het over het zijn van een "platte pannenkoek", en nee dat kun je niet eten. Heb jij nog feedback of tips voor de jongens? Mail naar theepodcast@colinvos.nl Tot de volgende keer, en abonneer!

Duration:00:13:10