Stream Team-logo

Stream Team

Film >

Stream Team er programmet hvor du kan få anbefalinger og advarsler til film og serier i den efterhånden store vide streamingverden.

Stream Team er programmet hvor du kan få anbefalinger og advarsler til film og serier i den efterhånden store vide streamingverden.
More Information

Location:

Copenhagen, Denmark

Description:

Stream Team er programmet hvor du kan få anbefalinger og advarsler til film og serier i den efterhånden store vide streamingverden.

Language:

Danish


Episodes

Farvel til SKAM, GIRLS og... Stream Team?

4/30/2017
More
Radio24syvs program om film og serier.

Duration:00:55:00

SILICON VALLEY 4 (Gæst: Martin Nørgaard)

4/23/2017
More
Vi har besøg af komiker Martin Nørgaard, der er kendt fra et program som rimer på fyrreårs Netflix, og som hjælper os med at afkode, hvad der er så fandens sjovt ved fjerde sæson af Silicon Valley. Vi taler også om Petra Elsker sig Selv og vejer ind med egne traumer om body-shaming. Sidst men ikke mindst taler vi om den New Zealandske dramedy Hunt For the Wilderpeople og er svime over den hypede podcast S-Town, der står som et af de bedste portrætter af den amerikanske underklasse siden...

Duration:00:55:00

THE LEFTOVERS 3 (gæst: Freja Dam)

4/16/2017
More
Freja Dam fra Soundvenue har set 5 sæson af den romantiske komedie, THE MINDY PROJECT, Frederik har set racisme-thrilleren GET OUT og vi har alle sammen set 3. og sidste sæson af den bizarre sorg- og åndelighedsbasker THE LEFTOVERS. Titler: GET OUT (biografen), THE MINDY PROJECT 5 (HBO Nordic), IN THE DARK (iTunes), THE LEFTOVERS 3 (HBO Nordic)

Duration:00:55:00

FEUD (Gæst: Sisse Sejr-Nørregaard)

4/9/2017
More
Hollywood elsker at filmatisere Hollywood, Skønheden elsker Udyret, Werner Herzog elsker internettet og vi elsker Sisse Sejr-Nørgaard som er med os til en snak om Ryan Murphys nye serie FEUD. Vi taler også om remaket af SKØNHEDEN OG UDYRET, internetdokumentaren LO & BEHOLD, mutantserien LEGION om Professor Xaviers søn og alt det gode vi har i vente her i april måned.

Duration:00:55:00

IRON FIST (Gæst: Jakob Stegelmann)

4/2/2017
More
21.05 på Radio24syv: Nørdernes kejser og beskytter, Jakob Stegelmann kommer på besøg med hårde ord om Netflix' fjerde Marvelserie, IRON FIST. Vi ringer også til superskurken fra vores yndlingsafsnit i serien, David Sakurai, og spørger om RZA fra Wu-Tang Clan er en god instruktør. Bare rolig, det hele giver meget bedre mening, hvis du bare hører programmet.

Duration:00:55:00

Halt and Catch Fire 3 (Gæst: Jacob Ludvigsen)

3/26/2017
More
Vi tager Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen med på tidsrejse - fra 1950'ernes uartige radiodage i serien MERCUR til 1980'ernes spæde computertider i tredje sæson af HALT & CATCH FIRE og op til nutidens mest 'udanske serie om Danmark', Youtube-fænomenet GIGIS. Vi taler også om den måske mest spændende podcast siden Serial, MISSING RICHARD SIMMONS, og så har Kasper fået et frygtindgydende brev som han deler med os...

Duration:00:55:00

COMEDY SPECIAL 5 (gæst: Ane Høgsberg)

3/19/2017
More
Netflix er ved at overtage standupverdens-herredømmet, så vi griber efter tre af de nyeste specials: superstoryteller Mike Birbiglias THANK GOD FOR JOKES, comedy-ikonet Amy Schumers THE LEATHER SPECIAL og Daily Show-værten Trevor Noahs AFRAID OF THE DARK. Vi har besøg af komiker-krammetypen Ane Høgsberg, der giver topkarakter til et show, sprænger skalaen for et andet og HADER det sidste. Titler: TREVOR NOAH: AFRAID OF THE DARK (Netflix), AMY SCHUMER: THE LEATHER SPECIAL (Netflix), MIKE...

Duration:00:55:00

Girls 6 (Gæst: Mia Sylvester)

3/12/2017
More
Vi har besøg af komiker Mia Sylvester til en snak om sex i den nye sæson af Girls og dokumentaren Venus - Lets Talk about Sex, en slagen Wolverine i superheltefilmen Logan og skrig og skrål i horrorserien Scream Queens.

Duration:00:55:00

BIG LITTLE LIES (gæst: Twerk Queen Louise)

3/5/2017
More
Twerk Queen Louise er danser, blogger og feministisk debattør og realitynørd. Vi får hendes take HBOs nyeste bud på historien om hvordan fancy mennesker gemmer på usle impulser under facaden, BIG LITTLE LIES. Titler: GIFT VED FØRSTE BLIK 4 (dr.dk), DYBVAAAAAD (TV2 Play), VENUS - LET'S TALK ABOUT SEX (biografen), BIG LITTLE LIES (HBO Nordic)

Duration:00:54:59

FLEABAG (Gæst: Jenny Lund Madsen)

2/26/2017
More
Vi har besøg af manuskriptforfatter Jenny Lund Madsen og taler om den fandenivoldske uromantiske komedieserie FLEABAG som springer de gængse rammer for hvad en dramedy-serie normalt tillader at inddrage seeren i. Vi taler også om webserien DISENGAGED og hele tre standup-shows på Netflix; Bill Burrs ’Walk Your Way Out’, Michael Che’s Michael Che Matters og Jen Kirkman’s Just Keep Livin it.

