Sats Podden-logo

Sats Podden

Health & Wellness Podcasts >

More Information

Location:

Sweden

Language:

Swedish

Contact:

+46732001947


Episodes

15. Träna med PT - varför är det så bra?

3/4/2018
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt berättar Jonathan Sundberg, PT på SATS Alvik, om vad hans jobb egentligen går ut på? varför det är så bra att ta hjälp av en PT? och om vad som fick honom att vilja bli personlig tränare.

Duration:00:27:23

14. Boot Camp - för dig som vill komma i toppform

2/12/2018
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt gästar artisten och influencern Andreas Wijk podden och berättar om sina erfarenheter av Boot Camp. Vi pratar även med Fredrik Ragell som är Strategic Concept Manager på SATS och är den som ligger bakom hela konceptet. http://bit.ly/2G7hu74

Duration:00:21:45

13. Rörlighetsträning -varför är det så viktigt?

1/28/2018
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt pratar vi med Erik Börjesson om rörlighetsträning och varför det är så viktigt.

Duration:00:38:25

12. Gå ner i vikt med SATS PT och dietist Kristine Symreng

1/14/2018
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt pratar vi att gå ner i vikt. Vad ska man tänka på om man vill gå ner i vikt på ett sunt sätt? Kristine svarar på era inskickade frågor.

Duration:00:31:38

11. Träningstrender 2018 - Vad ska du träna i år?

1/1/2018
More
Nytt år och nya möjligheter! Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt pratar med SATS produkt- och konceptchef Henrik Johansson. Han berättar om vilka träningstrender som är heta och hur de arbetar för att ta fram nya träningsformer på SATS från idé till färdigt koncept.

Duration:00:30:38

10. Träna med barn

12/17/2017
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt pratar vi med Linda Gerstenmayer om träning för barn och hur vi kan få barn att röra på sig mer.

Duration:00:20:41

9. Träningen hjälpte Fabian genom cancern

12/3/2017
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt berättar månadens medlem, Fabian Bolin, om hur han drabbades av cancer och vad som fick honom att starta WarOnCancer, ett socialt nätverk för cancerdrabbade. Han berättar även om vad de vill uppnå och hur träningen hjälpte honom.

Duration:00:50:45

8. Vanliga träningsskador - förebygg och rehabilitera

11/19/2017
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt pratar vi om vanliga träningsskador och hur man kan förebygga eller rehabilitera dem.

Duration:00:26:26

7. Basövningar med Erik Asperheim

11/5/2017
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt pratar vi om basövningar med personliga tränaren Erik Asperheim. Vad är egentligen basövningar och varför är de så viktiga?

Duration:00:46:40

6. Bli en vinnare med Martin Lidberg

10/22/2017
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt pratar vi med Martin Lidberg om hur man blir en riktig vinnarskalle.

Duration:00:44:31

5. Är dans för alla eller för dig som inte gillar att träna?

9/30/2017
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt pratar vi med erfarna dansinstruktören Åsa Fornander. Kan alla lära sig att dansa och är dans den perfekta träningsformen för dig som inte gillar att träna? Åsa har svaren!

Duration:00:22:37

4. Hur blir du rörlig och varför är det så bra?

9/17/2017
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt pratar vi med gruppträningsproffset Ari Lipponen. Hur kan du med hjälp av träning varva ner och varför ska du träna rörlighet? Ari har svaren!

Duration:00:31:29

3. Hur tränar du under och efter en graviditet?

9/4/2017
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt pratar vi med barnmorskan, författaren och gruppträningsinstruktören Maria Wigbrant. Är det okej att träna under graviditeten och när får du börja träna igen efter en förlossning? Maria har svaren!

Duration:00:37:53

2. Hur får du bättre kondition och varför är löpning så bra?

8/25/2017
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt pratar vi med löpexperten Rebecca Hammel. Varför är det viktigt med konditionsträning och gör det verkligen oss smartare? Rebecca har svaren!

Duration:00:30:04

1. Hur blir du stark och blir du stor av att träna tungt?

8/21/2017
More
Med SATS Podden vill vi inspirera dig till träning och en sund livsstil. Programledare för podden är Kristine Symreng som är utbildad dietist, personlig tränare och kör en hel del gruppträning på SATS. I detta avsnitt pratar vi styrka med David Tainton. Hur blir du starkare och kan alla få större muskler? David har svaren!

Duration:00:27:23