Det, vi taler om-logo

Det, vi taler om

News & Politics Podcasts

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Location:

Denmark

Description:

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Language:

Danish


Episodes
Ask host to enable sharing for playback control

Ditte ringer til Søs: Det handler om Mike Fonseca

11/24/2023
Mike Fonseca er 28 år, folketingspolitiker for Moderaterne. En af hans mærkesager er unges trivsel, og det tager han åbenbart meget alvorligt. I hvert fald kom det i sidste uge frem, at han er kæreste med en 15-årig. Selvom ‘Det, vi taler om’ holder en fridag, kan vi ikke lade være med at sladre om ugens store historie i dansk politik. Derfor ringer Ditte til Søs Marie Serup, der har fulgt historien om Mike Fonseca og hans kæreste, der går i 9. klasse. 'Det, vi taler om' er tilbage med fulde episoder fredag d. 1/12 - kun på Podimo. Tilmeld dig Podimo til halv pris og lyt med: https://go.podimo.com/dk/detvitalerom Vært: Ditte Okman Gæst: Søs Marie Serup Producer: Sarah Bech Redaktør: Sarah Ørsted See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:00:07:29

Ask host to enable sharing for playback control

Ditte ringer til Bo

11/21/2023
Vi har læst hans SMS'er lige så længe vi kan huske, og for første gang nogensinde hører vi nu Bos stemme. Vi ringer til Bo, programmets trofaste lytter, som åbenbart har et crush på AK. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:00:03:07

Ask host to enable sharing for playback control

Den kulørte time: Hvorfor følte Lærke Kløvedal sig som en grå hverdag? Og hvem var gæsterne fra den øverste, øverste, øverste hylde?

10/13/2023
Lærke Kløvedal fortæller i sin nye bog om sin far, den store eventyrer, Troels Kløvedal, som blev kendt for at rejse ud på de syv verdenshave og den grå hverdag. Men hjemme i Danmark følte Lærke sig som den grå hverdag, der blev valgt fra. Og så taler vi om Helge Adam Møller, der er 80 år gammel. Men hans krop til 65 år. Vi dykker ned i begrebet body age, og ser nærmere på, HVAD den tidligere politiker og militærmand gør, for at holde sin krop i topform. Han spiser kage og drikker alkohol hver dag, men han har et fast træningsprogram og han spiller meget golf. Og så må han jo have nogle syge gener! Kirsten Birgit har også delt sin body age. Den er 125. Jeanette og Michael skal giftes. Igen! De blev gift ved første blik for øjnene af os allesammen, og trods bump på vejen, så skal de to altså nu virkelig giftes og have et rigtigt bryllup. Vi ringer op til parret, der deler deres planer med os. I studiet sidder Kristoffer Eriksen, Per Kuskner og Jonas Kuld Rathje. Din vært er Ditte Okman og Sarah Bech har produceret programmet. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:08:00

Ask host to enable sharing for playback control

Den kulørte time: Om blodig massakre i Ree Park og Jannis stramme underliv

10/6/2023
Det har været en blodig uge i Ree Park, hvor en ulv slap fri og koldblodigt dræbte 31 flamingoer, der ikke kunne flyve væk, og andre dyr. Blodbadet endte med, at ulven måtte lade livet. Episoden har rørt Janni dybt, og Jonas sympatiserer. Han har været til åbent landbrug, hvor han frik øjenkontakt med en so. Men alt det rører ikke AK, for hun er iskold og fra Vestjylland. Ditte fortæller om dengang Johnny Madsen hviskede ‘Dark Angel’ i hendes øre, og Janni fortæller om dengang, hun fik opstrammet underlivet ved hjælp af behandlingen ‘termiva’. Og sådan kommer vi altså vidt omkring i denne episode. Din vært er Ditte Okman og programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:04:11

