Taco med Gjelten - Film og TV-serier-logo

Taco med Gjelten - Film og TV-serier

Media & Entertainment Podcasts >

En god film eller serie diskuteres best i gode venners lag. Jørund, Stig og Øyvind tar for seg film og TV-serier.

En god film eller serie diskuteres best i gode venners lag. Jørund, Stig og Øyvind tar for seg film og TV-serier.
More Information

Location:

Norway

Description:

En god film eller serie diskuteres best i gode venners lag. Jørund, Stig og Øyvind tar for seg film og TV-serier.

Language:

Norwegian Bokmal


Episodes

Black Mirror sesong 5

6/12/2019
More
I ukens episode går vi som vanlig rundt bordet og prater om det vi har sett den siste uken. Stig forteller om hvor vanskelig det er å kjøpe ny TV i 2019, og deler ukens nyhet som omhandler den nye strømmetjenesten "Quibi". Ukens snakkis er Black Mirror sesong 5, hvor vi først snakker løst om serien og deretter går i detalj med spoilersnakk.

Duration:01:48:58

Chernobyl

6/5/2019
More
I ukens episode går vi rundt bordet og prater om det vi har sett den siste tiden. Stig gir sin anmeldelse av kinobrillene «Moviemask Premium», og gir oss ukens nyhet. Ukens snakkis er den mye omtalte HBO-serien «Chernobyl». Vi prater litt om serien før vi går over i «spoiler-mode».

Duration:01:37:45

Reis aldri med Liam Neeson

5/22/2019
More
I ukens episode må vi greie oss uten Stig, men har fått med oss Lise Stene som midlertidig erstatter. Vi diskuterer blant annet hva vi skal fylle tomrommet med nå som Game of Thrones er et avsluttet kapittel. Vi snakker også om hva du bør gjøre dersom du ser Liam Neeson på flyet, toget, bussen eller hvilken som helst type offentlig transport. Vi vier litt tid til å diskutere TV-spillene “Detroit - Become human”, “Until Dawn”, “Thief”-serien, “Red Dead Redemption 2” og “Sekiro: Shadows Die...

Duration:01:54:33

Er det "Hjemme Alene" eller "Alene Hjemme"?

5/15/2019
More
I ukens episode diskuterer vi blant annet om gamle filmer virkelig er bedre enn nye. Vi snakker også om en mulig reboot av The Matrix, hva som egentlig er den norske tittelen til "Home Alone" og enda en Star Wars-trilogi.

Duration:02:14:41

Er vi for voksen for Star Wars?

5/8/2019
More
Vi snakker om Fargo, The Bourne Identity, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, og lurer på om vi kanskje har vokst fra Star Wars. I ukens nytt diskuterer vi blant annet en dårlig designet Sonic the Hedgehog og eksklusive YouTube-serier. Vi har som vanlig Flickchart-krig, og avslutter med et dypdykk i siste episode av Game of Thrones (The Last of the Starks).

Duration:01:48:15

Netflix er over alt og vi gir en film 8,5 tomler opp

5/1/2019
More
Vi diskuterer blant annet Deadpool 2, de nyere X-Men filmene, Jumanji, og The World's End. Ukens nytt er spekket med diskusjon rundt misvisende trailere, Quentin Tarantino og en prest som blir til en dinosaur for å slåss mot ninjaer. I ukens Flickchart-krig bestemmer vi hva som er best av Finding Nemo og E.T., og vi runder av med en lengre samtale om Game of Thrones: "The Long Night" (inneholder spoilers).

Duration:02:14:26

Er du en Vinglepetter? Netflix Shuffle redder filmkvelden!

4/23/2019
More
Vi diskuterer blant annet Shazam, Rush Hour 2 og Logan. Netflix og Clint Eastwood får rampelyset i ukens nytt, og det blir Flickchart-krig der vi må bestemme hvilken film som er verst: The Mummy Returns eller Terminator 3. Til slutt har vi en lengre samtale om Game of Thrones: "A Knight of the Seven Kingdoms" (inneholder spoilers).

Duration:01:41:58

Game of Thrones er endelig tilbake!

4/17/2019
More
Jørund er bortreist, og Stig og Øyvind får fritt spillerom til å diskutere en hel haug med Game of Thrones. Advarsel: Spoilers! Vi får også ukens nyheter der vi snakker om Disneys nye strømmetjeneste Disney+ og nye Star Wars-serier.

Duration:01:21:05

En JOKER å glede seg til!

4/8/2019
More
I denne episoden har vi en annerledes struktur med flere nye segmenter! Vi får ukens nyheter, snakker om TV-serien Kidding og diskuterer blant annet hvilken film som er best av Grease og Gladiator.

Duration:01:41:47

Terminator 2 - Arnold Schwarzenegger, robotpappa

4/2/2019
More
Vi diskuterer en av Jørunds favorittfilmer gjennom tidene, Terminator 2.

Duration:01:21:57

Jurassic Park - Newman står mellom deg og den sikre død

3/31/2019
More
I denne episoden setter Stig og Jørund seg ned for å diskutere Jurassic Park, en klassiker som fremdeles biter fra seg!

Duration:01:16:33

Testepisode

3/25/2019
More
I denne testepisoden av Taco med Gjelten sitter tre totalt uerfarne podcastere og leter etter flyten.

Duration:00:54:48