Duration:00:55:00

CRASHING (gæst: Sanne Søndergaard)

2/19/2017
More
Sanne Søndergaard synes, at alle serier for tiden starter godt, men så finder på de mest vanvittige krumspring for at holde seeren fanget. Vi anmelder den den nye komikerkomedie CRASHING, den kommer lidt for tæt på sandheden om, hvor træls det er at være ny, utrænet komiker for hendes smag. Instruktøren bag Hedensted High - Danmarkshistoriens mest fjollede komedieserie - Morten Urup, er til gengæld helt oppe og køre over 20. sæson af animationsserien South Park. Titler: MANCHESTER BY THE...

Duration:00:55:00

HOMELAND S. 6 (Gæst: Simon Emil Ammitzbøll)

2/10/2017
More
Vi har besøg af økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøl til en snak om sjette sæson af den politiske thriller-serie, HOMELAND. Vi taler også om ekstramateriale til Netflix-dokumentaren 13th, sidste sæson af Sjit Happens, David Brents comeback i filmen Life On The Road samt Netflix-dokumentarserien The Cuba Libre Story. Vi ringer også til aktivist Andrea Storgaard Brok fra FedFront der anbefaler gode tv-serier med tykke karakterer.

Duration:00:54:41

SANTA CLARITA DIET (gæst: Ane Cortzen)

2/5/2017
More
Vi har besøg af tv-vært Ane Cortzen og diskuterer hvorvidt alle amerikanske taler til prisuddelinger for film tv fra nu af skal inkludere 30 sekunders afstandtagen til Trump. Vi anmelder forstadskannibal-gyserkomedieserien SANTA CLARITA DIET på Netflix. Titler: CRAZYHEAD (Netflix), ALLIED (biograf), SANTA CLARITA DIET (Netflix)

Duration:00:55:00

TABOO (Gæst: Adrian Lloyd Hughes)

1/29/2017
More
Adrian Hughes er smaskforelsket i Isak fra SKAM. Kasper er forelsket i Disneyfilmen Vaiana og Frederik er forelsket i Tom Hardy, som spiller hovedrollen i den nye spændingsserie TABOO. Vi ringer til Jacob Ludvigsen fra Soundvenue og diskuterer diversitet i det Oscarnominerede felt og runder Woody Allens nye film Cafe Society.

Duration:00:55:00

HAPPY VALLEY (gæster: Louise Mieritz og Louise Hansen)

1/22/2017
More
Ditte og Louise er MEGET hemmelige omkring, hvad der skal ske med deres komedieserie, nu hvor DR har stoppet den efter to sæsoner. Til gengæld er de totalt åbne omkring deres kærlighed til den engelske krimi HAPPY VALLEY på Netflix.

Duration:00:55:00

FAUDA (Gæst: Nikolaj Scherfig)

1/15/2017
More
Vi har besøg af manuskriptforfatter Nikolaj Scherfig (Rejseholdet, Broen) til en snak om sammensmeltningen af journalistik og tv-fiktion i den israelske serie FAUDA. Glem alt om Homeland, denne her thriller-serie har formået af opbygge både et israelsk og palæstinensisk publikum på trods af at have alle odds imod sig. Vi taler også om den længste reality-serie nogensinde ÅRGANG 0, Joe Rogans sympatiske macho-show TRIGGERED og den skelsættende dokumentar O.J.: MADE IN AMERICA.

Duration:00:54:41

THE OA (gæst: Nazila Kivi)

1/8/2017
More
Vi har besøg af Nazila Kivi fra Politiken og Friktion og diskuterer Netflix' nye THE OA, der er et mysterium både i handling og form. Serien om en ung kvinde med mystiske kræfter er nemlig en sær blanding af dybt originale ideer og en total mangel på logisk historiefortælling. Titler: ARVINGERNE 3 (dr.dk), CHEWING GUM (Netflix), X FACTOR 10 (dr.dk), THE OA (Netflix)

Duration:00:55:00

DET BEDSTE OG VÆRSTE FRA SERIEÅRET 2016

12/27/2016
More
2016 har måske ikke leveret på så mange parametre, men vi kan trøste os med, at vi igen i år har haft et overordentligt vildt år i serier og streaming. Derfor har Frederik og Kasper samlet et garvet seriepanel til at hjælpe dem med at kåre årets bedste serier, de største skuffelser, de bedste skuespilspræstationer og meget mere. Hvis du vil vide hvad der rykkede i 2016 og kun er interesseret i de bedste af de bedste serieanbefalinger, så behøver du bare at lytte her.

Duration:00:54:41

THE AFFAIR 3 (gæst: René Fredensborg)

12/22/2016
More
Kulturjounalist René Fredensborg siger at han ER Noah Soloway fra THE AFFAIR, på trods af at figuren er et utro, egoistisk røvhul. Vi taler også om DRs (discount)datingprogram, BILLET TIL KÆRLIGHED og måske Danmarks første seje actionfilm, UNDERVERDEN.

Duration:00:54:41

LOVESICK (Gæst: Eva Marie Rødbro)

12/18/2016
More
Vi har besøg af instruktør Eva Marie Rødbro der er aktuel med PRINSESSER FRA BLOKKEN og som hjælper os med at anmelde kønssygdoms-komedieserien LOVESICK. Vi taler også om effektiv fortællerteknik og forsvundne rugbrød i Third Ears nye podcast-serie KVINDEN MED DEN TUNGE KUFFERT, Frederiks flæben over den biografaktuelle ARRIVAL og tidens måske mest oversete komedieserie PLEASE LIKE ME.

Duration:00:55:00