Ask host to enable sharing for playback control

Den, vi taler om: Jønke

10/3/2023
Selvom det snart er 40 år siden, Jørn ‘Jønke’ Nielsen blev landskendt for at tage livet af Henning Norbert Knudsen, også kaldet Makrel, så er det stadig det, vi forbinder den tidligere HA-rocker med. Men nu vil Jønke i Folketinget, og det har fået os til at tegne et portræt af en af Danmarks mest kendte rockere gennem tiden. I studiet har vi fornemt selskab af Carsten Norton og Kristoffer Eriksen, der står bag podcasten ‘Banderelateret’. De to gør os klogere på Jønke som barn i Gladsaxe, rocker i HA, morder på flugt, forfatter, foredragsholder og nu politiker. Din vært er Ditte Okman og programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:00:53:46

Ask host to enable sharing for playback control

Den kulørte time: Nicklas Bendtners nye scoring og en lytter, der er bekymret for Emil Thorup

9/29/2023
Nicklas Bendtner har føjet en ny kvinde til listen over scoringer. SE og HØR har i hvert fald spottet den tidligere fodboldspiller i selskab med skuespilleren Sus Wilkens, der holdt ferie sammen i Rom. Vi dykker ned i Bendtners mange tidligere scoringer. Vi taler også om Zindy Laursen, der i denne uge har udgivet en ny bog. Her hænger hun blandt andet den danske musikbranche ud for magtmisbrug og sexisme. Hendes liste af tidligere scoringer bliver også luftet, så den dykker vi selvfølgelig ned i. Og så har en bekymret lytter har henvendt sig fordi hun efter sidste uges program var nervøs for Emil Thorups livsstilsændring. Vi ringer til Emil, der fortæller om den nye kur. I panelet sidder Morten Crone Sejersbøl, Kristoffer Eriksen og Nikolaj Vraa. Din vært er Ditte Okman, og i panelet sidder Programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:00:16

Ask host to enable sharing for playback control

Den kontante time: Det handler slet ikke om Jan Grarup. Det handler om Politiken.

9/22/2023
Bølgerne går højt i studiet, hvor vi diskuterer sagen om krigsfotografen Jan Grarup, som følge flere kilder er kommet med usandheder i forbindelse med sine ture til krigsramte områder. Men det handler slet ikke om Jan Grarup. For hvordan dælen er det lige, Politiken har håndteret den her sag? I kunstens verden er der nyt om det meget omtalte værk ‘Take The Money and Run’, som Jens Haaning skabte for museet Kunsten i Aalborg. Værket fik en masse omtale, fordi det skulle have forestillet en danskers årsløn, svarende til 532.549 kr., i pengesedler. Men rammen var tom, da Haaning afleverede værket, og nu er han altså blevet dømt til at betale en erstatning på 492.549 kr. samt sagens omkostninger på 78.500 kr. Men ifølge Jens Haaning er sagen ikke slut endnu. Og på et andet museum, nemlig Ordrupgaard, har museumsdirektøren Anne-Birgitte Fonsmark, tidligere fået kritik for sin ledelsesstil, der er blevet kaldt både manipulerende og dominerende. Det fik kulturministeriet til at indlede en kortlægning af arbejdsmiljøet på museet, som nu er afsluttet og viser, at museets nuværende ansatte ikke genkender kritikken. Det er dog alligevel blevet besluttet, at Anne-Birgitte Fonsmark træder tilbage og overtager en mindre fremtrædende stilling på Ordrupgaard. I studiet sidder Jonas Kuld Rathje, Niels Pinborg, Kristoffer Eriksen og Henrik Qvortrup. Din vært er Ditte Okman. Programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:01:59

Ask host to enable sharing for playback control

Den kulørte time: Om Jim Lyngvilds slots-kaos og Manu Sareens penis-råd

9/15/2023
Hurra! ‘Det, vi taler om’ fylder ni år, og det er som om, at universet vidste det. Vi sender fra Salonen i Pilestræde og I hvert fald er programmet helt proppet med vilde historier om alt fra peniser til euforiserende svampe. Vi taler selvfølgelig om Jim Lyngvilds slots-kaos. Han var helt oppe og køre over sit nye eventyrslot Nordfyn, men nu viser det sig, at han alligevel ikke har købt Harridslevgaard slot, og det har fået slotsarvingen op i det røde felt. Og så har Manu Sareen udgivet en bog om mænds overgangsalder. Og heri anbefaler han en særlig behandling til mænd med rejsningsproblemer. Men er chok-behandling af penis virkelig en god ide? Til sidst taler vi om Jesper Dahl aka. Jokeren, der har vinket farvel til kokain. I stedet har han et budskab til os. Han har nemlig fået en åbenbaring og er begyndt at mikrodosere psykedeliske svampe. I studiet sidder Jonas Kuld Rathje, Per Kuskner, Jakob Steen Olsen og Niels Pinborg. Din vært er Ditte Okman og programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:07:55

