444-logo

444

News & Politics Podcasts

A 444 podcast csatornája

A 444 podcast csatornája

Location:

Hungary

Description:

A 444 podcast csatornája

Language:

Hungarian


Episodes

83. Szilványi genny, avagy Kuckó Mackót is elüldözte az országból Gyurcsány

8/13/2022
Minden egyformán popzene. Bodnár Attila és Pap Rita az NLCRage on the Red Sea.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:03:47

Podkoszt #2: Honnan tudta Kossuth Lajos, hogy jó minőségű a vanília az első magyar fagyizóban?

8/12/2022
Ez a Podkoszt, a 444.hu gasztronómiai podcastjának második adása. Kéthetente szombaton beszélgetünk gasztronómiáról, annak gazdasági, társadalmi és kulturális vetületeiről Bajor Zsófival, Nábelek Zsófival és Vida Katával. Az első adásban a háború és a gasztronómia viszonyát jártuk körül, aminek az apropóját az orosz-ukrán háború és az életünkben a következő hónapokban egyre jobban begyűrűző gazdasági válság és klímaválság adta. A második adásban kicsit vidámabb téma felé fordulunk és a...

Duration:00:50:37

P82.: Békesi megjósolta Putyin 2600 éves kottáját, miszerint Tiborcz Pistának fizetni kell

8/8/2022
Intellektuális médiafogyasztók körében joggal sarokkőnek tekintett műsorunkban ezúttal is ekszluzív interjút adtunk saját magunknak, majd mélyen szántottunk, végül saját mércénkkel mérve is magasabbra tettük a lécet. hallgatottságunkBékesi Lászlót. keresi a hátsó fék karját Bobby Ramone: Rocket To Kingston)turai kastély.Leslie MandokiPeiszisztratoszMukhtar RobowSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:04:56

Extra: A kotyogó becsülete, a meztelen szűrő és friss pörkölés varázsa

8/6/2022
Másodszor ártjuk magunkat kávéügyekbe (az első kísérlet májusban, a Daráló podcast vendégszereplésével: „A transzparens, komplex ízeket vadásszuk, hangosan szürcsölve”), most helyszíni riporttal és mozgóképpel próbálkozunk. A hang nem hibátlan sajnos, de azért érthető. Laczkó Gábor szentendrei kávépörkölőjében beszégetünk, hogy lesz egy multitól menekülő pénzügyesből kézipresszógép-tvíkelő, virálfilmrendező és mini kávévilágsztár. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:43:20

444. oldal #3: Egy sör mellett elítélik a szélsőséges fociszurkolókat, de nyíltan senki nem mer kiállni

8/5/2022
Hrutka János volt válogatott játékossal és Mártha Bence sportújságíróval beszélgettünk térdelésről, fütyülésről, a magyar foci hanyatlásának okairól és a szurkolói kultúra jelenlegi állapotáról. Arról milyen szerepe van a Magyar Labdarúgó Szövetség cinizmusának és a karrierjüket féltő válogatott focisták némaságának ezekben az ügyekben. A beszélgetés apropóját Hans Ulrich Gumbrecht magyarul idén megjelent könyve, a “Szépség a Sportban - Tömeg a Stadionban” adta. A könyv a tagadhatatlanul...

Duration:00:35:03

81. Orbán Viktornak mi a 6,15?

7/31/2022
Ez az első adás az új rendszerben: előfizetők a szokásos időben, már vasárnap hallgathatják, az ingyenes változat csak keddtől elérhető. Tehát, ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenésük napján elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged. Ha már van ilyen tagságod, belépés után hallgathatod is a legújabb epizódot. Minden egyéb esetben itt tudsz előfizetni, vagy feljebb váltani „Cikkek” csomagról. Ha nem itt, hanem a podcast appodon hallgatnál minket, a megfelelő...

Duration:01:06:38

Ez nem a Borízű hang

7/30/2022
A Borízű hangot a szokásos menetrendben, azaz vasárnap a Kör Közösség és Belső kör csomaggal bíró tagjai hallgathatják meg. A műsor keddtől elérhető lesz mindenki számára. Ha megvan már a csomagod, csak egy egyedi 444-es podcast azonosítóra van szükséged, hogy már a megjelenésük napján hozzáférj az összes adásunkhoz. Az azonosítóval kapcsolatban minden fontos infót megtalálsz a https://444.hu/pod oldalon. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:00:01:25

Podkoszt #1: Háborúban született, a csúcsgasztronómia kelléke lett

7/29/2022
Ez a Podkoszt, a 444.hu gasztronómiai podcastjának első adása. Mostantól a 444 felületén kétheti rendszerességgel beszélgetünk gasztronómiáról, annak gazdasági, társadalmi és kulturális vetületeiről. A gasztronómia szereti azt a benyomást kelteni magáról, hogy egy értéksemleges terület, egy társadalmon, politikán kívüli világ, miközben fontos látni, hogy amit eszünk, és amit enni fogunk a jövőben az egy társadalmi folyamatokba ágyazott jelenség. Az első adásban a háború és a gasztronómia...

