In de Putcast-logo

In de Putcast

Health & Wellness Podcasts >

More Information

Location:

Netherlands

Twitter:

@indeputcast

Language:

Dutch

Contact:

31636164698


Episodes

6: Marjolijn van Kooten gaf het nog een jaar

11/12/2018
More
Marjolijn van Kooten, cabaretier, staat in de theaters met haar programma 'Ik zie de bui al hangen'. Ze heeft last van depressie en angst. Haar programma's gaan over haar psychische aandoeningen. In dit gesprek hebben we het over haar ultimatum, hoe het is om in een dagbehandeling opgenomen te zitten en hoe ze de allemaal gebruikt op het podium.

Duration:00:49:53

5: Daisy Gubbels is artiestenpsychloog

9/19/2018
More
Daisy Gubbels is te gast bij In de Putcast. Ze is artiestenpsycholoog, wat je volgens haar moet zien als sportpsycholoog, maar dan voor artiesten. We hebben het over de patronen die zij in haar praktijk ziet, zingeving, omgaan met succes en zelfmedicatie door middel van seks. Meer info over zelfliefde en zingeving? Lees op http://bit.ly/checkzelfliefde instagram.com/indeputcast facebook.com/indeputcast

Duration:00:39:12

4: Pepijn Schoneveld stapt op de piekertrein

9/5/2018
More
Pepijn Schoneveld, cabaretier en acteur, heeft last van een angststoornis en een depressie (of toch somberheid?). In deze aflevering hebben we het over hoe het is om te leven met deze stoornis(sen). Ook praat ik met een psycholoog en psychiater over de verschillen en overeenkomsten tussen deze stoornis.

Duration:00:51:30

3: Pieter Jouke staat aan of uit

7/10/2018
More
Pieter Jouke, o.a. cabaretier, schrijver, hardloper, tv-presentator en krav-maga'er gaat vrij intens door zijn leven. Hij staat of aan, of helemaal uit. Hoe hij omgaat met deze heftige schommelingen bespreken we in deze aflevering.

Duration:00:40:35

2: Edson da Graca had een masker op

6/14/2018
More
Edson da Graca, comedian en TV-presentator raakte in een depressie door een life changing event. Hij vertelde het niet meteen aan zijn omgeving, vanwege de cultuur die hij vanuit zijn jeugd heeft meegekregen. Hoe kwam hij uit zijn depressie?

Duration:00:49:24

1: Daan van der Hoeven leerde zichzelf kennen

6/2/2018
More
Daan van der Hoeven is een nieuw opkomend talent in de cabaretwereld. Een goede rij met prijzen staan op zijn cabaret cv, waaronder de juryprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2017. De keerzijde van het verhaal is dat Daan kampt met een depressie. We hebben het over hoe hij in behandeling is gegaan, hoe hij er tegenwoordig beter mee kan omgaan en hoe het hem als cabaretier in de weg kan zitten.

Duration:00:52:16