Residensen-logo

Residensen

Hip Hop Music >

More Information

Location:

Denmark

Language:

Danish


Episodes

Gæst Andreas Bendix fra Regn Records & Belaj Kru

6/14/2018
More
I denne uge får Mathias Mesteño besøg af Andreas Bendix i studiet, som er dybt involveret i pladeselskaberne Regn Records og og djcrewet Belaj Kru, som er orienteret omkring world- og balkanmusik.

Duration:00:59:59

Mixtape Pt. III

5/17/2018
More
Den tidligt ankomne sommer har gjort jeres vært Mathias Mesteño vild i varmen. Han lader musikken tale og udfører et trope-hot mix, i denne tredje udgave af Residensen Mixtapes.

Duration:01:00:01

Gæst Klaus Boss

5/2/2018
More
I denne uge har Mathias Mesteño besøg af Klaus Boss i Residensen. Det endte ud med i ekstra lang udsendelse, da de to veteraner for alvor gik i dybden i deres snak om Klaus Boss' lange virke på den danske elektroniske musikscene. De gennemgår Klaus' tur gennem branchen fra 1989 og til i dag, suppleret med musik af højeste kaliber.

Duration:01:16:09

Inspekta Scratch

6/8/2017
More
Sammen med sine gæster er den mangeårige dj og producer Matias Mesteño garant for god musik og lækker stemning i NoHo-studiet hver onsdag. Gæsterne får lov at bestemme musikken - dog altid med fokus på det elektroniske - mens værtens store baggrundsviden støtter musikken og fortæller om alt det fascinerende, der ligger bag beatet. Guldkysten

Duration:01:06:13

Lewis Colstron (Part 1)

4/20/2017
More
Sammen med sine gæster er den mangeårige dj og producer Matias Mesteño garant for god musik og lækker stemning i NoHo-studiet hver onsdag. Gæsterne får lov at bestemme musikken - dog altid med fokus på det elektroniske - mens værtens store baggrundsviden støtter musikken og fortæller om alt det fascinerende, der ligger bag beatet.

Duration:00:59:16