Ask host to enable sharing for playback control

Den kulørte time: Dennis Knudsen har skældt dronningen ud og Caroline Fleming har fået stjålet 18 designertasker

9/8/2023
Vi taler om Dennis Knudsen, der (igen) har været i sine følelsers vold. Det har været nogle turbulente uger for kendisfrisøren, og nu flød bægeret igen over, da han ikke blev inviteret til premieren på Netflix-filmen “Ehrengard”, selvom han var en del af settet. Resultatet blev et åbent brev til HMH Dronningen. Og så har Jonas endnu engang været en tur rundt i det vilde danske dyreliv, der nu også tæller kænguruer (i flertal!) og en kapucinerabe i Odsherred. Caroline Fleming og fodboldspilleren Kasper Dolberg er begge blevet røvet af de samme to forbrydere, som brød ind i de to kendissers hjem og stjal dyre ure, designertasker og meget mere for omkring 3,5 millioner. Vi taler om de spektakulære indbrud og om andre kendte, der har haft uønsket besøg. Til sidst i udsendelsen ringer vi til Tony Dakota, der har nyt om hans og kærestens forhold. Der er nemlig sket meget, siden Tony forelskede sig i en ladyboy fra Thailand. I studiet sidder Per Kuskner, Morten Crone Sejersbøl og Jonas Kuld Rathje. Din vært er Ditte Okman og programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:08:19

Ask host to enable sharing for playback control

Den, vi taler om: Kåre Quist

8/29/2023
Han er en af Danmarks mest populære tv-værter, men i sidste uge blev berømmelsen for meget. Kåre Quist var nemlig ikke tilfreds med at være på forsiden af SE & HØR i selskab med et nyt kvindeligt bekendtskab. I dag tegner vi et portræt af en mand, der er blevet kåret til årets mandlige tv-vært syv år i træk, og som også tidligere har prydet de kulørte forsider - blandt andet i forbindelse med røde løbere, ægteskaber, skilsmisser og meget andet. Vi skal også tale om kvinderne og om dengang han opgav studierne for at stikke af med en tyrkisk pige, et meget omtalt ar på næsen og om den gang han efter eget udsagn jagede to tyveknægte ud af sit hjem med en kniv. Og så forsøger vi at kortlægge Kåres lange journalistiske karriere, hvor han blandt andet har været en hård hund på Ekstra Bladet. I studiet sidder Poul Madsen, kommunikationsrådgiver og tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet, og med på telefon er Berlingskes USA-korrespondent, Jacob Heinel Jensen, der også tidligere har beskæftiget sig med Kåre Quist. Din vært er Ditte Okman og programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:04:02

Ask host to enable sharing for playback control

Den kontante time: Zelenskys besøg i Danmark indbragte ham 19 krigsfly, et royalt maleri og et utal af selfies

8/25/2023
Henrik Qvortrup var med i sidste uges program, hvor han udtalte, at Jakob Ellemann burde have valgt et mindre sagstungt ministerium end Forsvarsministeriet. Og det var som om, Jakob Ellemann lyttede med, for tirsdag overtog han posten som økonomiminister. Elleman viser sig dermed som en leder, der kan indrømme sine fejl. Men er det de kvaliteter, der er brug for fra vicestatsminister, som også bejler efter statsministerposten? Det diskuterer Anne Kirstine Cramon og Qvortrup. Vi taler også om det meget omtalte besøg fra Ukraines præsident, Zelenskyj, der i tirsdags fik nøglerne til 19 danske F16-fly og blev genstand for et utal af selfies. Præsidenten fik udover krigsfly også et hjemmelavet maleri med fra Dronningen. Og så har Kronprins Frederik og prins Christian været et smut på Christiansborg til en rundvisning. Det blev også til et møde med Ekstra Bladets journalister, som panelet mener, at de royale gæster godt kunne have udnyttet bedre. I panelet sidder Anne Kirstine Cramon, Per Kuskner og Henrik Qvortrup. Din vært er Nikolaj Vraa. Programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:00:51:23

