De Gooische Post-logo

De Gooische Post

Media & Entertainment Podcasts

Heerlijk Gooisch kletsen over de meest uiteenlopende onderwerpen vanuit de Podcaststudio in Villa Houtweg in Laren

Heerlijk Gooisch kletsen over de meest uiteenlopende onderwerpen vanuit de Podcaststudio in Villa Houtweg in Laren

Location:

Netherlands

Description:

Heerlijk Gooisch kletsen over de meest uiteenlopende onderwerpen vanuit de Podcaststudio in Villa Houtweg in Laren

Language:

Dutch


Episodes

Aflevering 10 : met de Platenkoffer van de Gooische TamTam

4/13/2021
Deze keer in de Gooische Post is Christian de Beer te gast. De Gooische TamTam meets Gooische Post! Mooie verhalen uit het Gooi en natuurlijk De Platenkoffer! Heerlijke tunes met een geschiedenis.... Zo woonden de. Beach Boys in Laren! Luister voor meer heerlijke anekdotes . Live opgenomen in bar Mauve

Duration:00:58:31

Aflevering 9 De Gooische Post - Clubquiz !

3/9/2021
Raad de plaat, zing lekker mee, geniet van deze strak georganiseerde CHAOS in deze aflevering van De Gooische Post. Met de nachtegaaltjes Renske en Annemieke en natuurlijk de warme klanken van onze tenor Christan van De Gooische TamTam. Voor herhaling vatbaar? Volg ons ook via @De_Gooische_Post op insta en Clubhouse Wat een feest om op deze manier Clubhouse en De Gooische Post samen te voegen... ! Vrijdag weer!

Duration:00:25:38

Aflevering 8 De Gooische Post - De Platenkoffer - pilot -

2/23/2021
De heren van de Gooische Post hebben weer iets nieuws.. Lullen door de muziek heen . Stom geklets met heerlijke muziekherinneringen. We zijn benieuwd naar je mening over dit onderdeel van De Gooische Post. Misschien wil Erik de Zwart wel een keer langskomen....???

Duration:00:12:48

Aflevering 7 : You run you die - Willem Bakhuys Roozeboom

1/27/2021
Deze man is een echte avonturier. Zijn verhaal over de Afrikaanse safari kampen, avonturen met olifanten, hoe zijn commando training nog elke dag van pas komt, de foto's... Een podcast over een en met een bijzondere Gooier!

Duration:00:56:20

Aflevering 6 - Remco Veldhuis " ik wou dat ik wie was? "

11/5/2020
Wat een leuk en openhartig gesprek met deze helft van het befaamde duo. We spreken over hun begin, het succes, de nummer 2 hit, en natuurlijk heel veel meer! Een lekker luisteren aflevering !

Duration:01:16:18

Jubileum aflevering!

10/14/2020
Aflevering 5 ! In deze aflevering van de Gooische Post spreken we met Ron Wieten over 'zijn' Mauve. Een huiskamer voor Laren, een frisse start. Hoe pakken zij dat aan en natuurlijk ook weer de vaste items zoals je dat van ons gewend bent!

Duration:00:57:50

Aflevering 3 - De Gooische DJ

9/10/2020
Deze aflevering met een echte gast in de studio aan de Houtweg!

Duration:00:58:43

Steeds meer een format.. Ben jij het Gooisch weermannetje?

8/27/2020
Deze tweede aflevering begint het steeds meer te lijken op een format. We zijn onze eigen gast en gastheren in deze aflevering. Volgende keer met een echte gast! We zoeken in deze aflevering naar een Gooisch weermannetje, een single uit je jeugd en natuurlijk bespreken we het nieuws van de afgelopen week.

Duration:00:29:17

De Gooische Post aflevering 1

8/20/2020
deze eerste aflevering stellen we ons voor, spreken we over het format en nodigen we uit om bij ons in de podcast studio mee te komen doen.

Duration:00:19:37

trailer van De Gooische Post

8/14/2020
welkom bij de trailer van De Gooische Post, online radio over alles wat het Gooi bezig houdt . Ook een keertje bij ons aanschuiven? redactie@degooischepost.nl

Duration:00:01:17