Fans in the Stands-logo

Fans in the Stands

Football >

More Information

Location:

Netherlands

Twitter:

@FansStands

Language:

Dutch


Episodes

Murica, Mentale aspecten en Dames sport

10/13/2018
More
In aflevering 9 van Fans in the Stands bespreken we de dames sporten van de afgelopen week. Halen de volleybal dames een medaille op het WK? Ook hebben we het over de dag van de mentale gezondheid en de link met sport. Tot slot sluiten we af met een VS-special, we lopen je kort door de NBA, NFL en MLB!

Duration:01:22:58

WK Wielrennen, KNVB beker en de GP van Rusland

9/28/2018
More
Aflevering acht staat compleet in het teken van de WK wielrennen, het bekervoetbal en de top-10 vechtende ploeggenoten! Verder blikken we natuurlijk vooruit naar de komende Eredivisie-speelronde en de GP van Rusland in de Formule 1.

Duration:01:03:25

#7: Champions League, GP van Singapore & Top/Flop Transfers

9/19/2018
More
In de zevende aflevering van Fans in the Stands hebben wij het over het voetbal, met speciale aandacht voor de top 3 en Champions League, de Formule 1, de staat van het Nederlandse basketbal en natuurlijk de vaste rubrieken! Doe je ook ff abonneren op je podcastapp?

Duration:00:51:37

#6: Serena Williams, Nederland in Europa en de top 8 gehypte sporters!

9/12/2018
More
In de zesde uitzending geven de mannen commentaar op het gedrag van Serena Williams, de overwinningszucht van Mathieu van der Poel en het wangedrag FC Twente. Daarnaast komt ook de Formule 1, Eredivisie, Champions League, tennis en het wielrennen aan bod. Voor iedereen wat wils!

Duration:01:28:06