Filmpolitiet-logo

Filmpolitiet

NRK Norway

P3s ukentlige filmshow! Birger Vestmo anmelder nye filmer og DVD'er

P3s ukentlige filmshow! Birger Vestmo anmelder nye filmer og DVD'er
More Information

Location:

Oslo, Norway

Networks:

NRK Norway

Description:

P3s ukentlige filmshow! Birger Vestmo anmelder nye filmer og DVD'er

Language:

Norwegian


Listen on a live station

Episodes

Ukas premierer og Cannes-programmet

4/13/2018
More
I denne podcasten anmelder vi premierefilmene "Rampage", "Hannah", "Phantom Thread" og "Kills on Wheels". Vi snakker om ny Fast & Furious-spin-off, IT kapittel 2 og nye, norske serier, og vi presenterer Cannes-programmet, som nettopp ble annonsert. Programledere er Birger Vestmo og Sigurd Vik.

Duration:00:58:10

Westworld: Fanteorier og alt vi vet om sesong 2

4/10/2018
More
Velkommen til vår nye Westworld-podkast. Vi gleder oss veldig til sesong 2 som er rett rundt hjørnet. Vi ser tilbake på høydepunktene fra sesong 1, serverer alle fakta om sesong 2 og bruker fanteorier og trailere til å se nærmere på hva vi kan vente oss fra både roboter og mennesker i den kommende sesongen. Er Ford i live? Har egentlig noen av Robotene klart å komme seg ut av labyrinten? Og hvor blodig kommer den samuraiinspirerte Shogunworld til å bli? Vi tar debatten! Og vi kommer...

Duration:01:15:02

Ukas premierer og Atlanta er tilbake!

4/6/2018
More
Vi hyller en fantastisk serieuke med nye sesonger av både Donald Glovers "Atlanta" og superheltserien "Legion". På kino er "The Death of Stalin" knallgod satire. Krimentusiastene kan kose seg med "Det tredje mordet" og vi ble ikke så begeistret for actionkomedien "Gringo". Men vi er litt begeistret for en mulig ny "Bill og Ted"-film - det er blant nyhetene vi diskuterer denne uka.

Duration:00:45:00

Påskens premierer og ALT om årets påskekrim

3/23/2018
More
Vi har sett alt av årets påskekrim og gir vår rangering av seriene som kommer på NRK og TV 2. I tillegg serverer vi våre krimfavoritter hos de ulike strømmetjenestene. På kino er "Ready Player One" den store premieren i påsken. Vi anmelder også "Pacific Rim: Uprising", "Maria Magdalena", "120 slag i minuttet" og krimskrekkfilmen "Jeg vet hvem du er".

Duration:00:39:25

Ukas premierer og serienyheter

3/16/2018
More
I denne podcasten fra "Filmpolitiet" anmeldes blant annet premierefilmene "Tomb Raider", "Røverdatter" og "Lady Bird", samt seriene "Top of the Lake: China Girl" og "9-1-1". Programledere er Birger Vestmo og Sigurd Vik.

Duration:00:36:27

Vi diskuterer Utøya 22. juli og intervjuer Erik Poppe

3/10/2018
More
Det handler kun om filmen "Utøya 22.juli" i denne spesialpodkasten. Birger og Sigurd diskuterer filmen, og så følger et lengere intervju med regissør Erik Poppe om hvorfor han ville lage denne filmen, hvordan den var å spille inn og hvilke reaksjoner han møtte da han fortalte de pårørende om denne filmideen.

Duration:00:52:51

Ukas premierer og Roar Uthaug

3/9/2018
More
I denne podcasten får vi besøk av regissør Roar Uthaug, straks aktuell med "Tomb Raider"! Vi anmelder premierefilmene "Utøya 22. juli", "Revenge", "Strangers: Prey At Night", "You Were Never Really There", "Adjø, Christopher Robin" og "The Workshop", samt sesong 2 av "Marvel's Jessica Jones". Programledere er Birger Vestmo og Sigurd Vik.

Duration:00:48:51

Oscar-spesial

3/2/2018
More
Natt til mandag er det duket for den 90. utgaven av Oscar-utdelingen. Birger og Sigurd gleder seg veldig, og i denne podkasten får alt du trenger å vite om hvor showet vises, hva vi venter oss av kontroverser og vitser og ikke minst - en lang og god diskusjon om hvilke filmer og skuespillere vi mener har gjort seg fortjent til å få med seg en liten gullstatue hjem fra festen.

Duration:01:01:33

Ukas premierer og Tarantino samarbeider med gamle kjente

3/2/2018
More
CIA og FBI krangler i den drivende gode serien "The Looming Tower", en spennende dramatisering av hendelsene som ledet opp mot terrorangrepet 11. september. Det er 5 kinopremierer denne uka. Vi har anmeldt norske "Now It's Dark", animasjonsfilmen "Første mann", feelgoodfilmen "Mirakel", actionkomedien "Game Night" og spionfilmen "Red Sparrow".

Duration:00:39:06

Ukas premierer og favoritter fra Berlinalen

2/23/2018
More
"The Shape of Water" har 13 Oscar-nominasjoner og er først ute i denne podkasten hvor vi også anmelder komedien "Norske byggeklosser", Hary Dead Stanton-filmen "Lucky", tenåringsdramaet "Every Day", pokerfilmen "Molly's game" og skrekkfilmen "Wicnschester: House of Ghosts". Birger er også tilbake fra Berlinarlen og det blir full rapport derfra. Blant annet får vi høre om hvordan visningen av "Utøya 22. juli" var og det blir intervju med både norske Eili Harboe og svenske Alba August (som...