Ask host to enable sharing for playback control

Den kontante time: Kirsten Birgit er med, for hun havde for længst luret, at Esben Lunde Larsen var homoseksuel

8/18/2023
Kirsten Birgit Shciøtz Kretz Hørsholm er med i studiet. Hun har nemlig for længst set, at den tidligere minister Esben Lunde Larsen var homoseksuel. Seniorkorrespondenten har desuden også et bud på, hvordan det kommer til at gå Jakob Ellemann-Jensen. Og hun bakkes delvist op af Henrik Qvortrup. Vi taler også om Jon Stephensens exit fra Moderaterne, som efterlader regeringen i en skrøbelig situation. I panelet sidder også Niels Pinborg, og din vært er Ditte Okman. Programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:04:14

Ask host to enable sharing for playback control

'Den, vi taler om' om paparazzi

8/15/2023
Klik! Det handler om paparazzi-billeder og nogle af de vilde sammenstød, der har været mellem danske fotografer, ugeblade og de kendte. Og hvordan det på tragisk vis også kom til at koste nogen livet. Anledningen er SE og HØRs billeder af en endnu ikke 18-årig Prins Christian, der festede løs på Musik i Lejet i uge 29. Men vi kommer også omkring Kronprinsens ‘Lille-Frederik’, der blev udstillet i svenske medier. Og om dengang Casper Christensen og Iben Hjeljes forhold blev afsløret i ugebladene, selvom komikeren allerede var gift. I studiet sidder chefredaktør på SE og HØR, Niels Pinborg, og B.T.s fotograf Anthon Unger. Henrik Qvortrup er også med på telefon, når vi taler om alle overvejelserne om at bringe private og intime billeder af kendte mennesker. Din vært er Ditte Okman, og programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:00:57:45

Ask host to enable sharing for playback control

Den kontante time: Lars von Trier søger en kæreste/muse, Bubber taler ud (igen), og Olivia Newton John spøger

8/11/2023
Lars von Trier søger ny kæreste og har lavet en regulær kontaktannonce. Bubber taler - endnu engang - ud i Ekstra Bladet om sin nye kone og familiær kaos. Men hvem taler han mon til? Ekstra Bladets læsere - eller sine børn? Søs er ikke imponeret over strategien. Og så er Olivia Newton-John muligvis død - men hun spøger! I panelet sad Jonas Kuld Rathje, Jakob Steen Olsen og Søs Marie Serup. Ditte Okman var vært, og Sarah Bech producerede. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:10:31

Ask host to enable sharing for playback control

Den kulørte time: Hvad er sandheden om Dennis Knudsens nedsmeltning? Et øjenvidne fortæller, og Dennis er med på telefon

8/4/2023
Bommen ville ikke gå op, og så gik klappen ned. Dennis Knudsen føler ikke, at han var ved at køre nogen ned i hans nedsmeltning - men en kvinde fortæller, at han ikke kun en gang var ved at påkøre en kvinde, men hele tre gange. Kronprinsen har ikke været med Molslinjen, for han tog Kongeskibet til Smukfest i Skanderborg og aktiverede en horde af ansatte, en chalup og kronebil. Og så har komiker Sofie Hagen fortalt om et mystisk trekantsdrama, hvor hun selv var den anden kvinde. I panelet sidder Anne Kirstine Cramon, Jonas Kuld Rathje og Per Kuskner. Din vært er Ditte Okman. Programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:10:05

Ask host to enable sharing for playback control

Den kontante time: Jakob Ellemann står i lort til halsen, og Lizette Risgaards ledelse frikender sig selv

