Go Audio - de audiokrant van Go Short-logo

Go Audio - de audiokrant van Go Short

Media & Entertainment Podcasts >

More Information

Episodes

Traveling

4/18/2017
More
Een van de focusthema's van de 9e editie van Go Short was reizen. Reizen voor plezier, maar ook reizen uit noodzaak. Geniet nog even na van het festival en luister naar het gesprek tussen Corinne en een vluchteling over hun verschillende reizen. Zij op vakantie naar Griekenland, hij naar een veilige plek om te overleven.

Duration:00:01:08

Go Audio: de audiokrant van Go Short (donderdag)

4/7/2017
More
De audiokrant van Go Short maakt een verslag van woensdag: de dag van de opening. In de krant hoor je onder meer interviews met bezoekers over het focusprogramma: Spanje en over hun ervaringen met Spanje zelf. Ook stellen we vragen aan programmeur Erik van Drunen en jurylid en filmmaker Isabel Huerguera. Go Audio: de audiokrant van Go Short (donderdag) by Go Short is licensed under a Creative Commons License.

Duration:00:10:53

Jonas Odell 3/3 Korte Film

4/4/2017
More
Een interview met de Zweedse, meervoudig bekroonde regisseur Jonas Odell, filmmaker in focus van de 9e editie van Go Short. Odell staat bekend om zijn documentaires over actuele en persoonlijke onderwerpen en videoclips voor de groten der aarde. Hij mag o.a. The Rolling Stones, Franz Ferdinand en Goldfrapp tot zijn clientèle rekenen. Luister naar wat Odell te zeggen heeft over korte film. Luister ook naar wat de filmmaker te vertellen heeft over muziekvideo’s:...

Duration:00:04:32

Interview Jonas Odell (2/3) - The Start of His Animation Work

4/1/2017
More
Een interview met de Zweedse, meervoudig bekroonde regisseur Jonas Odell, filmmaker in focus van de 9e editie van Go Short. Odell staat bekend om zijn documentaires over actuele en persoonlijke onderwerpen en videoclips voor de groten der aarde. Hij mag o.a. The Rolling Stones, Franz Ferdinand en Goldfrapp tot zijn clientèle rekenen. Luister naar wat Odell te zeggen heeft over het begin van zijn animatiecarrière. Luister ook naar wat de filmmaker te vertellen heeft over muziekvideo’s:...

Duration:00:03:25

Interview Jonas Odell (1/3)

3/31/2017
More
Een interview met de Zweedse, meervoudig bekroonde regisseur Jonas Odell, filmmaker in focus van de 9e editie van Go Short. Odell staat bekend om zijn documentaires over actuele en persoonlijke onderwerpen en videoclips voor de groten der aarde. Hij mag o.a. The Rolling Stones, Franz Ferdinand en Goldfrapp tot zijn clientèle rekenen. Luister nu naar zijn verhaal over muziekvideo's en houd Go Audio in de gaten voor meer verhalen van Jonas Odell.

Duration:00:03:56