Rakkauspodcast-logo

Rakkauspodcast

Media & Entertainment Podcasts >

Viikoittain ilmestyvä podcast, jossa vaihtuvien aiheiden äärellä ovat leikkisät kolmekymppiset Silja ja Sami.

Viikoittain ilmestyvä podcast, jossa vaihtuvien aiheiden äärellä ovat leikkisät kolmekymppiset Silja ja Sami.
More Information

Location:

Finland

Description:

Viikoittain ilmestyvä podcast, jossa vaihtuvien aiheiden äärellä ovat leikkisät kolmekymppiset Silja ja Sami.

Language:

Finnish


Episodes

8. Pikkurahalla

6/13/2019
More
Tänään Rakkauspodcastissa puhutaan pienellä budjetilla elämisestä, eli luvassa tarinoita siitä, kuinka on mahdollista tehdä kivoja asioita huokeasti. Miten löytää ilmaiset lounaat ja reissata halvalla?

Duration:00:27:35

7. Kotileikkejä

6/6/2019
More
Rakkauspodcastissa pohditaan tänään asumista. Tiedätkö miten tai missä Sami ja Silja asuvat? Kummalle iskee nopeammin kotikaupunkiahdistus? Entä miltä näyttää Siljan unelmakoti ja mitä Sami priorisoi asumisen suhteen? Kaikkeen tähän ja vähän muuhunkin vastaa rakkaudellisella otteellaan Rakkauspodcast.

Duration:00:31:33

6. Viikon luontoääni

5/30/2019
More
Tänään ollaan metsässä! Sami ja Silja puhuvat suhteestaan luontoon ja pohdiskelevat luonnon merkitystä. Onko luonnolla rauhoittava vai aktivoiva vaikutus? Millaiseksi luontosuhde on muuttunut vuosien varrella? Entä mitä mieltä Pikkuorava-Uusiorava on metsästä? Jakso on nauhoitettu Juupajoen Hyytiälässä metsän keskellä.

Duration:00:28:50

5. Syömään!

5/23/2019
More
Käykää pöytään! Tänään Sami ja Silja jakavat kuulijoilleen ajatuksiaan ruuasta ja syömisestä. Mitä ne oikein puputtaa ja onko ne aina syöneet niin? Onko syömisen takana jonkinlaista ruokafilosofiaa? Mitä Rakkauspodcastin tekijöiden suuhun on vuosien varrella eksynyt?

Duration:00:30:16

4. Poni, oravat ja muut mukavat

5/16/2019
More
Rakkauspodcastin neljännessä jaksossa puhutaan eläimistä. Mitkä eläimet on kivoja ja onko niistä ylipäänsä pakko tykätä? Pääset tutustumaan myös puhuviin eläimiin, joiden kanssa Sami ja Silja viettävät aikaa.

Duration:00:25:52

3. Festarit 2.0

5/9/2019
More
Rakkauspodcastin kolmannessa jaksossa puheenaiheena on festarit. Millainen on Samin ja Siljan festarihistoria? Miltä festareilta nämä kaksi voi löytää tänäkin kesänä? Entä miten on mahdollista päästä nauttimaan optimoidusta festarikokemuksesta tuhlaamatta rahaa lippuun? Ja miksi ihmeessä Provinssirock 2011 oli niin merkityksellinen?

Duration:00:30:31

2. Introvertteilyn ihmeellisyyksiä

5/2/2019
More
Tämän viikon jaksossa on pohdintaa sosiaalisesta elämästä introverttien näkökulmasta. Kumman puhelin on jatkuvasti älä häiritse -tilassa? Kumpi ahdistuu somen vaatimuksista? Missä tilanteissa ekstroverttiys nostaa päätään? Ja miten pakofantasia liittyy tähän kaikkeen?

Duration:00:42:12

1. Arki on juhlaa

4/25/2019
More
Rakkauspodcastin ensimmäinen jakso! Sami ja Silja puhuvat freelancerin arjesta ja siitä, mistä se rakentu. Miten arkikin voi olla juhlaa?

Duration:00:38:05