Fra min vinkel-logo

Fra min vinkel

News & Politics Podcasts >

I hvert program er du i selskab med vært Pauline Kloster, som besøger forskellige mennesker, og høre om deres synspunkter på en given historie TV2 lorry har dækket i ugens løb.

I hvert program er du i selskab med vært Pauline Kloster, som besøger forskellige mennesker, og høre om deres synspunkter på en given historie TV2 lorry har dækket i ugens løb.
More Information

Location:

Denmark

Description:

I hvert program er du i selskab med vært Pauline Kloster, som besøger forskellige mennesker, og høre om deres synspunkter på en given historie TV2 lorry har dækket i ugens løb.

Language:

Danish

Contact:

27849262


Episodes

Den skuffende jord

5/23/2019
More
Ingrid Salinas har skiftet job meget sent i livet, et skift nok de færreste tager. Hun skiftede fra at være geolog, fordi hun blev skuffet over den manglende etik i jobbet. Hun gik fra at vide til at tro, og fra at arbejde med sten til mennesker. Hun skiftede mellem to verdener, man ikke troede kunne forenes.

Duration:00:25:21

4 år i Netto

5/2/2019
More
Serwaa Frimpong sidder i Netto på indre Nørrebro. Hun møder altid kunderne med smil og godt humør til trods for, at jobbet som kassemedarbejder rangerer lavt, at lønniveauet er i bund og jobmæssig prestige en sjældenhed. Tilmed taler kunderne ind i mellem grimt til medarbejderen ved kassen, men for Serwaa Frimpong er arbejdet i Netto et drømmejob, og i denne Podcast sætter hun ord på, hvordan det positive trumfer alt det negative.

Duration:00:23:18

Derfor gjorde ingen noget

4/11/2019
More
Rosa Marie Gad gjorde noget, da en ung kvinde hoppede ud foran et tog på Valby St. Der var omkring 20 mennesker på stationen, men ganske få handlede. Ea Suzanne Akasha fra Røde Kors forklarer, hvorfor nogle gør noget, og hvorfor andre ikke gør.

Duration:00:18:08

Ingen gjorde noget

4/5/2019
More
Jeg ringer til politiet,” siger 14-årige Rosa Marie Gad til sine veninder, da hun på Valby St. overværer en ung pige, der prøver at tage livet af sig selv. Hun har henter to voksne, der hjælper til, men ellers er der ingen af de ca. 20 mennesker på stationen, der gør noget. Er det en samfundspligt at blande sig, eller skal dem, der gør noget, hyldes?

Duration:00:20:11

Kræftig stress

3/29/2019
More
Forestil dig, at du er 24 år. Du er i fuld gang med din uddannelse. Her vil du gerne gøre det godt, så du giver den alt, hvad du har i dig. Du har haft en turbulent opvækst, anbragt forskellige steder, så du føler, det er her, du skal vise, at du godt kan. Du bliver stresset. Din vejrtrækning er overfladisk, du får hedeture og kulderystelse, så du kontakter din læge. Senere samme dag får du et opkald, der ændrer dit liv.

Duration:00:23:53

Jeg vil jo ikke have andre børn

3/21/2019
More
Autist, spastisk lammet og ADHD er nogle af de diagnoser, som Monica Lylloffs tre børn er ramt af. Monica måtte bytte jobbet som anklager ud med en fuldtids mor-rolle. Hun har været bange, magtesløs, stresset og deprimeret grundet de mange udfordringer diagnoserne har medbragt. Alligevel har hun fundet ind til netop det, der gør, at hun smiler, når hun kører hjem til familien.

Duration:00:25:42

Ensomhedens facetter

3/15/2019
More
Der er nogle, der mener, at vi alle er ensomme. Denne uges podcast handler om Tutter Garset, som bliver 80 om to måneder. Hun har været mavedanser, kontorassistent, biopat, healer, været fin dame i Afrika også har hun ingen børn eller mand, men massere af venner. Hun er ikke ensom, hun er i risikogruppen for at være ensom og kender til ensomhedsfølelsen.

Duration:00:27:20

Jeg er bundet på hænder og fødder

3/8/2019
More
Jørgen og Connie Petersen ejer Flalkjærgård. De har boet der i 37 år, og de er i dag 80 og 81 år. De har drømt om et lille hus på landet, men de kan ikke komme af med deres store landejendom, fordi en udvidelse af Frederikssundmotorvejen er på tegnebrættet i deres baghave. Der er ingen, der vil købe stedet, og Vejdirektoratet vil ikke ekspropriere, altså erstatte ejendommens værdi. Alt hvad de har, er bundet til gården, og det låser dem og deres alderdom dertil. Fra min vinkel er taget derud...

Duration:00:23:13

Folk kalder mig sindssyg

2/20/2019
More
I denne uges podcast besøger vi Cindy Lund Nielsen. Hun har paranoid skizofreni og har været patient i psykiatrien i 17 år. I dag hjælper hun andre, der er der, hvor hun selv var, da sygdommen havde aflivet alt fremtidsperspektiv, drømme og livslyst. Cindy er nemlig en af det stigende antal tidligere patienter, der nu arbejder som det regionhovedstaden kalder Recovery mentorer. Hvordan kommer man et slidsomt sygdomsforløb, og endda så langt så man – som Cindy - er i stand til at hjælpe...

Duration:00:20:43

Jeg vil leve uden affald

2/11/2019
More
Plastik og emballage bliver mere bæredygtigt eller er helt på vej ud. Rie Alexandre Løve Flint er med til at påvirke den tendens. Hende, hendes kæreste og deres lille pige på 5-måneder har tilsammen produceret 105 gram plastikaffald i hele januar måned. Værten Pauline kloster er taget hjem til hende for at høre, hvordan hun gør.

Duration:00:25:17