Duration:01:28:04

Ukas premierer og Birger er på Berlinalen

2/16/2018
More
Superheltfilmen Black Panther og journalistdramaet The Post er ukas store kinopremierer. Vi anmelder også babyskrekkfilmen Still/Born, den nnorske musikkfilmen Los Bando og ransactionfilmen Den of Thieves. På seriefronten er Homeland tilbake med sesong 7 og Netflix går for 90-tallsnostalgien med Everything Sucks!. Og så er Berlinarlen i gang - Birger er på plass i Tyskland.

Duration:00:37:41

Ukas premierer og castingtips til Børning 3

2/9/2018
More
Aksel Hennie dukket plutselig opp på Netflix i The Cloverfield Paradox, Alan Ball har laget et nytt komplekst familiedrama med Here and Now og Island leverer friske krimpust med den nye Viaplay-serien Stella Blomkvist. På kino imponerer Florida Project. Finnene viser fram påkostet krigshistorie i Unknown Soldier, Nederlendere reiser til Nord-Norge i Forsvunnet og vi blirr ikke spesielt tent av Fifty Shades Freed.

Duration:00:38:43

Ukas kinopremierer og ny Netflix-serie

2/2/2018
More
I denne podcasten anmeldes premierefilmene "I, Tonya", "C'est la vie!", "Coco" og "Let The Sunshine In". Vi har også sett de første seks episodene av den store Netflix-serien "Altered Carbon". Og så blir det spennende nyheter fra filmens og serienes verden. Programleder er Birger Vestmo.

Duration:00:24:36

Ukas premierer og våre Oscar-reaksjoner

1/26/2018
More
I denne podkasten anmeldes premierefilmene "All The Money In the World", "Call Me By Your Name", "Maze Runner: Dødskuren" og "Per Fugelli - siste resept". Vi ser på serien "Counterpart", der Morten Tyldum har regissert den første episoden, vi har testa spillet "Iconoclasts" og du får høre Armie Hammer fra "Call Me By Your Name" fortelle om forskjellen på å spille i store og små filmer. Programledere er Birger Vestmo og Marte Hedenstad.

Duration:01:00:04

Ukas premierer og Tromsø Internasjonale Filmfestival

1/19/2018
More
I ukas podkast anmeldes filmene «Downsizing», «Three Billboards outside Ebbing, Missouri» og «Pitch Perfect 3», og vi tar en titt på HBO Nordics nye serie Britannia. Birger er på Tiff, Tromsø Internasjonale Filmfestival, og du får det beste derfra, samt et lengre intervju med regissør Asif Kapadia som gjestet festivalen. Han har laget fiksjonsfilmer som «The Warrior» og «Far North», men har blitt enda mer kjent for sine dokumentarfilmer, «Senna» – om den avdøde Formel 1-sjåføren Ayrton...

Duration:00:48:28

Ukas premierer og Filmpolitiet er 20 år!

1/12/2018
More
I dag anmeldes premierefilmene "The Greatest Showman", "Jumanji: Welcome To The Jungle", "Darkest Hour", "The Commuter", "Spacewalker" og "Wonder Wheel". Fra tv-ruta anmeldes "The End Of The F...... World" og "The Magicians". Og så markerer vi at Filmpolitiet er 20 år! Programledere er Birger Vestmo og Marte Hedenstad.

Duration:00:51:40

Ukas premierer og Golden Globe-spådommer

1/5/2018
More
I denne podkasten anmeldes premierefilmene "Insidious: The Last Key" og "Rett vest", samt tv-serien "Hvite gutter". Vi spår også hvem som vinner de gjeveste Golden Globes-prisene natt til mandag. Programledere er Birger Vestmo, Marte Hedenstad og Sigurd Vik.

Duration:00:41:20

Det beste fra 2017, og det vi gleder oss til i 2018

12/29/2017
More
Vi oppsummerer 2017 og kårer de beste spillene, filmene og seriene. Så drar vi fram krystallkula og spår hva vi tror blir de kuleste filmene, spillene og seriene i 2018.

Duration:00:31:08

Julens kinopremierer

12/22/2017
More
Vi har anmeldt alle julens 7 kinopremierer. De er "The Disaster Artist", "Battle of the Sexes", "The Party", "Happy End", "Ferdinand", "Den 12. mann" og "En fantastisk kvinne". Vi snakker også om den nye Mamma Mia-filmen og hvem som skal spille Gandalf i den nye LoTR-serien.

Duration:00:45:21

Et dypdykk i The Handmaid's Tale - årets beste serie!

12/22/2017
More
Vi får besøk av Are Sende Osen fra "På tro og Are" for å nerde om The Handmaid's Tale. Vi diskuterer hvorfor serien ble så bra, hvorfor den har skapt diskusjoner om feminisme, politikk og religion, hvem forfatteren Margaret Atwood er, hvorfor hun skriver i sjangeren "speculative fiction" og så ser vi også på den andre Atwood-serien Alias Grace. Til slutt får vi også Ares beste serietips fra 2017.

Duration:01:12:17

Try Premium for 30 days

Live games for all NFL, MLB, NBA, & NHL teams
Commercial-Free Music
No Display Ads