8/4/2023
Tirsdag vendte Jakob Ellemann tilbage efter sin sygemelding. Men er Danmarks forsvarsminister og vicestatsminister og Venstres formand tilbage i topform? Og er dansk forsvar på spanden? Den hemmelige rapport om Lizette Risgaard er fremlagt og fastslår, at kun tre episoder ville have været i strid med FH’s adfærdskodeks, hvis de havde fundet sted i dag. De krænkede raser. Panelet taler også om koranafbrændinger og en podcast, der handler om en af Danmarks rigeste famliers intriger om penge, magt, bedrag og ondskab I panelet sidder Jonas Kuld Rathje, Henrik Qvortrup, Anne Kirstine Cramon og Peter Ernstved Rasmussen Din vært er Ditte Okman. Programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:08:48

Ask host to enable sharing for playback control

Den kontante time: Kevin Spacey er blevet frifundet, men kan skuespilleren få comeback efter anklagerne om seksuelle overgreb?

7/28/2023
Skuespilleren Kevin Spacey er blevet frikendt. Men spørgsmålet er, om hans Hollywood-karriere er forbi, eller om anklagerne om sensuelle krænkelser og overgreb vil gå i glemmebogen. Og så er snakken om UFO’er igen blusset op, fordi en tidligere amerikansk efterretningsmand, David Grusch, har forklaret, at USA's regering efter hans overbevisning skjuler oplysninger om UFO'er - ikke bare for amerikanerne, men også for Kongressen. Vi ringer til Jacob Heinel Jensen i USA, og vi ringer til Benny Christen Gandahl, der er medlem af Skandinavisk UFO Information, og som har interesseret sig for liv i rummet siden han som 11-årig så noget mystisk. Din vært er Nikolaj Vraa, og i panelet sidder Morten Crone Sejersbøl, Thomas Heurlin og Lise-Lotte Lohmann. Programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:00:54:42

Ask host to enable sharing for playback control

Den kulørte time: Smukfest tror at Vingegaard er dopet og Jack the Ripper er blevet identificeret - igen?!

7/21/2023
Gitte Nielsen er fyldt 60 og flytter til Spanien, Smukfest blander sig i facebookdebat om doping ved et uheld og så er Jack the Ripper blevet identificeret - igen! Din vært er Nikolaj Vraa, og i studiet sidder foredragsholder og kongehusekspert, Trine Larsen, forfatter og journalist, Peer Kaae, og forretningskvinde og tv-personlighed, Janni Ree. Med på telefon fra USA er også Jacob Heinel Jensen, der fortæller om de kommende retssager mod Donald Trump og en brandvarm Chicken McNugget. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:00:52:00

Ask host to enable sharing for playback control

Den royale time: Prins Joachim har solgt sit palæ og Prins Christian har udskudt sine årpenge i protest mod sin farmor

7/21/2023
Prins Joacim har solgt sit luksuspalæ for 44 millioner kr. og er nu på vej til USA med familien. Grev Nikolaj er blevet influencer og Prins Christian har udskudt sine årpenge til han er 21 i protest over Dronningens beslutning om at fratage hans fætre og kusiner deres titler. Noget der har fået Dronningen til at indse, at hun har begået en fejl! Din vært er Nikolaj Vraa og i studiet sidder Trine Larsen, Peer Kaae og Janni Ree, der også taler om Dronningens fest i Kolding og den skandaløse tidligere spanske konge, Juan Carlos See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:04:58

Ask host to enable sharing for playback control

Den kulørte time: Hvem er Prins Christians italienske prinsesse? Og hvor er Lauritz-parret blevet af?

7/14/2023
Prins Christian nærmer sig de 18 år, og tilsyneladende er interessen fra det modsatte køn også begyndt at blomstre. I ugens løb er han nemlig blevet koblet sammen med den 18-årige italienske prinsesse Maria Chiara, efter hun har udtalt sig om deres meget tætte forhold i det italienske medie Corriere della Sera. Men hvor meget skal vi mon lægge i den unge prinsesses udtalelser? Din vært er Nikolaj Vraa, og i studiet sidder Per Kuskner, Jacob Heinel Jensen, og Jakob Steen Olsen, som også taler om Hollywoodskiltets runde fødselsdag, Robert Hansen og Lauritz-parret, der er forsvundet. Programmet er produceret af Sarah Bech. See omnystudio.com/listener for privacy information. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Duration:01:01:04