Trust Nobody - Een podcast over Wie is de Mol?-logo

Trust Nobody - Een podcast over Wie is de Mol?

Film & TV News >

More Information

Location:

Netherlands

Language:

Dutch


Episodes

Trust Nobody s02eX1: Verrassing. Prijzenpromo. Verliezend finalist.

5/24/2019
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Het negentiende seizoen van Wie is de Mol? ligt alweer bijna drie maanden achter ons, maar toch is Trust Nobody weer even terug met een extraatje... Kijk voor meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:00:37:10

We gaan op zoek naar De Mol in België

3/14/2019
More
Wie is de Mol? 2019 zit erop, maar in België zijn ze pas net begonnen met hun zoektocht naar De Mol. En dit jaar maken Mark, Nelleke & Elger ook een podcast over dat programma! De eerste aflevering krijg je hierbij cadeau. Wil je die van volgende week niet missen? Abonneer je dan op Trust Nobody België. Wil je De Mol vanuit Nederland bekijken? De afleveringen zijn gratis terug te kijken op http://vier.be/demol

Duration:01:12:20

Trust Nobody S02E10: Podcastscript. 1800 euro. Hinthaat.

3/11/2019
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze de laatste aflevering van het negentiende seizoen van Wie is de Mol? waarin tijdens de ontknoping bekend werd dat ze alledrie naast zaten en de hints dit seizoen erg matig waren. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:28:59

Trust Nobody S02E09: Woodstockvibe. Slotpot. Guilty Pleasures.

3/3/2019
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze de negende aflevering van het negentiende seizoen van Wie is de Mol? waarin de finale werd gespeeld, terwijl niemand het droog hield. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:42:38

Trust Nobody S02E08: Kledingwissel. Opdrachtuitleg. Driedeurenprobleem.

2/24/2019
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze de achtste aflevering van het negentiende seizoen van Wie is de Mol? waarin opnieuw Elgers mol naar huis moest en er een opdracht is waarvan niemand snapt hoe hij nu precies in elkaar zat. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:55:34

Trust Nobody S02E07: Jokeruitdeler. Bananenhelm. Slotwoord.

2/17/2019
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze de zevende aflevering van het negentiende seizoen van Wie is de Mol? waarin twee verdachte kandidaten naar huis gingen en bij de opdracht Russisch Roulette de rest mogelijk een mollenstreek heeft uitgehaald. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:49:43

Trust Nobody S02E06: Stripsearch. Ziplineafvaller. Roulettespeculatie.

2/10/2019
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze de zesde aflevering van het negentiende seizoen van Wie is de Mol? waarin er niemand naar huis moet en er geen mol lijkt te zijn. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:26:24

Trust Nobody S02E05: Cultuursnuiver. Alleenslaper. Luilak.

2/4/2019
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze de vijfde aflevering van het negentiende seizoen van Wie is de Mol? waarin er eindelijk geld wordt verdiend en een geliefde kandidaat naar huis moet. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:40:28

Trust Nobody S02E04: Optreedvergoeding. Meteorietinslag. Waterstreetart.

1/27/2019
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze de vierde aflevering van het negentiende seizoen van Wie is de Mol? waarin er twee mensen naar huis gaan en chaos de boventoon voert. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:45:24

Trust Nobody S02E03: Wasproductie. Helikopterplatform. Puzzelleader.

1/20/2019
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze de derde aflevering van het negentiende seizoen van Wie is de Mol? waarin de eerste vrijstelling tevoorschijn komt en die een spectaculair einde kent. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:39:01

Trust Nobody S02E02: Spatiestagiair. Laseryoga. Moltalktheorie.

1/13/2019
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze de tweede aflevering van het negentiende seizoen van Wie is de Mol? waarin de eerste kandidaat afviel en de werkwijze van de Mol nog niet echt duidelijk wordt. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:24:33

Trust Nobody S02E01: Italië. Aanzwengelen. Kledingvoorschrift.

1/6/2019
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? waarin kisten te zwaar waren en fietsen en tegelijk op schermen kijken lastig bleek. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:25:31

Trust Nobody s02e00: Molboekje. Colombia. Vertrouwenspersoon.

11/15/2018
More
We zijn terug. In januari begint het negentiende seizoen van Wie is de Mol? en daarmee ook het tweede seizoen van Trust Nobody. Elger, Mark en Nelleke bespreken alvast de locatie, de kandidaten en de verwachtingen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast leer je alles over de mensenkennis van Nelleke en de bakkwaliteiten van Mark en de mannelijkheid van Elger, maar dat is natuurlijk helemaal niet zo boeiend als het antwoord op de vraag: wie is dit jaar De Mol? Wil je een exclusief Trust...

Duration:01:13:58

Trust Nobody s01eX1: Priester. Recruiter. Student.

5/7/2018
More
Het verraad is terug! Omdat we niet konden laten een speciaal extra geheime bonusaflevering van Trust Nobody! Vanuit de Mexicaanse tuin bespreken Elger, Mark en Nelleke dit seizoen van het Belgische tv-programma De Mol, het programma waarop Wie is de Mol? gebaseerd is. En nu we er toch zijn kijken we ook al een beetje vooruit naar het komende seizoen van Wie is de Mol? in Nederland. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:00:59:54

Trust Nobody s01e10: Winnaar. Verliezer. Mol.

3/18/2018
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze aflevering 10 van het 18e seizoen van Wie is de Mol? door terug te kijken op wat de Mol heeft gedaan tijdens iedere opdracht van dit seizoen. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:25:23

Trust Nobody s01e09: Spijkerjasje. Weerspiegeling. Eindtijd.

3/4/2018
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze aflevering 9 van het 18e seizoen van Wie is de Mol? waarin de laatste opdrachten werden gespeeld en de klok stil werd gezet bij de laatste test. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:07:57

Trust Nobody s01e08: Solo. Spatie fouten. Extra vragenlijst.

2/25/2018
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze aflevering 8 van het 18e seizoen van Wie is de Mol? waarin er weer geen opdracht met laserschieten zit en Jan hele goede ogen blijkt te hebben. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:09:06

Trust Nobody s01e07: Lijntjes. Groepsfoto. Laserschieten.

2/19/2018
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze aflevering 7 van het 18e seizoen van Wie is de Mol? waarin pakketjes van de trein werden gegooid en de meest verdachte kandidaat naar huis moest. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:10:36

Trust Nobody s01e06: Dubbele deuren. Puzzel. Molbordje.

2/11/2018
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze aflevering 6 van het 18e seizoen van Wie is de Mol? waarin er 500 euro verdween en er uiteindelijk niemand naar huis ging Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:11:00

Trust Nobody s01e05: Buschauffeur. Handen schudden. Metro.

2/5/2018
More
Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol? Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering na en duiken ze in de theorieën van molloten. Deze week bespreken ze aflevering 5 van het 18e seizoen van Wie is de Mol? waarin chaos de boventoon voert en de kijker in verwarring achterblijft. Kijk voor de shownotes en meer informatie op trustnobody.nl!

Duration:01:07:22