Nyhetskorrarna-logo

Nyhetskorrarna

News & Politics Podcasts

De viktigaste nyheterna med de roligaste kommentarerna.

De viktigaste nyheterna med de roligaste kommentarerna.

Location:

Sweden

Description:

De viktigaste nyheterna med de roligaste kommentarerna.

Language:

Swedish


Episodes

Avsnitt 06 / It is all about Sweden

5/6/2018
Idag pratar vi om Sverige i form av mjölk. Det är veganer, Åkesson och ABBA. Intro av Karen (freemusicarchive.org/music/Karen/) och jingel av Lobo Loco (freemusicarchive.org/music/Lobo_Loco/).

Duration:00:31:50

Avsnitt 05 / Hundar eller invandrare?

4/8/2018
Tre viktiga frågor ställdes i veckans podd. Är hundar mer värda än invandrare? Vilken konst är bättre, Liw Strömqvists eller SDs-valaffischer? Och är alla Frimärkssamlare Kim Jong-Un? Lyssna för att få reda på svaren. Intro av Karen (freemusicarchive.org/music/Karen/) och jingel av Lobo Loco (freemusicarchive.org/music/Lobo_Loco/).

Duration:00:31:59

Avsnitt 04 / Skärp dig, Rebeckas mikrofon

3/25/2018
Inga positiva nyheter här inte. Vi rantar om Jordan B Peterson, Sverigebilden och Norgebilden, och sist moderaternas skolpolitik. Rebeckas mikrofon fungerade inte heller så därav namnet. Intro av Karen (freemusicarchive.org/music/Karen/) och jingel av Lobo Loco (freemusicarchive.org/music/Lobo_Loco/).

Duration:00:42:20

Avsnitt 03 / Failade nyheter

3/11/2018
Vi ger er tre failade nyheter. En om bekämpningen mot nätdroger, en om Socialdemokraternas marknadsföring och en om Östlunds försvarstaktik. Intro av Karen (freemusicarchive.org/music/Karen/) och jingel av Lobo Loco (freemusicarchive.org/music/Lobo_Loco/).

Duration:00:36:19

Avsnitt 02 / Konserverad skit

2/18/2018
Nyhetsurvalet idag: Hur en fettklump kan leda till fler jobb, en dålig ledare av Lena Andersson och Buckingham Palace nya krig. Intro av Karen (freemusicarchive.org/music/Karen/) och jingel av Lobo Loco (freemusicarchive.org/music/Lobo_Loco/).

Duration:00:34:26