Duration:00:49:46

80. Hey! Amigo! Ayahuasca y kézikocsi vasúti átjáróban por favor!

7/23/2022
Még mindig full ingyenes, mindenhonnan egy időben elérhető adás. Chinese paddlefish?! robotfűnyírók11.10: „2012-ben Ecuadorbann jéártam, gondoltam, beayahuascázok...” – Bede Márton korabeli leírásaEgy drága könyv betöltötte hivatását.FGC: Fuck Gun Control.most ingyenÍgy írják ma píszí módon TheTrueSize.comSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:02:31

444. oldal podcast: Putyin Navalnij testvérét is lecsukatta, naplót írt a börtönben

7/22/2022
444. oldal című könyves podcastunk második adásához az orosz börtönéletet kendőzetlenül bemutató Oleg Navalnij Három és fél című könyvét választottuk. A Navalnij név a legtöbbünknek ismerősen csenghet. A könyv szerzője ugyanis Alekszej Navalnijnak, Putyin legfontosabb ellenlábasának öccse. Az orosz ellenzéki politikus kis híján politikai merénylet áldozata lett, 2021-ben pedig koholt vádakkal börtönbe vetették, ahonnan mind a mai napig nem szabadult. Azt már kevesebben tudják, hogy...

Duration:00:30:08

79. Ide hamuzzon, főnök!

7/16/2022
Újabb jubileumodik, egyszersmind maratoni hattyúdaljellegű adás, a rezsicsökkentés csökkentése után indokoltnak látjuk a saját megszorításunkat. Nincs ingyen reggeli! Darwin démonaiLeonardo Del Vecchio.Amancio Ortega.Metál ZoltánAz inflációtól is elment a kedvemSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:17:49

78. Senki ne ugorjon fejest a félig kiszáradt Velencei-tóba!

7/9/2022
A Bede Márton–Uj Péter–Winkler Róbert duó látókörszélesítő audioflashmobja. infografikáról Nayib Bukele Twitteréről, nézze velünk! Bob Marley béketeremtő kísérleteA brief history of seven killings. Who shot the sheriffüzbég technó.Burial megvolt?És a világhírű fotó rólaSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:03:35

Mikor mondtad utoljára egy esti átfészbukozott óra után, hogy hú ez rohadt jó volt?

7/8/2022
Ez itt a 444. oldal, a könyves podcastunk első adása. A kéthetetente jelentkező műsor nem irodalmi szemle lesz és nem is könyvpromó, egyszerűen jó beszélgetésekre készülünk érdekes vagy fontos könyvek mentén. Indításként a lassan igazi filozófussztárrá váló Byung-Chul Han “A kiégés társadalma” című könyvét választottuk, ami 2019-ben jelent meg magyarul a Typotex kiadónál. Han szerint agyondolgozzuk magunkat, önkizsákmányolunk, de ezt önmegvalósításnak hazudjuk, és mivel soha nem tudunk...

Duration:00:34:49

Az alkotmánybíró, a pszichológus és a gyermekvédelmi szakember bemegy a templomba, azt mondja az egyik

7/8/2022
Gyermekjogok és kereszténység címmel jelent meg Lux Ágnes könyve, a bemutatón Schanda Balázs alkotmánybírót, Benyusz Márta gyermekjogi szakértőt és Szlankó Violát, az UNICEF gyermekjogi vezetőjét kérdezte Urfi Péter, a 444 újságírója. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:20:17

77. Az ideális fesztivál: bedrogozva gerappázni a fizetőparokolóban

7/2/2022
MannlichernekJan Neruda.Marcel Duchamp piszoárszobrakremencsuki pláza. KrAz.galleonEz pedig az emlegett Onion-cikk. Jövő héten Bukele infografikája Palik László-stílusban aztán jöhet az ázsiai ponty! See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:05:12

76. Egy kezdő szinkronúszóapuka kalandjai és a világ legkeményebb politikai vezetője

6/25/2022
Eric Cartman rémálma a kínai olimpiamegnyitóról.AblakHugo Chavez betelefonálós műsoraa San José spanyol aranyaElsüllyedt Hong Kongi étteremAkrobeto-mém: Dortmundi öregfiúk GhánábanFarkasszem Dzsiddában.légvédelmi videó.az orális szexről.a Microsoft előadásábankongói kislányok.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:04:41

75. Dögrovás című műsorunk: Mi baj van a forinttal, Robikám?

6/18/2022
Ki fog börtönbe menniAndreessen nyomja a kamutBede Márton találkozásaSzoboszlai Haalanddal egy csapatban játszott.A War Nerd megmondtaSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:05:04

74.: Magyar Atom minden polcon – Moldova, a kulturális integrátor

6/11/2022
74. posztmírp jubileumi mérföldkőadásunk főleg Moldova György emlékére fókuszál. Mírp számTechnikai részletekPuskás-könyvet.TankcsapdárólDeepwater Horizon.Tommy Stinsonpasszolta Csuti borong Chef Jenő RáczRafael Nadal sötét oldala.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:06:18

Az oroszok lassan saját magukat demilitarizálják Ukrajnában

6/6/2022
Ahogy május elején, úgy most, az orosz-ukrán konfliktus századik napja körül is podcastban foglaljuk össze, hogy hogy áll a háború Ukrajnában és a szankciók körüli diplomáciai csatározás Brüsszelben. Ehhez Király Andrással és Magyari Péterrel beszélgettünk a 444 stúdiójában. Átbeszéljük, hogy lejárszó A podcast előtt vagy után mindenképpen érdemes elolvasni Magyari Péter elemzését az olajembargóról szóló megállapodásról és az azt megelőző diplomáciai kavarásról és Király András cikkeit az...

Duration:01:15:09

Ricky Gervais David Brentté változik, megmentjük Kirill pátriárka Lamborghinijeit, Wang mester a wellnessben

6/4/2022
Prímszámodik, sőt mírpszámodik alkalommal csakittcsakönöknek. Kirill pátriárkáról.Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic Mindenkit Elgondolkodtató Térkép.népszámlálás-reklámszavak nélkül beszélgetnek,Milyen nyelveken beszél sportosrészegen taxiznaDe hogy lett belőle David BrentJames Acaster magyarázza elSee omnystudio.com/listener for privacy information.

Duration:01:00:31